Beşi bir yerde bitki çayı ile zayıflamaya ne dersiniz! - KADIN LİFE

6.07.2008

Beşi bir yerde bitki çayı ile zayıflamaya ne dersiniz!

BEN DE İÇİYORUM,ilk hafta 4 kilo verdim bile….Kaç kilosun demeyin sakın,kesinlikle söylemem.Kadınların yaşı ve kilosu sorulmaz çünkü!

Havaların yavaş yavaş ısınmaya başladığı şu günlerde özellikle bayanların aklına takılan en çetrefilli soru, ‘Acaba ne yapsam da zayıflasam?’ oluyor.

Arkadaşlar,ben 2 haftadır bu çayı içiyorum.BU KONUNUN UZMANI DEĞİLİM.Arkadaşımla birlikte kullanıyoruz.O daha kilolu.Ondaki değişimi görünce daha da inandım.Herhangi bir yan etkisi olmadı.Bu karışımı bir doktor hanım kendinde ve hastalarında kullanmış.3 ayda 20 kilo vermişler.Bizde öneren kişi doktor olduğu için güvendik ve başladık.Devam ediyoruz. 6 kilo verdim.Yemeklerden yarım saat önce bir su bardağı içilecek.Soğuk yada sıcak farketmez.Birkaç limon damlası ile tatlandırabilirsiniz.Bir günlük hazırlayın.Zamanı gelince için.Bu kadar basit.Bir günde 4 bardaktan fazla içilmemesi diye uyarıda bulunuyor uzmanlar.Çünkü,biliyorsunuz herşeyin bir karar noktası var,fazlası zarar.Arkadaşlar bana soranlar oluyor,emziriyorum kullanabilir miyim diye.Lütfen her ilaç kullanımında olduğu gibi emzirenler,hamileler ve kronik hastalığı olanlar denemesin.Belki bir yanetkisi olur.Kullanmak isterlerse doktorlarına danışsınlar.

Diyet uzmanlarının konuyla ilgili öngörülerini de internetten buldum ve sizler için ekledim.Sıkı bir diyet yapmadan,aç kalmadan zayıflama,çok güzel valla.Hiçbir yan etkisini görmedim.Yalnız şunu şöylemem lazım,bol sıvı alın(bu çayı içerken lavaboyu sıkça ziyaret edeceksiniz),hafif bir diyet yapın(kalorili yiyecekleri tüketmeyin,ekmeği azaltın,tatlıdan az yiyin gibi.)Hareket şart.Düzgün bir fizik ve sağlıklı bir yaşam istiyorsanız,HAYDİ BEŞİBİRYERDE ZAYIFLAMA ÇAYINA!

Uzmanlara göre kadınların aklına takılan bu sorunun cevabı çok basit: Bitki çayları. Yeşil çay, biberiye, kekik, mate ve funda yaprağı karışımıyla ayda ortalama beş kilo verebilirsiniz.

Beşi bir yerde nasıl hazırlanıyor?

Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılır. On dakika demlenmesi beklenir ve süzülerek içilir.

Baharın ilk günlerindeyiz. Yaza daha üç ay var. Bir başka deyişle kışın aldığınız kilolardan kurtulmanız için üç ay süreniz var. Bu süre yaza sağlıklı ve ‘fit’ girmek için yeter de artar bile. Peki ama nasıl yapmalı, hangi diyetisyene gitmeli, hangi diyetleri günü gününe takip etmeliyiz? Telaşlanmayın! Size bir diyet programı önerecek değiliz. Hemen her aktarda bulabileceğiniz beşi bir yerde formülü ile üç ayda 20 kilo vermeniz mümkün! Nasıl mı? Şöyle: Mate yaprağı, kekik, funda yaprağı, biberiye ve yeşil çaydan oluşan karışımı, günde üç fincan içmeniz yeterli. Biz söylemiyoruz, uzmanlar öyle diyor!

Sağlıklı beslenme ve yaşam uzmanı Dr. Ender Saraç, doğal yollardan kilo vermenin insan sağlığı için büyük önem taşıdığını söylüyor. ‘Bitki yaprakları, dengeli bir şekilde kullanıldığında vücuttaki yağları yakmaya ve kolesterolü dengelemeye yardımcı oluyor’ diyen Saraç, bitki çayı diyetiyle ayda beş kilo vermenin mümkün olduğunu vurguluyor. Sağlıklı yaşam uzmanı, bitki karışımlarından elde edilen zayıflama çayının günlük iki veya üç bardaktan fazla içilmemesi gerektiğini ifade ediyor. Saraç, “Diyet çayları hazırlanırken bitkiler kaynatılıyor. Bu yanlış bir uygulama. Doğru ve etkili bir bitki çayı hazırlamak isteyenler, suyu kaynattıktan sonra yaprakların demlenmesini beklesin.” şeklinde konuşuyor.

Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Taylan Kümeli ise yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte sağlıklı bir bedene sahip olmak isteyenlerin bitki çaylarına yöneldiğini belirtiyor. Toksinlerin doğal yöntemler sayesinde kolayca atılabileceğine dikkat çeken Kümeli, bitki çaylarının içerisine tatlanması için şeker karıştırılmasının yanlışlığına dikkat çekiyor. Bu karışımların bazı hastalarda alerjiye yol açabileceğini hatırlatan Kümeli, ‘Çabuk zayıflamak için aşırıya kaçmayın.’ uyarısını yapıyor.

Mısır Çarşısı’nda şifalı bitkiler satan Sait Develi, yağ sökücü, tok tutucu ve sindirimi kolaylaştırıcı bitki yapraklarından hazırlanan ‘beşi bir yerde’ karışımının son derece etkili olduğu, müşterilerden olumlu tepkiler aldıkları bilgisini veriyor. Mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yapraklarının sıcak suda demlenmesiyle oluşan karışım, vüvutta biriken toksin ve ödemi atarak ayda yaklaşık beş kilo vermenizi sağlıyor.

Her şifalı ot zayıflatır mı?

Ünlülerin diyetisyeni Selahattin Dönmez: 2006 yılı American Journal of Clinical Nutrition dergisi mart sayısında yayınlanan bir makalede bitki çaylarının zayıflama üzerindeki olumlu sonuçlarına yer verilmişti. Ben, bir diyetisyen olarak kilo problemi yaşayan hastalara bitki çaylarını öneriyorum. Peki, nedir bu bitki çayları? Her şifalı ot, zayıflamaya yardımcı olur mu? Tabii ki bu mümkün değil. Doğal ortamda yetişen kekik, yeşil çay, biberiye, mate ve funda yaprağının ortak bir özelliği var. O da şu: Bu bitki yaprakları kış aylarında insan vücudunda biriken toksinlerin atılmasına yardımcı oluyor. Ama bu diyetin yanında gün içerisinde alınan besinlere çok dikkat etmek gerekir. Eğer sıkı bir gıda diyetinin yanında günlük iki ya da üç bardak taze demlenmiş bitki çayları da kullanılırsa kilo vermeye yardımcı olur. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise bu bitkilerin bir uzman kontrolünde alınmasıdır.

Diyetisyen Oya Yüksek: Bu bitkiler, insan metabolizmasını hızlandırarak vücutta oluşan ödemi atmaya yardımcı oluyor. Özellikle yeşil çay, bunlar arasında en etkili olanı. Bitki yapraklarından oluşan bu karışımın doğal olması ve kimyasal madde içermemesi sebebiyle pek çok kişi tarafından kullanılıyor. Burada önemli olan ise ‘doğal’ diyerek aşırıya kaçmamaktır.

ENDER SARAÇ: Doğal yollardan kilo vermek, insan sağlığı için büyük önem taşıyor. Bitki çayı diyetiyle ayda beş kilo vermek mümkün. Ancak günde iki ya da üç bardaktan fazla içilmemeli.

TAYLAN KÜMELİ: Son zamanlarda zayıflamak isteyenler bitki çaylarına baş vuruyor. Kış aylarında vücutta biriken toksinler kolayca atılabiliyor. Ancak bu karışımları içerken dikkat edilmeli, aşırıya kaçmamak lazım.

SELAHATTİN DÖNMEZ: Her şifalı ot, zayıflamaya yardımcı olur mu? Sıkı bir gıda diyetinin yanında günlük iki ya da üç bardak taze demlenmeş bitki çayları da kullanılırsa kilo vermeye yardımcı olur.

Hangi bitki, ne işe yarıyor?

Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.

Alıntıdır.

Kaynak:

Beşibiryerde Zayıflama Çayı

  1. nesrin Yorumu:

    sevdim bu çayı hemen bugün başlayacağım umarım başarılı olurum işallah 10 kılo faslam var mayısa kadar vermeliyim :(

  2. EMİNE KİRİŞOĞLU Yorumu:

    HANGİ SAATLERDE AÇ YADA TOK KARNINA FARK EDERMİ
    CEVAP,yemeklerden yarım saat önce içilecek.İlginize teşekkürler,sevgilerimle.

  3. nesrin Yorumu:

    YEMEK SAATLERİM BELLİ OLMUO BELİRLİ Bİ SAATLERDE İÇSEM İŞE YARAR MII
    Canım,ilgine teşekkürler.önemli olan yemeklerden yarım saat önce içilmesi.başarılar.

  4. gulsah Yorumu:

    özellikle diyet yapmam gerekiyormu bide bizim buralarda kurutulmuşları mevcut oda olurmu acil cvp beklyorum
    CEVAP:evet,ben yediklerime dikkat ediyorum.örneğin bir gün içinde en fazla 2 dilim ekmek yiyorum.sebze yemekleri yiyorum.bolca su tüketmeye çalışıyorum.1 saat kadar yürüyourm.kalorili yiyeceklerden uzak duruyorum.canım,sonuçta bizim aldıklarımızda birileri tarafından kurutulıyor.bulunduğun yerde bu bitkiler varsa madden sana rahatlık sağlar.tabiiki sizin oradaki kurutulmuş bitkileri kullanabilirsin.SEVGİLERİMLE.İnşallah faydalı olmuşumdur.Ben bu konunun uzmanı değilim,sadece kendim kullandığım için sizlerle paylaşmak istedim.Arkadaşımla birlikte kullanıyoruz,onun kilosu daha fazla.Onda daha belirgin.Hiç vücut hatları belli değildi.şimi onun boynu ortaya çıktı,gıdığı küçüldü.Arkadaşım şunu söylüyor;ne güzel boynumu çevirebiliyorum.Bunları görüp yaşayınca başkalarının da kullanmasını tavsiye etmek istedim.

  5. nesrin Yorumu:

    BİR YAN ETKİSİ OLURMU ACABA
    CEVAP:2 haftadır kullanıyorum.Henüz bir zararını görmedik.Bu bitki karışımını bir doktor hanım kendine ve arkadaşlarını denemiş ve 3 ayda 20 kilo vermişler.bir doktorun kullanmış olması ve zarar görmeden etrafına tavsiye etmesi doğrusu arkadaşımla bana kullanma güveni verdi.ben rahatım ve yağları erttiğine inanıyorum.

  6. ayhan Yorumu:

    eşim altıay önce doğum yaptı emziriyor tereddüt etmeden bu beşi bir yerdeden kullanabilirmi*bebeğime herhangibir zararı olurmu
    CEVAP:herşeyde olduğu gibi bebek emziren ve hamile bayanların bu tür şeyleri denemesi bence uygun değil.Ben de kamu görevlisiyim.ebeyim(18 yıllık).Size söylediklerim güven versin diye mesleğimi ilk defa açıklama gereği duydum.Eşiniz zayıflamak istiyordur mutlaka.Eşiniz zayıflamak için bebeğinizi sık sık emzirsin.Beslenmesinde de sıvıyı bolca alsı .Sıvı derken su,ayran,süt,şekeri oldukça az(mümkünse şekeri olmayan)kompostolar tüketsin.Sebze yemekleri yesin.Ekmek olarak kepekli ekmek tercih etsin.Günlük olarak bebeğiyle güzel günlerde yürüyüş yapsın.Değişik vücut egzesizleri çalışsın mesela,mekik çekebilir.Bunları yaparsa mutlaka zayıflar.Eşinize ve size sevgi ve saygılar.Bebeğinizi benim için öpün lütfen.
    İleriki günlerde,bu sizin sayenizde beni düşündüren birşe oldu.Annelik,gebelikte dikkat edilecekler ve aile planması gibi konularda bloğumdan kitlelere faydalı olabilECEĞİM BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORUM..SAYGILARIMLA..

  7. funda Yorumu:

    ben çayı aktardan aldım kurutulmuş olarak.ve nasıl içeleceği konusuna gelince farklı farklı yorumlar okudum.en iç açıcı sizin yazınız geldi bana.doktordan tavsiye almanız ve etkisini görmeniz.ben masa başında oturuyorum.geceden bu çayı yapıp hazırlasam ve yemeklerden yarımsaat önce içsem.ama 1 litre suya hazırlanıyor.geri kalanınıda gün içinde tüketsem günlük dört bardağı aşmadan bir yan etkisi olurmu acaba.benim karın ve basen bölegmde fazlalık var.yaklaşık yani bi 10 kilo kadar.bu şekilde yapsam kilo verebilirmiyim.henüz doğum falanda yapmadım o yüzden kilolarımdam kurtulmak istiyorum.zaten doğum yaparsam alıcam biliyorum.ve bu çayı istediğim kiloya gelince bırakırsam tekrar kilo alırmıyım.yediklerime elbette dikkat edicem ama.alırmıyım acaba tekarar verdiğim kiloları.şimdiden teşekkürlerr
    CEVAP:Funda Hanımcığım,ben de masa başında çalışıyorum.Yediklerinize dikkat ederseniz,bu çayı içerseniz kilo verebilirsiniz.Benim de karın ve basen bölgemde fazlalık var.Mekik de çekiyorum ve günlük olarak 1 saat yürüyüş yapıyorum.Ben de işyerime çayı götürüyorum.Önemli olan yemeklerden yarım saat önce çayı tüketmeniz.Saygı ve sevgilerimle.

  8. arzu Yorumu:

    ben bu bitkileri nerde bula bilirim fransada oturuyorum ben ve bu bitkileri tanimiyorum bana yardimci ola bilirmisiniz lutfen…..tesekkurler
    CEVAP:Canım,sen bana çok uzaktasın.Ben Türkiyede aktarlardan buluyorum.Türkiyede bir tanıdığın varsa kargo ile temin edebilirsin.Ben sadece çayı içen biriyim.Yaşadıklarımı da kullanan arkadaşlarla paylaşıyorum.Bu çay şimdiye kadar sorun çıkarmadı.Zaman içinde ne yaşarım bilemiyorum.Canım benim,diyet ve spor şart bu çayın yanında.Diyet derken çok ağır bir diyet yapma,çünkü,çayı içerken mideyi biraz fazla çalıştırıyor.Midem kazınmaya başladığında bir elma veya 1-2 diyet bisküvi veya 2-3 kayısı kurusu yiyorum.Türkiyeden kucak dolusu selamlar.

  9. pelin Yorumu:

    benim de 10 kilo fazlam ar.umarım bu çyın da yardımıyla hazirana kadar verebilirim.ltfen birbirimize destek olalım ve ideal kilomuza ulaşalım.çünkü böyle çok MUTSUZUM.Kıyafetlerimin çoğu olmuyor,giydiğim hiçbirşeyi de kendime yakıştıramıyorum.inanıyorum başarıcam artık bu işi.HEPBERABER başarıcaz arkadaşlar.
    gelişmeleri yazıcam…..

  10. selen Yorumu:

    merhaba;
    bu karışımı ilk defa bugün denedim
    1ltreye tatlı kaşıkları ile ilave ettim ve tadı çok acı geldi normalden fazlamı koydum bilmiyorum ama genelde tadı böylemi oluyor…
    birde sizde kilo vermissiniz çok güzel.herkesin metabolizması farklıdır.bazıları bu çayla kilo aldığını ve bu yüzden bıraktıklarını,bazıları ise bu karışımın önce tartıda fazla gösterdiğini:)sonra ise kilonun atıldığını söylüyor.
    burda önemli olan diyette uygulamak.diyetsiz uygulandığında mı kilo alınır gibi gözüküyor.sonuçta bu bitkilerin kilo aldırıcı özelliği yok.bir arkadaşımın tanıdığı da hiçbirşey yemememe rağmen kilo aldığını söylemekte.
    bu konu hakkında uygulayan bir kişi olarak bilginiz yada duyumunuz varmı.şimdiden teşekkür ederim
    baya uzun oldu:)
    CEVAP:Canım,merhabalar.Ben de tartıda fazla vermedim.Fakat,yüzüm oldukça zayıfladı,Vücudumun belirli bölümlerindeki yağlı alanlar belirgin şekilde inceldi.Çay metabolizmayı hızlandırıyor.Bendeki barsak problemlerini giderdi.Tabiki herkesin metabolizması aynı değil.Hafif bir diyet yapıyorum,günde 1 saat yürüyorum,tempolu.Yaklaşık bir günde 2-3 litre su içiyorum.Ekmek ve tatlı almıyorum.Çayın tadına zaman içinde alışılıyor.İçmekte zorlanıyorsan içine limon sıkabilirsin.

  11. aysun aydın Yorumu:

    merhabalar
    iki haftadır bende bu çayı içiyorum 2 kilo verebildim.ama daha fazlada verilebilir. gıda mühendisiyim yemeklerle iç içeyim.öyle yemeğe düşkün biride değilim ama bazal metabolizma hızım düşük olduğu için normalden daha zor kilo veriyorum birde pko hastasıyım tabi onunda etkisi var.işin özünde şu var.ağızdan ne girdiği çok önemli.diğer yöntemler ancak destekleyici olabilir.yediklerimize dikkat edersek kilolardan kurtulabiliriz.doğum sonrası bende yerleşip kalan 20 kilodan en kısa zamanda kurtulurum inşallah.bloğu hazırlayan arkadaşa çok teşekkürler.motive edici yazısından ve yararlı bilgilendirmelerinden dolayı.devamını bekliyorum.sağlıklı günler arkadaşlar..
    CEVAP:İlginize teşekkürler.Ben de sizin gibi bir kullanıcıyım.Tabiki sizin de dediğiniz gibi bu yapılan hafif diyete destek.Yanında sporla harika şeyler oluyor.Arkadaşımda vucüt hatları belli değildi kilosundan dolayı.Şimdi çayı kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu,tartılmak istemiyor ne kadar verdi bilemiyorum,fakat,artık vücut hatları ortaya çıktı.Çenesinin altındaki gıdığı boynunu çevirmesine engeldi.Şimdi boynunu çevirebiliyor.Fakat,yine söylüyorum,benim de arkadaşımın da kronik bir hastalığı YOKK.

  12. melis Yorumu:

    sela arkadaşlar bende iki gün oldu başlayalı bu çaya kendimde azda olsa bir hafiflik hissediyorum yanlız ben birşey soracağım aç veya tok yememnin önemi warmı çünkü bazen açken bazen tokken içebiliyorum saatler şaşıyorr yani sorun olurmuu ? cewap alabilirsem çok sevinirim
    CEVAP:Çayın özelliği yemeklerden yarım saat önce içilmeli yani açken içilmeli.

  13. özlem Yorumu:

    merhaba bende bu karışı aldım ablama fakat birşey kafama takıldı.cevaplarsanız sevinirim.ablam epilepsi hastası ilaç kullanıyor bu karışımı içerse acaba diyorum bi yan etkisi olurmu? ilacın etkisini azaltırmı?şimdiden teşekkürler…saygılar
    CEVAP:Ben doktor değilim.Sadece beşibiryerde zayıflama çayı kullanan birriyim.Bence kronik hastalığı olan kişilerin kendi doktorlarına danışmadan kullanmamalıdırlar diye düşünüyorum.Tabiki yanetkisi olabilir yada olmayabilir.Bilemeyeceğim.Teşekkürler.

  14. hatice Yorumu:

    iki hafta oldu bende iki kilo verdim ama duzenli kullanamıyorum arkadaşlar düzenli kullandıkları için fazla kilo veryorlar kullanmayanlar için denemelerini tavsiye ediyorum

  15. ebru Yorumu:

    merhaba.ben diyetisyen eşliğinde diyete 3 gündür başladım.aynı zamanda sporumuda yapıyorum.bu çayı kullanmayı çok istiyorum.hatta bu bitkileri aldımda.yalnız aklıma takılan birşey var biz eşimle çocuk istiyoruz eğer ki hamile kalırsam ve hamile kaldığımı anlayana kadar bu çayı içersem bir sakıncası olur mu?beni bu konuda bilgilendirirseniz çok mutlu olurum umarım herkes istediği kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşır
    CEVAP:Canım,ben bu kadar ayrıntılı bilemeyeceğim.Ben sadece kullanıcıyım.Kullanmak istiyorsan hamileliği zayıflayıncaya kadar ertelersin.zayıflayınca da hamile kalırsın.Daha önce soru soran arkadaşlara dediğim gibi ben bitki uzmanı veya doktor değilim.Kafanıza takılan birşey varsa çayı lütfen içmeyin.Ben bilemediğim birşey için konunun uzmanı gibi yorum yapamam.sevgilerimle.

  16. funda Yorumu:

    ilginize ve cevabınıza teşekkür ederek yazıyorum öncelikle.çayın nasıl içeleceğini tam olarak kavramış durumdayım.ekmeği ve şekeri kestim.çayı evimde demleyip işe götürüyorum.gerçekten yapısı acı.ama içine limon sıkılnca gerçekten çok güzel olduğunu farkettim.yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem.bakalım tam randımanlı olarak başladım.gelişmeleri bende aktaracağım.lütfen kullana arkadaşlarda aktarsın herkese sevgiler saygılar….

  17. nesrin hoca Yorumu:

    merhabalar herkese. bende yarın aktardan bu otları alıp başlamaya karara verdim,çünkü yorumlar oldukça olumlu. inşallah işe yarar. benimde 7 kilo fazlam var ve temmuzda düğünüm var,o zamana kadar halletmem lazım bu fazlalıkları. gelişmelerden birbirimiz haberdar edelim arkadaşlar.. hepinize kolay gelsin ve afiyet olsun.. :D

  18. ayşe Yorumu:

    arkadaşlar ben başlayalı 2gün oldu ama arkadaşlar bendeki degişikligi hemen farkaettiler ve bütün hepsi şimdi otları almaya gittiler.tavsiye ederim.eltimde bugün alacak.

  19. Aysun Eroğlu Yorumu:

    ben 16 yaşındayım baya bi kilolarım var sizin verdiginiz bu şifalı bitkilerle inşallah vereceğim . böyle bir site yaptıgınız için size çok teşekkür ederim

  20. Şükran Yorumu:

    bende bu çaydan içiyorum ama açkarnına değil yanlış olduğunu sizlerin yorumlarıyla öğrendim. birde ben birgünlük hazırlayıp gün içerisinde ısıtıp tüketiyorum bu yanlışmıdır .sizlere çok teşekkür ediyorum.
    CEVAP:Bilemeyeceğim,fakat,ben soğuk içiyorum,arkadaşım soğuk içemiyor içine sıcak su ilave ediyor.Zayıflamada bir fark olmadı.Aynı etkiyi aldık.Hadi kolay gelsin,sevgilerimi gönderiyorum,şükrancığım.

  21. özlem Yorumu:

    arkadaşlar bende yarın gidip alıp başlıcam.yazılar çok olumlu inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.benim ailemdede kilo problemi olan çok var.memnun kalırsam hepsine önericem.sitede emeği geçen herkese sonsuz teşekürlerimi sunarım.

  22. neyza Yorumu:

    benim 7aylık bebeggim var anne sütü ile besleniyo bu çaydan içmem ona bi zarar verirmi. teşekkürler
    CEVAP:Canım,bilemiyorum.Anne sütü veren kadınlar,daha kolay kilo verirler emzirirken.Eğer beslenmene dikkat edersen ki etmen gerekir.Vücut anne sütü yaparken çok fazla kalori harcıyor.Sebze,meyve ve sıvı alımına dikkat edersen,egzesiz yaparsan kilo verirsin.Çayı anne adaylarına ve emziren annelere ben bir ebe olarak tavsiye edemem.Yan etkilerini bilemiyoruz.Kaş yaparken gözden olmayalım değil mi ya!Sevgilerimi gönderiyorum.

  23. melis Yorumu:

    ya ben şunu anlamadım ya yemeklerden sonra içildiğinde etkisi olmuyormu yaa:((

  24. Zeynep Yorumu:

    Merhabalar arkadaşlar ben antalyadan zeynep 21 yaşındayım en çooook istediğim şey 36yada 38 beden olabilmek hep 42,44 giyiyorum ve buna bir son vermek istiyorum yorumları zevkle okudum şuan 66kiloyum diet ve akşamları 40dakika yürüyorum ve masa başında çalışıyorum hedefim55 kilo olmak yarın alıyorum bizimle bildiklerinizi paylaştığınız için çok çok teşekkür edrim size ben inanıyorumki insan isterse herşeyi başarır umarım işe yarar herkes için ama lütfen pes etmeyelim bende kilo kompleksi var tek çaresi vermek işe yaradığını görürsem hemen yazıcam irademize sahip çıkarsak dikkat edersek olur zoru başarmak marifettir dimi:) biraz uzun oldu ama neyapayım çook doluydum herkesi kocaman öpüyorum saygilarımla not: pelincim sakın vazgeçme:))

  25. özlem Yorumu:

    bende aldım bu bitkilerden ama aktarcı bana hepsini karıştırıp harmanladıktan sonra 1 tatlı kaşığı büyük bir su bardağında 10 dk demlendikten sonra içilecek dedi bende öyle yapıyorum ama siz kullanımını farklı anlatıyorsunuz.şimdi acaba benim ki etkili olurmu diye düşünmeye başladım oysa kilo vereceğime inanarak ve etkili olduğuna inanarak başlamıştım.
    CEVAP:Arkadaşım,keşke bitkileri ayrı ayrı alsaydın,kendin sıcak suyun içine ne kadar koyacağını bilirdin.Bu defa böyle kullan,bir sonraki alışında ayrı ayrı alırsın bitkileri.Sen kullan,kafana takma.sevgilerimi gönderiyorum.

  26. ışıl Yorumu:

    selam bu çay heryerde peynir ekmek gibi satılıyor çevremde herkes kullanıyor ve memnun am tabi yediklerine dikkat ediyorlar spor yapıyorlar spor dediysem haftada 2-3 gün yürüyüş
    ve 1haftada 1,5 kilo veren var ama ishal olan da var galiba bünyeye göre değişiyor ben çok inaniyorum işe yarayacak

  27. ışıl Yorumu:

    selam bu çay heryerde peynir ekmek gibi satılıyor çevremde herkes kullanıyor ve memnun ama tabi yediklerine dikkat ediyorlar spor yapıyorlar spor dediysem haftada 2-3 gün yürüyüş
    ve 1haftada 1,5 kilo veren var ama ishal olan da var galiba bünyeye göre değişiyor ben çok inaniyorum işe yarayacak

  28. Nil Yorumu:

    Merheba ben nil sitenizi incelidim gerçektende çok güzel kilo konuları hasas konular herkes bişeyler söyleyebiliyor zayıflatıcı ürünleri satabilmek için sizin cevaplarınızı çok samimi ve içten buldum sorum ise yarın bende alıyorum nasıl kullanıldığını anladım ditle ve 30veya40 dakika yürüyüşle dahada hızlı verebilirmiyiz birde herhangibi zarar olurmu ilereleyen zamalarda? Şimdiden çok teşekür ederim iyi çalışmalar umarım işe yarar ben67 kiloyum 56 yada 57 olmak istiyorum işallah sonbi sorum olucak:) ilk hafta etkisini görebilirmiyiz acaba herkese bol şanslar diliyorum teşekkürler.
    CEVAP:Canım,merhaba.Biz ilk hafta vücudumuzun ödemini attık 2 ile 4 kilo verilebiliyor ilk hafta.Sonra bu kilo kaybı yavaşlıyor.Vücut 20 dakikalık bir egzesizden sonra yağ yakmaya başlıyor.Artık,bu cümlemi siz yorumlayın ve egzrsizlerinizi ona göre yapın.Biz arkadaşımla herhangi bir yan etki yaşamadık.Sizler de yaşadıklarınızı biz kullanıcılarla paylaşırsanız seviniriz.Herhangi bir yanetkiden haberdar oluruz,böylece.İyi geceler.

  29. özgül Yorumu:

    bizde annemle 18 gündür beşibiryerde içiyoruz yediklerimize dikkat edip günde 1 saatte tempolu yürüyoruz ama ben halen 59 kg anlıcagınız ben kg veremedim
    CEVAP:Sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum.Tartıda önce belli olmuyor.Ama bedeninizi siz biliyorsunuz,bedeninizdeki incelmeyi fark edersiniz.

  30. arzu Yorumu:

    sadece cay icmekle olsaydi galiba herkes yapardi

  31. diloşş Yorumu:

    umarım bu cay işe yara
    tek umudum bu artık şimdiden içim kıpır kıpır umarım işe yarar haziranda ablamın düğünü war cok güzel olmam lazım:D

  32. SONGÜL Yorumu:

    merhaba.
    biz ofis çalışanları bu karışımı bugün aldık.içine birkaç damla limon sıkılınca gayet güzel içiliyor.
    Ama sormak istediğim şu.
    Diyet yapıyorum ysklsşık 2-3 gündür ve gayet ciddiye alıyorum.Ancak spor yapma şansım yok.astımım var ve çok fazla hareket edemiyorum.
    Sizce günlük hareketlerle(yürüyüş,ev işi vs.)bu çay içilerek kilo verilebilir mi
    CEVAP:Evet,kilo verebilirsiniz.Hareket olarak yürüyüş yaparsınız,diyete devam ve ay.Siz de hızlı olmaz da yavaş yavaş kilo verirsiniz.

  33. emel Yorumu:

    arkadaşlar 10 gündür içiyorum düzenli olarak beşi bir yerde çayını. Bugün tartıldım kilo vermemişim hiç ama pantolonum hafif bol geliyo.nasıl oluyo anlamadım. acaba devam etsemmi.nolur cevap verin.15 kg fazlam var
    CEVAP:Ben yağları erittiğine inanıyorum.Dediğiniz gibi önce tartıda bir fark olmuyor.Siz bilirsiniz.Bu sizin kararınız devam edip etmemek.

  34. aysen Yorumu:

    bişey sormak istiyorum ben 2 gündür içiyorum bu çayı ama kalbimde ufak ağrı oluşmaya başladı üşütmüş gibi nefes aldıkça kalbimde ağrılar hissediyorum 2 su bardağı içtim gün içinde ve dudağımda uçuk çıktı yan etkisi olmaz sanmıştım bunlar bu çaydan kaynaklanıyo olabilirmi
    Cevap:Canım,biz arkadaşımla bu hafta bitince 1 ay olacak çayı içeli.Herhangi bir yan etki olmadı.Ama,her vücut ilaçlara da tepki gösterip,alerji gelişebiliyor.Sizin belki de bu otlardan birine alerjiniz olabilir,dikkatli olun.

  35. ülkü Yorumu:

    Merhaba,
    Ben bu çayı 7 Mart’tan bu yana içiyorum, 2 kilo verdim.Ama eskiye nazaran daha rahat nefes alıp, hareket edebiliyorum. Birde cildim ve saçımda parlaklık ve canlılık arttı. Kendimi pırıl pırıl ve canlanmış hissediyorum. Bakalım 3 ay sonunda ne olacak? Merak ettiğim; 3 aydan fazla kullansam bir zararı olur mu? Çünkü içimide gayet güzel bir çay bu…
    CEVP:Ülkü Hanımcığım,biz 1 ay oldu kullanalı,ben de sizin fikirlerinize aynen katılıyorum.Arkadaşların arasında 3 aydan fazla kullanan varsa bize yorum yazarsa memnun oluruz.Saygı ve Sevgilerimle.KADINCA BLOG.

  36. aslı Yorumu:

    merhabalar ben kullanalı 10 gün oldu şimdilik değişiklik görmedim ben şunu merak ettim 1 lt suya demliyoruzya ben 2 gün içiyorum ısıtıp doğrumu acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim
    Cevap: biz de öyle yapıyoruz,vakit darlığından.Fakat,en güzeli tabiki taze olması.Saygılarımla.

  37. emine Yorumu:

    bende bu caydan almak ıstıyorum ama kesın zayıflarım degılmıayrıca 1 lt suya mı demlenecek yoksa bır su bardagı suya mı nasıl olacak kafam karıstı
    CEVAP:Canım,sadece çaya güvenip yemek yemeye devam edersen kilo veremezsin.Hafif bir diyet ve egzersiz şart.Yazının içinde yazıyor.Fakat,yazayım size 5 bardak suyu kaynatın.Ateşin üzerinden alın.İçine bitkileri koyun.15 dakika demledikten sonra süzün,afiyet olsun.

  38. emine Yorumu:

    merhaba ben 68 kıloyum sıpora basladım ayrıca bu caydanda almak ıstiyorum.mate yapragını bulamadım 4 ünü ıcsem gene zayıflarmıyım.teşekkürler
    Cevap:Mateyi bulmak zor ve fırsatçılar mateyi çok pahalıya satıyorlar.Isırgan otu da aynı işi görüyor.Biz başlangıçta mate kullndık,sonra aktarımız ısırgan önerdi.Mate yerine biz ısırgan ilave ediyoruz.Saygılarımla.

  39. beyza Yorumu:

    selamlar yorumları okudum gercekten cok hos…zaten dıyetteyım ve 8 kılo verdım ama daha bu devede kulak vermem gereken cok kılo var…benım ogrenmek ıstedıgım fıyatı nedır bu bıtkının…cunku bazı zayıfla cayları kı ıcerıgını tam bılemıyorum eczanelerde 50 ytl vs …bu ne kadar?
    CEVAP:Her bitkiden 200 er gram aldık.mate hariç.7ytl ödedik.fakat,5 i bir yerde deyip paketleyen fırsatçılar var onlara dikkat edin onlar 20ytl diyorlar.kolay gelsin arkadaşım.sevgilerimle.

  40. arzum Yorumu:

    merhaba ben emziren bir anneyim bu çay süte geçermi bebeğe zararı olurmu.
    CEVAP:Zararı var mı bilemiyorum.Fakat,siz kullanmayın bence.yorumlar içinde bir lohusa emziren arkadaşa tavsiyelerimi okursanız iyi olur.

  41. sıla Yorumu:

    ya bende yeni içiyom 5i birarada ama kilo veremedim yemeklerden öncemi içiliyo…
    CEVAP:Yemeklerdem yarım saat önce içilmesi gerekiyor.

  42. sıla Yorumu:

    ya bende 5 bir yerde içiyom ama yemeklerden öncemi içiliyo ya lütfen cevabınızı bekliyom

  43. beyza Yorumu:

    dün ıkı farklı kullananından mide bulantısı tansıyon ve kusma yaptıgına daır bılgı aldım cayın…bu sıkayetlerı yasayan baska kısılerde varmı ?

  44. sevval Yorumu:

    mrb bende bu caydan aldım
    .soguk ıcersem genede zayıflarmıyım.sporla beraber dıetde yapıyorum. sızce 1 ayda kac kılo verırım.

  45. emine Yorumu:

    mrb ben de bu caydan aldım.soguyunca genede zayıflatırmı.benım 10 kılo fazlam var. sporla beraber dıetde yapınca 1 ayda kac kılo verırım.tesekkurler
    CEVAP:Biz soğuk veya sıcak çayı içtik.Sonuçta yine de yağları eritiyor.Yani içmek yeterli.Kilo vermeniz sizin metabolizmanıza,diyetinize ve sporunuza bağlı.

  46. elif Yorumu:

    bende 5gündür başladım inşaallah veririz…

  47. selcan Yorumu:

    Mrh ben de 10 gün oldu çayı içmeye başlıyalı evet aldığım aktarcı 1 poşete hepsibiryerdeydı ve ben bunları karıştırdım akşam yemekten sonra 3,4 fıncan içiyorum ve sabahları elmasirkesı ve balı karıştırıyorum aktarcı sadece çay bır işe yaramaz bana yemeklerde ketentohumu tüketmemeı önerdı ben kırmızı pulbiberde çok kulanıyordum ketentohumunu ve pulbıberını kestim alerjım giti çay şu an çok içilesı bır tat tartıda zayıflamadım ama vucudumda daha şişman gözukuyordum şu an hafıf inceldım sankı bence herkes içmeli bu çayı tavsıye edıyorum

  48. pınar güzel Yorumu:

    bayanlar ben bu çayı 2 haftadır kullanıyorum 4 kilo verdim spor ve diyet yapmadan verdim bu kiloları sadece 2 dilim kepek ekmeği tüketiyorum daha az yemek yiyorum o kadar.herkese tafsiye ediyorum.1 ay sonunda da size yazıcam gelişmeleri.saygılar

  49. aslıhan Yorumu:

    merhaba ben şuanda bu çaydan kullanıyorum tam 2 hafta oldu 1 kilo vermişim.vakit buldukça yürüyüş yapıyorum,şekeri azalttım,abur cubur çok severdim onuda kestim,kepek ekmeği yiyorum arasıra normal ekmek ama az yiyorum ,ama kahvaltıda kendimi tutamıyorum. bel bölgem epeyce inceldi kıyafetlerimden biliyorum.size sorucam nasıl buşekil devam edeyimmi önereceğiniz birşeyler varmı lütfen bana yardımcı olun çünkü kısa zamanda 7 kilo aldım.teşekürler
    CEVAP:ÇAY,DİYET VE SPOR DEVAM.KOLAY GELSİN.

  50. arzu Yorumu:

    selam ben beşibiryerde çayı 2 haftadır içiyorum 3.haftaya girdim ama daha bir etkisini göremedim sizin yazdıklarınızı okudum ve ben çayı günde 3 defa içmaya dikkat ettim ama aç tok içilimine dikkat etmadim yanlış yapmışım galiba illa yemeklerden öncemi içilmesi gerek umarım sizler ve ben istediğimiz sonuca varırız

  51. SONGÜL Yorumu:

    Bu karışımı içtiğimden beri 1 kg verdim. başlayalı 1 hafta oldu ama benim iştahım kesileceğine daha da çok açıldı. sürekli yemek yeme isteği ile dolup taşıyorum. ama bu 1 kg açlıktan mı oldu yoksa bu karışım mı yaptı bilmiyorum. denemeye devAM EDİCEM. ne kadar dayanabirsem artık.
    lütfen kilo verenler yazmaya devam etsinler.
    teşvik edici oluyorlar valla.

    not:limonsuz içilmez bence.limonla deneyin.

  52. elif Yorumu:

    bizdew kızımla kullanıyoruz 5 gün oldu henüz değişiklik yok ama kızım miğdem bulanıyor dedi bu gün. umarım bir sorun olmaz ki analı kızlı azmettik.herkeze sağlıklı günler dilerim

  53. sıla Yorumu:

    slm 5i birarada içiyom yemeklerden önce ya bide ayrıca yine daha rahat kilo vermek için atkuyruğu,balık otu gibi benzeri çaylar içilmelimiş ama nasıl olcak yani yemekten sonra mı içilecek bana yardımcı olun bu kilolordan kurtulmalıyım

  54. sıla Yorumu:

    slm 5i birarada içiyom yemeklerden yarım saat önce ya bide bunun yanında yani daha rahat kilo vermek için atkuyruğu,balık otu,yeşil çay benzeri çaylar içiliyomuş ama nasıl yemekten sonra mı içilecek lütfen yardımcı olun ve siz nasıl kullanıyosunuz ben 5 gündür kullanıyom etkisini görmedim cvp verirmisiniz

  55. bala Yorumu:

    selam ben bu cayı duymuştum bir arkadaşım kullandı etkisini görmedi başka arkadaşım 10 kilo verdi bence düzenli kullanıldıgında sonuc alınacagı tesekkürler

  56. ayşegül Yorumu:

    Merhaba bende bugün başladım fakat bitkilerden ne kadar katılacağı konusunda farklılık var Aldığım aktar birer çay kaşığı önerdi.Siz nasıl kullanıyorsunuz cevaplarsanız sevinirim Teşekkürler…
    CEVAP:Merhaba,ben bitkilerden birer tatlı kaşığı koyuyoruz sıcak su içine.

  57. mediha Yorumu:

    bende bu beşibir aradayı 8 martan beri kullanıyorum kiloda pek fark yok gib,idrar söktürdügü kesin
    incelmede var
    devam ediyorum sizde devam edin aman tansiyona dikkat bende çikarıyor sevgiler hepinize kazanız mubarek olsun

  58. bilge Yorumu:

    bende başlamak istiyorum ama yemeklerden yarım saat önce içeceğiz ama sıcakmı soğukmu içeceğiz cevao bekliyorum
    CEVAP:Sıcak yada soğuk farketmez.

  59. pelin Yorumu:

    bende bugün başladımm wallahi süper bişe yaa bu tavsiye ederim :D

  60. pınar Yorumu:

    merhaba iki haftadır kullanıyorum bu karışımı bilmiyorum nekadar faydası oldu ama bende iki haftada altı kula verdim tabiyiki sıkı bir diyetle birlikte ama iştahimi kesiyo bukarışım oyüzden tavsiye ederim teşekkürler

  61. SONGÜL Yorumu:

    ben bir aydır içiyorum.süperliğini görmedim siz bir günde nasıl anladınız?

  62. derin Yorumu:

    arkadaşlar bende 2 mart 2008 tarihinden beri kullanıyorum.fakat şimidiye kadar 3 kilo verebildim.acaba hatamı yapıyorum bir yerde diye düşünmeden edemedim.ve ne kadar süre ile devam edicez?hiç ara vermiyecekmiyiz ? ara verilecekse ne kadar ara verip sonra yine başlayabiliriz? ayda 5 kilodan bahsediliyor ama ayın sonuna geldik :)) sanırım ben bir yerde hata yapıyorum beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz?? bilen varmıııı
    CEVAP:Canım,ne kadar kilo vereceğim diyorsun,senin metabolizmanla,diyetinle ve egzersizinle alakalı.Çayı ara vermeden 3 ay süre ile içenler 18 ila 20 kilo arasında vermişler.

  63. mine Yorumu:

    selam ben henüz kullanmadım arkadaşım kullanıyor görümcem ;eşi ;kaynı yani çevremde çok kullanan var arkadaşımın bariz görünen ,incelme si oldu fark ediyo yani en kısa sürede bende başlıycam artı zaten yürüyüş ve diet de yapıyorum inş 10 kiloyu atarım gelişmeleri aktarırım birde sorum olcak mate yi poşet çay olarak veriyolar acaba etki edermi
    CEVAP:Mateyi açık alsanız daha iyi olur.Fakat,mate pahalı.Mate yerine kurutulmuş ısırgan yaprağı kullanabilirsiniz.

  64. SILA Yorumu:

    mrb ben 1 haftadır içiyom ama kilo veremiyom ya yemeklerden 45 dk önce içiyom veremiyom rica ediyom kilo vermem lazım yardım edin cvp bekliyooom

  65. SILA Yorumu:

    mrb ben 1 haftadır içiyom ama kilo veremiyom ya yemeklerden 45 dk önce içiyom acaba yanlışmuı yapıyom rica ediyom kilo vermem lazım yardım edin cvp bekliyooom

  66. SILA Yorumu:

    mrb ben bir bardağa mate yaprağı,kekik,yeşil çay,bieriye ve funda yaprağından 1 çay kaşığı atıyom kaynamış suya yemeklerden önce içiyom ama kilo veremiyom yardımcı olun

  67. melis Yorumu:

    ben bu çayı yaklaşık 20 gündür tüketiyorum kilomda bir farklılık olmadı ama incelediğğimin farkındayım birkaç arkadaşımda öyle söyledi ama bende bütün derecede kabızlık sorunu başladı.böyle sorun yaşayan arkadaşlarımız warsa yazarlarsa sevinirimm .

  68. nur Yorumu:

    1 aydır kullanıyorum bir değişiklik yok gibi ne yapayım
    CEVAP:Diyet ve egzersiz şart.Kalıcı zayıflığa kavuşuyorsunuz.Diyet derken porsiyonlarınızı azaltmanız yeterli.Çünkü,çay midedekileri müthiş öğütüyor.

  69. elifff Yorumu:

    arkadaşlar bende 5 gün oldu bu çaya başlayalı,henüz tartılamadım ama iştahım kesildi,walla işe yararsa ne mutlu bize.herkese sewgiler

  70. elif Yorumu:

    merhabalar…arkadaşlar yorumları okudum ve çok şaşırdığım noktalar oldu…1 ayda kilo veremeyenler ve 1 haftada 3 kilo verenler gibi…ben bu çaya başlayalı yarın tam 4 hafta oluyor ve tam 4 kilo verdim.tabi ki yiyeceklerime dikkat ettim çok sıkı bir rejim olmasa da kalorili yiyeceklerden,ekmekten,kızartma ve hamur işinden uzak durdum.tatlıyı çok severim o yüzden günde 1 tane piko yedim 108 kalori 1 tanesi:)ha bu arada ben gün boyu içemediğim için akşamları içtim.akşam yemeğinden önce 1 bardak, saaat 22:00 gibi bir bardak bir de saat gece 01:00 de bir bardak içtim.yine ideal olan haftada 1 kilo verme başarısını elde ettim.hiç yan etkisi olmadı.herkese tavsiye ederim…

  71. Mine Eskişehir Yorumu:

    Merhabalar,
    Bende bu karışımı alıp zayıflama çabası içinde olanlardanım.Dün başladım bakalım etkisini görünce yine yazarım.Yaklaşık 4 aydır zayıflamaya çalışıyorum 10 kilo fazlam var malesef ki hepsi doğum sonrası kilosu-gitmesi biraz daha uzun zaman alıyor sanırım.Herkese başarılar diliyorum.Asla yılmayın, güzellik,sağlık ve güven için zayıf olmak şart
    Sevgiyle kalın.Hayatınız güzel günlerin olsun!

  72. aliş Yorumu:

    Herkeze merhabalar;bende bu çaya başlamak istiyorum hemde çok fazla ama çok tereddütlerim var diğer çaylarda ve diyetlerde olduğu gibi bırakınca geri alıcakmıyız acaba bir arkadaşımla beraber başlıyacağız sizleri haberdar edeceğim .İyi günler

  73. derin Yorumu:

    teşekkür ederim ilginize.. benim hadefim 15 kilo birde bunun yanında doğum kontrol kullanıyorum (tedavi amaçlı evli değilim hormonel bozukluktan dolayı)zaten bu hormonlar sebebi ile çok kilo aldım.hergün düzenli bie şekilde yaptım bu çayı ama ben karnım ne zaman acıkırsa ozaman içtim :) yemeklerden önce içmeyi açıkcası dikkat etmedim ve çay kaşığı ile yapıyordum meğerse tatlı kaşığı imiş :)) 27 marttan itibaren tatlı kaşığına döndüm.yediklerime dikkat etmedim ama porsiyonları baya bi az tuttum.zaten iştahı kestiğinden dolayı yemek yemek aklınıza gelmiyor bile.egzersize gelince akşamları mekik ve belimin yan taraflarına çalışıyorum benim sorunum orta bölgede.bende ara vermeyeyim ve egzersize devam edeyim.bakalım hazirana kadar kaç kiloya düşücem.sizlerin yorumlarınızı dikkatle okuyorum ve takip ediyorum.verdiğiniz cevaplarıda dikkate alıp uygulamaya çalışıyorum.hakikaten ilginizden çok memnunum herşey için çok teşekkür ederim.

  74. derin Yorumu:

    son bir soru :) ( bıkmayın benden bayanlar :) )
    uzun bir süre bu çayı kullandıktan sonra hedefimize hepbirlikte ulaşıcaz inşallah.
    daha fazla zayıflamamak için tabiki bir yerde kesmek zorunda kalıcaz.yada yavaş yavaş kesicez.
    şimdi sorum şu :
    eğerki içmeyi kestiğimizde ne kadar süre korur kendini.ve korumak için (porsiyonları azaltmaktan başka)ne gibi bir yöntem kullanabiliriz :) herkeze sevgi ve saygılarımla….teşekkür ederim

  75. ayşegül Yorumu:

    İyi günler hepinize gene bir sorum olacak çayın demlenme süresi 15 dk yalnız içinde otlar üzün süre kalsa zararı olur mu? Teşekkür ederim….

  76. nur Yorumu:

    arkadaşlar ben günde bir litre içiyorum ertesi güne kalınca tadı acı oluyor dökmek istemiyorum ne zararı olur
    CEVAP:Herşeyin bir kararı var.İlaçlarda da durum böyle.Bence günde 3-4 bardak ilkesine uyun.Çünkü,bitki çaylarını 4 fincandan fazla içmeyin diye uzmanlar sürekli uyarıyorlar.Biz arkadaşımla kamu görevlisiyiz.Malum zamanımızı dikkatli kullanıyoruz.Ben de demlerken 10 bardak olarak demliyorum.2 gün boyunca içiyorum.Acı olmasına da katlanacağız artık.Her güzelin bir huyu var,bu çaya da katlanacağız artık.Saygılarımla.

  77. aliş Yorumu:

    Bu çayı toz olarakmı yoksa yaprak olarakmı yapacağız ?Bana bilgi verirseniz sevinirim
    CEVAP:Yaprak olarak kulanıyoruz.

  78. öznur Yorumu:

    ben 1 hafta boyunca kulandım ama kabızlık cok yaptı ve bende hemoroıd oldugu ıcın kabız olmamam lazım ama 1 hafatada bıle 1 kılo verdım cok hevesle basladım ama ıcemıyorum arada bazen ama dıyetımden vazgecmıyorum

  79. pelin Yorumu:

    çok mutluyum ben yaaa bu beşi biyerdeyi şiddetle tavsiye ederim 3 gün önce başladığımı yazmıştım bugün üçüncü günüm ve 3 kilo verdim 16 yaşındayım metabolizmamın hızlı çalıştığını düşünüyorum oyüzden bukadar çabuk wermiş olabilirim yediklerimede çok dikkat edirorum spor ise vazgeçilmezimm hanımlarr beşibiyerde diyorum başkada bişey demiyorum…

  80. pelin Yorumu:

    bu arada yazmayı unuttum yüzümdeki sivilceler süratle geçti bunun nedeni vücüdumdaki yağların yakılması olsa gerek neyse bende kilo verdikçe sizleri haberdar ederimm :D:D

  81. emel Yorumu:

    bende bu çayı kullanıyorum.benim aldığım yer bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı karışımdan atılıp beş dakka demlendirilecek sonra bir tatlı kaşığı elma sirkesi atılacak o şekilde günde dört kere aç karna içilecek.tarif bu şekilde verdi aktarcı.yalnız benim 1,5 yaşında oğlum var ve beni emiyor ona zararı olurmu elma sirkesini yapan varmı
    CEVAP:Daha önce de yazdığım gibi emzikli kişilerin (sonucunu tam olarak bilemediğimiz) bu çayı kullanmamaları gerektiğini düşünüyorum,siz bilirsiniz.Bu benim fikrim.Saygılarımla.

  82. aliş Yorumu:

    Arkadaşlar ben dün akşam içtim ve bugün sabah içtim çok iştahlı birisiyim ama canım birşey yemek istemedi bilmiyorum belki piskolojik ama beni çok memnun etti umarım bir işe yarar herkeze iyi günler.

  83. deniz Yorumu:

    nette okudum mate yerine ısırganda konulabiliniomuş bu doğru mu acaba
    CEVAP:Evet,mate yerine ısırgan yağrapı konulabilir.Arkadaşım,mate yerine birkaç tane taze ısırgan koyuyor.Konulabilir.Kuru veya taze farketmez.Mate de ısırgan da aynı işi görüyor.

  84. fatma Yorumu:

    ben aslında bu çayı içmeye karar vermeden önce zayıflamayı aklıma koymuştum ama bu çayda etki edermi bilmiyorum diyet ve egzersizde yapıyorum ama mate yaprağını bulamadım birde sinameki denilen otuda koysak olur diyolar acaba yeşil çay funda yaprağı biberiye kekik ve sinameki koysam aynı etkiyi gösterirmi
    CEVAP:Bilemiyorum.Duymadım.Mate yerine ısırgan öneriliyor.İkisi de aynı etkiyi gösterdiği denendi ve gerçek.

  85. AYSEN Yorumu:

    HERKEZE TAVSİYE EDERİM.FRANSADAKİ HALAMA SEVĞİLER.ÖPTÜM.

  86. sevil Yorumu:

    slm arkadaşlar bende bu çaydan alacağım ama internette farklı hazırlama şekilleri var hangisi doğru hepsinden1 er tatlı kaşığı ve yeşilçaydan 2 tatlı k. olarak yazıyor ama sizler hepsinden 1 çay kaşığı diyosunuz dozların fazla olması bir etki yaparmı onun haricinde istediğim kiloyu verdikten sonra devam etmesem içmeyi bıraksam bişey olurmu ve günde 3 fincan içicez dimii
    acil cevap yazarsanız çok sevinirim çünkü hemen gidip alıcam yoksa akraba düğünlerinde giyicek kıyafet bulamıycam :):) şimdiden çok teşekkürler
    CEVAP:Canım Sevilciğim,birer tatlı kaşığı koyman yeterli,arada bırakman birşey değiştirmez.Biz kullanırken sadece bir tek şeyi farkettik.Adet kanama miktarını artırdığını gördük.Bu özel günde birkaç gün ara verdik.Şimdi bitkilerini alabilirsin.Sevgilerimle.Hobile.

  87. melis Yorumu:

    ya ben bu bitkileri tek tek kullanmamıştım kg halinde hepsi bir arada olarak almıştım ama 2 haftadır pek bir farklılık göremedim şimdi hepsinden ayrı ayrı alıcam fakat içine mısır püskülü ve kiraz sapınıda eklemeyi düşünüyorum baya yararı varmış.. buda muhteşem yedili diye geçiyordu dün kü gazetede bakalım ne olcak hayırlsı 7 kilo vermem lazım daha 16 yaşındayım:((

  88. pelin Yorumu:

    yaa bende okudum onu eğer bir yararını görürsen yazarmısın bende kullanırım bende 16 yaşındayımm :)

  89. fatma Yorumu:

    ben bu çayı anlatılanlara göre yaptım dünden beri içyorum günde üç bardak ama yüzümde kabarma ve kaşıntı oldu acaba yan etkisi varmı bu çayın? :(

  90. zeynep Yorumu:

    Ben bu çayı 1 haftadır kullanıyorum sabahları işe gelir gelmez 4 su bardağına 1 tatlı kaşığı olarak 10 dk demliyorum demledikten sonrada termosa döküyorum aklıma geldikçe içiyorum öğleden önce 2 bardak içmiş oluyorum öğleden sonrada iki bardak içip bitirmiş oluyorum fakat böyle bir faydası olurmu olmazmı şüphe içindeyim.
    Cevap:Zeynepciğim,diyet,egzersiz ve çaya devam edebilirsin.

  91. selda Yorumu:

    ben bugün başladım 17 marttan buyana diyet yapıyorum 3 kilo verdim..inşallah bu çay ile birlikte daha fazla kilo vercem .yaklaşık 12 kilo fazlam var. 3kilo verdim 9 kilo fazlam kaldı.inşallah 55 kiloya düşcem.bu çayın faydasını görceğime inanıyorum.tadı çok acı geliyo ama tadını almadan bir dikişte içerseniz hemen bitiyo. inşallah hepimiz çayın faydasını görürüz.herkese bol şans……

  92. FERİDE Yorumu:

    BEŞİBİRYERDE İLK OLARAK ANAHABERDE ÇIKTIĞI GÜNDEN BERİ KULLANIYORUM.ÜÇ KİLO PROBLEMİM VARDI,KATLANARAK YEDİYE ÇIKTI.DİYETİSYENİMİN DEDİĞİ GİBİ HAZIRLIYOYORUM AMA KİLO VEREMİYORUM,ÜSTELİK KRONİK BİR RAHATSIZLIĞIM DA YOK .TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKÜRLER
    CEVAP:ÇAY-DİYET VE EGZERSİZLE ÇOK RAHAT 3 KİLO VERİLİR.Fazla bir kilon yok.çaya gerek kalmadan diyet ve egzersiz de yeterli olur.Hayatına hareket katmalısın,ter atmalısın.sevgilerimle.

  93. tuğbişim Yorumu:

    valla çok övülüyor bende bugün başladım. 22 kilo vermem gerekiyor inşallah kilo veririm.tabi kolayıda bırakmam lazım sanırım denicez bakalım..

  94. tuğbişim Yorumu:

    bu arada aranızda kola içerek kilo vern var mı arkadaşlar yaaaaaaaaaa
    CEVAP:Kola bağımlılık yapıyor nedense.Bence clo ile ilgili yazıları okuyun,mesela ben o yazıları okuduktan sonra tiksindim.Şimdi tonlarca kolayı bedava verseler içmem.Senin tercihin tabiki.sevgilerimle.

  95. elif Yorumu:

    slm arkadaşlar yine ben,ben tam bir aydır kullanıyorum yani yarın 1 ay olacak.56 kilo ile başladım, şimdi 52 kiloyum:))benim demleme şeklim yeşil çaydan 2 tatlı kaşığı, diğerlerinden 1 tatlı kaşığı 15 dakika.sadece hamur işi,tatlı ve ekmeği kestim.çok canım çektiyse azcık yedim bunlardan. onun dışında tuz, yağ vs kesmedim.akşam evde ne piştiyse küçük porsiyonlar halinde yedim.1 litre suya yaptım.öğretmenim,sabah yapıp gidemediğim için akşam içtim.ertesi güne kalmasın çay. etkisini kaybedermiş.bir de sakın şu yanılgıya düşmeyin daha fazla koyarsak daha çok zayıflar mıyız demeyin .her şeyin bir ölçüsü var. bir anda çok zayıflarsanız bir anda tekrar alırsınız lütfen buna dikkat edin.metabolizmanızı çalıştırmanız gerekiyor. bunun için sık sık bişeyler yeyin ama az yeyin.meyve,1-2 tane diyet bisküvi,meyveli müsli yedim bi de ben arkadaşlar tok tutuyo.ve kalorisi çok az vitamini çok.nestle ninkini.ama lıght sütle yedim.çok açıklama yaptım demi:)))herkese kolay gelsin….görüşmek üzere…
    CEVAP:Elifciğim teşekkürler bizimle paylaştığın için.Bir de çay 1 aydan sonra biz de iştahı kapattı.Bunu da ben ekleyeyim.Sevgilerimle.

  96. gulcin Yorumu:

    slm arkadaslar bende basladim bugun besi biyerde cayina,diyete ve spora cayin tadi igrenc ama napalim idare edicez benim bi sorum olucak benim spor merkezinde sauna da var acaba saunaninda bi yarari oluru kilo vermede 1 ay once biraktim saunayi
    haftada 5 gun giriyodum onceden internette okumustum vucuttan cok su kaybettirdigi icin yag yakilimini guclestiriyomus siz ne dersiniz cayin olumlu,olumsuz etkilerini yazarim herkese bol bol kilo vermeler :)))
    CEVAP:Sauna hakkında bir bilgim yok.Paylaşımlarını bekliyorum.Aramızda saunanın etkileri hakkında bilgisi olan varsa Gülçin’e yardımcı olsun lütfen arkadaşlar.Gülçin sevgilerimi gönderiyorum canım.

  97. aliş Yorumu:

    İyi günler 4. günüm arkadaşlarım yüzün inceldi diyorlar ama tartıda bir fark yok ama bende incelme hissediyorum zaten çok az yiyebiliyorum .Bir arkadaşımda kullanmak istiyor ama guatırı var acaba bir etkisi olurmu teşekkürler.
    CEVAP:Alişciğim,ben daha öncede yorumlara yazdığım cevaplar gibi tekrarlayacağım KRONİK HASTALAR,İLAÇ KULLANMAK ZORUNDA OLANLAR,HAMİLELER,EMZİREN ANNELER DOKTORLARINA DANIŞARAK KULLANSINLAR.ÇAYIN BİR YANETKİSİ OLABİLİR.Sevgilerimle.

  98. Semiay Yorumu:

    Günaydunlar arkadaslar!
    Ben 5i bi yerdeyi icmeye basliyali bugün tam 1 ay oldu. Ve ben “saglikli beslenmeyle” ve günde 1 saat normal bi yürüyüsle tam 7,5kg verdim. Normalde benim Metabolizmam yavasdir, ama bence bu cay Metabolizmayi hizlandiriyor. 2. ayin sonunda sizlere yine haber veririm..Bakalim gercekten 3 ay icinde 20kg veriliyormu :D
    Herkesler kolay gelsuuun

  99. masal Yorumu:

    İyi günler sekiz yaşında kızım var ama kilo sorunumuz var bu çayı içebilirmi acaba ?Cevap yazarsanız sevinirim İyi günler.
    CEVAP:Yetişkinler üzerinde denendi,fakat,çocuklarda denenmesin bence.Çocuklar hareketle verebilir.Siz de yediklerini daha az kalorili besinlerden seçerseniz iyi olur.Çocuklar gelişme durumunda diyetisyen eşliğinde kilo vermeliler diye düşünüyorum.Sevgilerimle.

  100. selda Yorumu:

    slm arkadaşlar yine ben 2. gündeyim ben ilk gün yanlış içmişim .yani yemekten önceymiş ben farketmiyor zannediyordum .bugün doğru içiyorum .LÜTFEN yazan arkadaşlar kaçıncı günde olduklarını ve kaç kilo verdiklerini yazsınlar..birbirimize destek olalım lütfen yaza kadar bu kiloları verelim..şimdilik byeeeeeeeeee…..

  101. ülkü Yorumu:

    Selam arkadaşlar,
    Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.Bugün 1 aylık kan testlerimi yaptırdım.Sonuç mükemmel;trigliseridim 388′den 188′e, kötü kolesterolümde 266′dan 256′ya düşmüş. 3 haftada 4 kilo verdim. Öyle pek yememide değiştirmediğim halde, sanırım bu çay sayesinde oldu bunlar.Bendeki ilk etkiler böyle, dış görünüşüde anlatmıştım bir önceki yorumumda, sevgiyle kalın…

  102. selda Yorumu:

    slm burayı gezin yararlı olcaktır.www.sendezayıfla.com

  103. tuba Yorumu:

    Selam arkadaşlar sakın pes etmeyin ben doğum sonrası 65 kiloda kaldım yaklaşık 1 senedir veremiyorum 1 aydır diyet yapıyorum 15 gündür çayı içiyorum ve şu anda 60 kiloyum 5 kilo verdim ideal kilom 57 kavuşmama çok az kaldı.

  104. gulcin Yorumu:

    yorumun icin tesekkurler karar verdim haftada 2 gun giricem saunaya onun da yarari nolur bence yarim saat yeterli olucaktir.3.gunumdeyim diyet super gidiyor cayin tadinada alistim ama spordan gelince kendimi asiri yorgun hissediyorum.karnimin icinde biseyler oluyo ama anlamiyorum heralde cayin tanecikleri yaglara tutunup cekiyolar icimde :))) 5 kilo fazlam var benimde yaza hazirlik yapiyorum.ben ingilterede yasiyorum turkiyeye tatile gittigimde aldim bu cayi 100 er gramlik posetler halinde almistim ne kadar sure gider acaba 1 tatli kasigi koyuyorum hepsinden 1 litre suya. haftada 1 tartilicam verdigim kilolari gramina kadar paylasicam sizlerle…caylarimizi icelim kilolardan kurtulalim arkadaslar.turkiye ye slmlar

  105. hatice Yorumu:

    slm ben de azicik kilom var bu karişim kullanmak istiyorum ama herhangi zaraari olurmu bana sindirim bozuklugum var onu duzeltirmi? caba??? yoksa beni daha köyümü yaprar bilemiyorum cvp lutffn şimdiden tşk ederim…….içelim ailalim caylari …….
    CEVAP:Sindirim bozukluğuna iyi geliyor.Beni düzeltti canım.

  106. layka Yorumu:

    besibir aradayi arkadasimin tavsiyesi uzerine baslamayi dusnuyorum ancak funda yapragini bulamadim dordu bir arada icsem faydasi olur mu acaba simdiden tesekkurler…
    CEVAP:Funda yağ eritir.Onun yerine ısırgan otu kullanabilirsin.

  107. gülsüm Yorumu:

    selam.çayın hepsinimi on dakika demlendikten sonra süzeceğiz yoksa içerkenmi?fark edermi.
    CEVAP:Gülsüm Hanımcığım,5 bardak kaynamış suya her bitkiden birer tatlı kaşığı koyun,10 yada 15 dakika bekletin ve süzün.

  108. ebru Yorumu:

    merhaba ben sürekli bitkilerleyim .fakat 5 biryerdeyi buğün aldım kullanmaya başladım .10 kg fazlalığım var .işimden dolayı hareket az fakat evde evişleri vs harteket çok inşallah kilo verebilirim.herkeze sağlıklı günler…….

  109. ebru Yorumu:

    merhaba ben sürekli bitkilerleyim .fakat 5 biryerdeyi buğün aldım kullanmaya başladım .10 kg fazlalığım var .işimden dolayı hareket az fakat evde evişleri vs hareket çok inşallah kilo verebilirim.herkeze sağlıklı günler…….

  110. zuhal usta Yorumu:

    Ben içeli 2 hafta oldu ama hiç kilo veremedim aksine sanki biraz almışım gibi. Yakında bırakmayı düşünüyorum. Sadece elimdeki otların bitmesini bekliyorum.
    CEVAP:Canım,sadece çaya güvenme.Çayın yanında egzersiz ve diyet yapmalısın.

  111. fatma Yorumu:

    benim bugün beşinci günüm:)ve çok mutluyum biki kilo verdim bu çay çok işe yarıyor çokkkkkkkk

  112. pelin Yorumu:

    ya bende bir hafta oldu 3 k,lo verdim ama kilo vermem durdu gibi sanki siz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz beni bilgilendirirseniz sevinirim..

  113. selda Yorumu:

    slm arkadaşlar ben bugün biraz daha araştırma yaptım. elma sirkesi oda çok işe yarıyormuş.ciltteki leke ve sivicelerede iyi geliyormuş.ciltte ve saçlaradada bi parlaklık oluyormauş.bir su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaiığı bal ilave edrek yemeklerden sonra içiliyormuş.bilginiz olsun.her gün yeni yorumları okuyorum.lütfen yazıııın…

  114. cigdem Yorumu:

    selam arkadaşlar bende bu çayı kullandım bir haftada 1,5 kilo verdim iştahım gerçekden kapandı ama farklı uyguladım aldığım aktar öyle söylemişdi bir bardak suya 1 er çaykaşığı koyuyorum otlardan.acaba herhangi bi yan etkisi olabilirmi birde bana 1 litre suda pek etkisi olmaz gibi geldi.kabızlık yapıyor diyen arkadaşlara katılıyorum fazlasıyla yapıyor tek kötü yanı o.

  115. hilal Yorumu:

    arkadaşlar bende bugün başladım bakalım sizinle paylaşacağım haftalık .herkese başarılar

  116. hilal Yorumu:

    ama öncelikle yediklerimeize dikkat yediklerimizin yarısı hareketin ik katı.hadi sağlıklı nesillere he beraberr

  117. nihal Yorumu:

    bende 4 gün oldu kilo verememişim arkadaşım çok hızlı verdi 1 hafta da 6 kilo ben 1 kilo vermeye razıyım neden acaba sizce veririrmiyim? teşekkürler
    CEVAP:Metabolizmayla alakalı olabilir.Bilemiyorum.

  118. melis Yorumu:

    arkadaşlar herkes buraya ne kadar kilo verdiğini yazmış herkese teşşekkür ederim ama birazda ne yöncen incelme oldu onlarıda yazarlarsa sevinirim cunku herkesin ya gobek ya da kalca durumu oluyorr bunları bılırsek iyi olurr çünkü kilo vermek önemli değil bedenen incellmek daha yararlı olacaktırr lutfen beni bilgilendirrseniz sevinirim
    Cevap:Çayı için evet,diyet yapın evet,Fakat,bölgesel egzersiz de şart.

  119. zuhal usta Yorumu:

    Benim kilo verdim diyen arkadaşlara bi sorum lacak bu çay dışında ilave olarak yaptığınız bişeyler varmı veya günde kaç bardak içiyorsunuz. ben mesela 3 su bardağı içiyorum. ve zamanı değişiyor, bazen akşam üstü bazen sabah aralıklarla ve birde soğuk içiyorum. Ne olur sizde yazın bizlerde verdik diyelim :)

  120. fatma Yorumu:

    aslında benim pek diyet uyguladığım söylenemez sadece yediklerime dikkat ediyorum çok fazla sevmeme rağmen tatlı şeyler yememeye dikkat ediyorum günde 45 dk da spor hareketleri yapıyorum sadece bukadar inş hepimiz kilolarımızdan kurtuluruzzzzz

  121. melis Yorumu:

    yaa benim soruma cewap yokmu kilo veren arkadaşlarımız nerelerden incelme gorduler nolur yazın yaaa :(::(

  122. selda Yorumu:

    slm MELİSCİM selda ben.bende 24 gündür diet yapıyorum.tabi kendime göre uyguladığım bir diet.yani şekerli çayımıda içyorum istediğimide yiyorum ama dikkat ederek.daha sağlıklı besleniyorum.çaya başlayalı 5 gün oldu ve şimdiye kadar 4 kilo verdim .sporada başladım 3 gündür evde egzersiz yapıyorum 30dk.ama vermem gereken 8 kilo var 55′e düşmek istiyorum.ama çok umutluyum.sorun olursa zevkle cevaplarım.bye canım…

  123. arzu Yorumu:

    ben 2 gündür kullanıyorum 18 yaşındayım selülit sorunum var beyaz kil ve yaglardan kullanıyorum evde spor yapıyorum cukulata kola sigara ve cips cok tüketiyordum 1 aydan beri hiçbirini kullanmıyorum herseye son verdim sigarayıda 5 ay önce bıraktım ciggi sekilde kilo aldım bırakınca tam 8 kilo aldım 59 kilo oldum bir haftadan beri 4 kilo verdim 2 gün önce basladım ama suyu hiç içmiyordm ben suanda surahiyle geziyorum :D unutmıyım die benim bi sorum var annemde kullanıyo 1 aydır ama keske isal olsa :D kabuslık problemi var wcde aglıyo buna bi care bilen varmı bitkilerden yardımcı olacak bi ot bilen varsa yazarsanız sevinirim :DD suan 56 kiloyum hedefim 50 165 boyum var incecik olmak isyiorum olurmuyum acaba 3 ayda zayıflamam gerekiyo evden dısarıya cıkmıyorum yürüyüş yapamıyorum evde spor filan yapsam etkisi olurmu acaba evde yürüsem felan simdiden teşekkürler
    CEVAP:Egzersizin nerede yapıldığı önemli değil.Evde de egzersiz yapailirsiniz.Zaten sizin kilonuz normal boyunuza göre.Sonra yememe hastalığına tutulmayın.DİKKAT…

  124. Eylül Yorumu:

    SLM MELİSCİM başkalarının nerelerinin inceldiği senin için neden bukadar önemliki en çok hangi bölgenin erimesini istiyorsun? Bel basen karın hangisi istediğin bölgeyi eritmek için düzenli egzersiz yap aksatmadan hergün emin ol faydasını görürsün tatlım bugün bir çok ünlüler spor ve dengeli yiyerek
    formunu koruyor ben insanları anlıyamıyorum hem zayıflamak istiyorlar hemde yemek kilo vermek tamamen irade+biraz hareket+istemek kendimizi kontrol edebilmekten geçiyor bukadar basit lütfen kimse yanlış anlamasın boğazınızı tutarsanız akşamda 6tıdan sonra yemezseniz çok güzel kilo verirsiniz ben 67kioydum 53e düştüm 12aydaheray 1kilo verdim ensağlıksıda bu doktorlarda söyler hızlı verdiğimiz kiloları hızlı bir şekilde geri alrız eyer vücudunuz kilo almaya müsaitse azyemeyi felsefe haline getirin zaten alışınca istesenizde fazla yiyemiyorsunuz ben bunu yaptım 44bedenden 36bedene düştüm benim anlatmak istediğim şey kadınlar isterse herşeyi yapabilir herkese bol şans diliyorum acele etmeyin kendinizi kasmayın sıkı şok dietlerle yavaş yavaş :)

  125. BETÜL Yorumu:

    CANIM MERHABALAR,BEN GÜZELLİK UZMANIYIM .DOĞUMDAN SONRA 5 KİLO FAZLAM KALDI BİR AYDIR BU ÇAYI SPORDA YAPARAK KULLANIYORUM.HİÇ KİLO VEREMEDİM.İNCELMEMDE İSE GÖZLE GÖRÜLÜR BİRŞEY YOK.BENCE ZATEN ;SPOR,HAFİFTE OLSA DİYET VE GÜNDE 2 LİTRE SU TÜKETİMİYLE KİLOLAR VERİLEBİLİR.ÖNEMLİ OLAN YİYECELLERİ FAZLA KAÇIRMAMAK.SİZCE BANA NEDEN ETKİ ETMEMİŞ OLABİLİR?SAYGILARIMLA
    CEVAP:Çayın yanında siz diyet de yapmalısınız.Bazı metabolizmalar inatçı oluyor.Ben de öyle oldu.Fakat,yağları gerçekten eritiyor.Sevgilerimle.

  126. selda Yorumu:

    slm arkadaşlar ben çok güzel kilo verirken yavaşladım neden bilmiyorum ama bu hiç hoşuma gitmedi.moralim bozuldu 3 gündür sporda yapıyorum ama aksine veremedim .daha vermem gereken 8 kilo varyaaaaaaaaa:(:(:(napcam bilmiyorum.inşallah 2ay içersinde hepsi giderya.neyse şimdilik durumlar böyle.byeeeeeeeee

  127. arzu Yorumu:

    kilom normal ama doktor 4 kilo daha ver dedi yani 52 olmam gerekiyomuş ben 50 olmak istiyorum bende yag problemi var selülit yani bide otlar cok faydalı arastırmasını yaptım ben acıkcası zayıflamak için deil hem yaglarım hemde saglıgım için kullanıyorum saglık acısından süper bi dengeleyici die düşünüyorum yani ben ve annem istedigimiz bir kiloya gelsek bile bırakmayı düşünmüyoruz iyi bir sinir yatıstırıcı inş herkez istedigi kiloda kalır bende şu selülitlerimden kurtulurum birsey sormak istiyorum eger bilginiz varsa beyaz kil selülite iyi geliyormu denedinizmi böyle biyer önceden bulamadım ama süper bişi bu cok memnun kaldım ben iyki acmışınız basarılar

  128. dilek Yorumu:

    Selam arkadaşlar.Ben Dilek.Bende bu karışımı bugün aldım.Aktar’dan 5′li paket halinde satılıyordu.. Ordan aldım.Aktar’daki satan kişi 5′ini karıştır dedi.Sonra bir bardak suya bu karışımından 1 tatlı kaşığı koy,10 dk demlensin dedi.10 dakika demlendikten sonra süzüp iç dedi.Günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce içilecekmiş.Bugün başladım bakalım.inşallah zayıflarım. Ben çok kiloluyum.:( 23 yaşındayım,1.67 boyunda 87 kiloyum.Bayağı fazlalığım var:(30 kilo fazlam var:(inşallah bu karışım ile zayıflarım.Zayıflamayı çok istiyorum.Bu arada bugün diyete de başladım,spora da başladım.inşallah hepimiz de istediğimiz kilolara ulaşırız..Ben kendimdeki değişiklikleri sizinle burda paylaşacağım..Bu arada benimle iletişim kurmak isteyenler msn adresim: friendly_girl23@hotmail.com

  129. melis Yorumu:

    ya aslında benim basen sorunum war hergün muhakkak hemenhemen 1 saat yürüyüşüm var çok fazla birşey istemiyorum bi 4 kilo versem yeter bana 38-40 beden arası giyiyorum değiğşiyorr ama birazcık daha zayıf olsam ne guzel olurdu incecik görünmek istiyorum bende öyle birşey ki belim incecik basen bölgem fazla orantılı değiller yani ama herkes bana çok yakıştığını söylüyorr::(:(:(

  130. hulya Yorumu:

    merhaba ben caya 26 martta basladim ve 3kilo verdim yediklerime biraz dikkat ediyorum o kadar insallah boyle devam eder daha vermem gereken cok kilo var herkese basarilar

  131. mediha Yorumu:

    merhaba arkadaşlar ben bu karışımı içmeye başlayalı bir ay oldu ancak iki kilo verebildim ama spor ve diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum şunu bilin arkadaşlar tansiyonu çıkarıyor özellikle küçük tansiyonu bende böyle aynı şikayetleri olan varsa lütfen yazsın hoşcakalın

  132. pınar Yorumu:

    VALLA BİR HAFTADIR BAŞLADIM İŞTAH KESİLMEDİ BUNALIMA GİRDİM 5 KİLOM VAR NASIL VERİCEM BİLMİYORUM İÇİYORUM AMA SANKİ BİR FAYDASI YOK GİBİ İRADEME SAYİP OLAMIYORUM YAZ GELİYOR VE 5 KİLOMU VERMEM LZAIM BU KARIŞIMI 1 TATLI KAŞIGI DEDİLER BANA 1 LİTRE SUYA SİZDE 1 ÇAY KAŞIGI DİYE YAZMIŞSINIZ HANGİSİ DOGRU BENİ AYDINLATIRMISINIZ TŞKR İLGİNİZDEN DOLAYI
    CEVAP:Ben o yazıyı alıntı yaptım ve oradaki yazıyı hiç bozmadım,çünkü,suç olur.Benim nasıl kullandığıma gelince,her bitkiden bir tatlı kaşığı koyuyorum,1 litre kaynamış suya.Sevgilerimle.

  133. PINAR Yorumu:

    EVET TANSİYON OLAYI BENDEDE OLDU BENİM TANSİYON DÜŞTÜÜ

  134. sibel Yorumu:

    merhaba arkadaşlar ; beşibiryerde çayını 1 haftadır düzenli olarak içiyorum yağ-şeker-tuz -un dörtlüsünden de uzak durdum 3 kilo kadar verdim.

  135. ARZU Yorumu:

    slmlar bazı arkadaslar miyde bulantısından bahsetmiş evet annemle bendede oldu ve günden güne azaldı ben kendimi denedim ve suyun üzerine cok yemek yedikten sonra kendini zorladıktan sonra ve yenmemesi gereken seyleri yedigim de bulandı yaglı tatlı gibi tansiyon filan düşürmez aksine herseyi yola sokuyo siz kendinizi böyle seylere adepte ederseniz komaya bile sokarsınız hersey beyinde biter bu karısıma baslarkende derseniz aman bi işe yaramaz ama bi kullanayım oz

  136. inci Yorumu:

    bilmiyorum ki ne yorum yapıyım.yarın 1 hafta olacak değişiklik yok.galiba spor yapmadan ve ağzımızı biraz kapatmadan bu iş olmayacak.

  137. nil Yorumu:

    :)

  138. dilek Yorumu:

    Arkadaşlar ben bu karışımı kullanmaya başlayalı 3 gün oldu.Ve 3 günde tam 2 kilo verdim:)İnanamadım ya;) başlamadan önce tok karnına tartılmıştım,87 kilo geliyordum,3 gün oldu.Ve yine aynı kıyafetlerle bugün tartıldım tam 85 kilo geldim:) 3 günde 2 kilo zayıflamışım;)Valla çok mutluyum şuan:) Arkadaşlar bırakmayın kesin için siz de bu karışımı,eminim ki sizler de zayıflarsınız:)Tabi bu arada ben rejim de yapıyorum,hergün sabah aç karnına 1 saat yürüyüş yapıyorum.Ve 1 saatte spor yapıyorum.Günde de 15 su bardağı su içiyorum.Ve 3 günde 2 kilo…Bence çok iyi bir sonuç:)Bu şekilde devam edersem çok kısa zamanda zayıflarım inşallah:) Siz de bu karşımın yanında mutlaka rejim yapın.Bol bol salata ve meyve yeyin.Günde en az 1 saat yürüyün.Ve 15 bardak su için.Siz de faydasını göreceksiniz.Bi sorunuz falan olursa sorabilirsiniz arkadaşlar:)Ben burdayım:)Hepinize iyi zayıflamalar dilerim:)))

  139. ARZU Yorumu:

    cok güzel senin adına sevindim dilek :D inş annemde bende veririm benimde bi 4 kio fazlam var yag sadece sunu sormak stiyorum yaglarında azalma ve etinde sarkma hissettinmi selülitlerin varmı bide varsa onlara birşey kollanıyormusun simdiden tşkkler

  140. aliş Yorumu:

    Dün tambir haftam doldu ve iki kilo vermişim çok fazla diyet yapmadığım ve yürümediğim halde (yağmur çoktu):)herkeze tavsiye ediyorum devam arkadaşlar ama mutlaka diyet ve spor yapmak lazım ben yapmadan verdim demekki yapsak nasıl olacak :)

  141. aliş Yorumu:

    Bu arada herkez kilo verdiğimi farkında tartının haricinde gözlede gözükecek kadar fark olduğunu söylüyorlar::)

  142. ARZU Yorumu:

    bugün yine aldım karısımdan herkez hucum ediyo valla süper bişi bende fazlalık yok ama saglık için ömür boyu olsa gine içerim

  143. mediha Yorumu:

    arkadaşlar ısrarla söylüyorum tansiyonu çıkarıyor diye benimki sadece uyarı ama yinede içiyorum kararlıyım ya kilo verecem ya kilo verecem bu arada başlayalı beşinci hafta oldu iki kilo verebildim tabiki metabolizmaylada alakalı bir durum sanırım faydası oldugunu düşünüyor ve tavsiye ediyorum hepinize başarılar

  144. dilek Yorumu:

    sağolasın Arzucum:)Darısı bütün zayıflamak isteyenlerin başına olsun:)Evet yağlarımda azalma olduğunu farkettim:)inceldiğimi farkettim.2 kilo bile nasıl farketti vücudumda:)Çevremdekiler de farketti:)Evet selülötlerim var malesef:(Selülot kremleri varmış,arkadaşım onlardan almıştı.1 ay falan kullanmış.Selülötlerimi giderdi falan demişti.Lokman hekimden almış arkadaşım.Bayağı memnun kalmış işte.Ben de onlardan almayı düşünüyorum.Bu arada etimde sarkma falan olmadı:)Ama inceldiğim hemen farkedildi:)

  145. sare yorumu: Yorumu:

    bende 3 gündür içiyorum midemde rahatlama hissettim benim sürekli kabızlık sorunum var.3gündür kendimi çok rahat hissediyorum.yatarken içtiğimde kendimi çok rahatsız hissettim.şişkinlik yaptı. yatarken içmek doğrumu cevap gelirse mutlu olurum.günde 3 bardak yeterli mi?Günlük 3 bardak hazırlayım mı? içine 1 çay kaşığı otlardan koydum doğru mu hazırlıyorum
    şimdiden teşekkürler
    CEVAP:Evet,sindirim sistemini rahatlatıyor.Yatarken bir sorun olmuyor,demek ki kişiye göre değişiyor,siz de yatarken içmeyin.Günde en fazla 4 bardak deniliyor yani 3 bardak içebilirsiniz.Ben de 3 bardak içebiliyorum.1 litre kaynamış sıcak suya her bitkiden ben birer tatlı kaşığı koyuyorum.Sevgilerimle.

  146. ARZU Yorumu:

    ben lokmanaktaardan selülit yagı aldım ve hergün bugday yagı yapıyorum 2 günde bir jeletinle sarıyorum ve evde koşuyorum :D haftada iki kezde kil maskesi yapıyorum ve 2 haftada asırı azalma oldu egerki kil kullanmak istersen cok cok tavsiye edrim istersen karısımınıda yazarım içine koyulcakları tab istersen :D

  147. dilek Yorumu:

    tabiki isterim Arzucum:)Valla çok iyi olur karışımı yazarsan çok sevinirim:)Valla bende de çok selülit var ya:(O selülitlerden de kurtulmam lazım:(

  148. ARZU Yorumu:

    lokmanaktardan selülit yagı al onu 2günde bir yani haftada 3 kez yapılcak güzelcene sür masaj yaparak selülitli bölgelere serayla sar ve sıkı tayt giy 1 saat yürü ama dikkat et :D seralar yolda düşmesin terliycen cok sıkı bişi giy ve 3 saat kadar dursun dusta yıkarken lifle iyce sürttür masaj yaparak sonra bugday yagı sür bulamazsan arkonun kini sürebilirsin ben ondan kullanıyorum cok güzel.Beyaz kil al 1ytllik onu krem halinde suyla karıstır iyce krem gibi olsun içine 2 tatlı kasıgı tarcın 5 damla limon veya portakal yagı koy sür selülitli bölgelere serayla sar 20 dk kadar beklet ve yıka yine bugday yagı sür ama söyle bişi var bu kil karısımı yakıyo korkma :D sakın yani için rahat olsun bunu haftada iki kez uygula ben 2 haftadır kadar ikisini birden yapıyorum ve ciddi sekilde düzelme var acayip sekilde ama düzenli yapıcaksın :D şimdiden kolay gelsin

  149. burcu Yorumu:

    kızlar herkes kaç kiloda olduğunu da yazsa çünkü 60 kiloda birinin 2 kilo vermesi 80 kiloya göre daha zor ya ondan

  150. selda Yorumu:

    slm arkadaşlar ben 4 kilo verdim ama bu çayın yanı sıra başka bişey yapan varmı??? lütfen yazın .bu gün deryalı günler programında ender saraç konuktu oda bu çayın tarifini verdi.çok meşhurmuş ama 5yada6 dk demleyin diyo.ben 10 yada 15 dk demliyordum ve çok acı oluyodu.başka önerebilceğiniz püf noktalar varmı lütfen yardımcı olun .LÜTFEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNN…….

  151. sıla Yorumu:

    slm arkadaşlar bende 5′i biryerde kullanıyom 3 hafta olduama kilo veremedim acaba biryerde mi yanlışlık yapıyom lütfen rica ediyom yardımcı olun nasıl kullanıyosunuz lütfen bu kilolardan kurtulmalıyım yardımcı olun rica ediyom

  152. sıla Yorumu:

    slm arkadaşlar bende 5′i biryerde kullanıyom 3 hafta oldu ama kilo veremedim acaba biryerde mi yanlışlık yapıyom lütfen rica ediyom yardımcı olun nasıl kullanıyosunuz lütfen bu kilolardan kurtulmalıyım yardımcı olun rica ediyom kilolar gitmeli 1 ayım var rica ediyom

  153. sıla Yorumu:

    lütfen yardım edin zayıflamalıyım benimde 9 kilo fazlalığım var siz nasıl içtinizde kilo verdiniz ben içiyom kilo veremiyom nasıl içiyosunuz lütfen nasıl içtiğinizi anlatın ben zayıflayamıyom cvplarınız bekliyom Cadi_1987_23@hotmail.com

  154. sıla Yorumu:

    benimde 9 kilo fazlalığım var ve bu kiloları 2 ay bir ay içinde vermeliyim siz nasıl içtinizde kilo verdiniz ben veremiyom kilo verenler yardımcı olsun cvplarınızı bekliyom Cadi_1987_23

  155. nur Yorumu:

    Merhaba Arkadaslar ben Almanyada yasiyorum ve bu karisimlari almanyada eczaneden ve marketlerden tamamlayabildim.4 gündür kullaniyorum umarim iyi bir sonuc alirim,acaba etkisi aynimi olur bilmiyorum.Ayrica benim guatr sorunum var bu kilolardan nasil kurtulacam selamlar.

  156. burcu Yorumu:

    benim 4. günüm bugün henüz bir değişiklik yok ben akşamdan kaynatıp koyuyorum şişeye ve gün boyunca içiyorum soğuk ısıtma gibi bir imkanım yok çünkü aç karnına yemeklerden yarım saat önce içilmesi gerekiyor
    64 kiloyla başladım gelişmeleri haber vericem size:)

  157. arzu Yorumu:

    sılacım bak hepsinden bir tatlı kasıgı yanlızca yesil caydan iki tatlı kasıgı koy kaynar suya demlensin sonra süz bi kavanoza ac karna yarım saat önce yemeklerden iç öglen iç aksam yemekten önce iç ayrıca sabah yürüyüslerine cıkabilirsen cık ben cıkamıyorum evden dısarıya ben cimlastik yapıyorum ayrıca tuzu tatlıyı kolayı ayrıca kahveye son ver cips hamur işi asla azına sokma bak nasıl kilo veriyosun ozaman inş zayıflarsın :D incecik olursun

  158. sıla Yorumu:

    ben 1lt hazırlamıyom her içtiğimde 1 bardağa hepsinden 1çay kaşığı yeşil çaydan 2çay kaşığı koyum acaba burda mı yanlış yapıyom cvbınızı bekliyom

  159. elif Yorumu:

    14 aylık oğlum var emiyor hala ama dışardan herşey yiyor bir sakıncası olurmu acaba olmamalı çünkü hepsi bitki kesin bir cevap yazarmısınız teşekkürler
    CEVAP:Emziren anneleri çayı içmesini tavsiye etmiyorum.Siz bilirsiniz.

  160. arzu Yorumu:

    yanlış yapıyosun 1 lt suya yesil cayı sadece 2 tatlı dierlerinden bir tatlı kasıgı koycaksın kaynamış 1 lt suya :D sen naptın böyle

  161. sıla Yorumu:

    yani şimdi 1lt olması şart mı ama acı oluyo cvp bekliyom

  162. arzu Yorumu:

    evet 1ltre sart

  163. sıla Yorumu:

    mrb canım benim msn adresimi kaydermisin sizinle konuşmalıyım Cadi_1987_23@hotmail.com

  164. seval Yorumu:

    benim 6 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum bende bu karışımı kullanabilirmiyim acaba? 20 kilo fazlam var:(

  165. seval Yorumu:

    6 buçuk aylık bebeğim var kullanabilirmiyim

  166. seval Yorumu:

    6 buçuk aylık bebeğim n ar emziriyorum kullanabiltrimyim
    CEVAP:Bence kullanmayın.İlaçlar gibi düşünün ne yanetki yapacağını bilmiyoruz sizde.Beslenmenizde kalorii yiyeceklerden tadımlık yerseniz ve bebeğinizi sık sık emzirirseniz kilonuzu zaten verirsiniz.Süt yapımında vücut bolca kalori yakar.Bebeğinizi benim için öpün lütfen.Tatlı bebeğinize zarar gelsin istemeyiz değil mi.Bölgesel egzersiz yapın.Güzel havalarda bebeğinizle yürüyüşe çıkın,hem size hem de ona faydalı olur.Sevgilerimle.

  167. bebis Yorumu:

    evet ben de bugün aldım.aslında komik ama ben sporda aldığım 4 kiloyu vermek için kullanave cağım.49 kiloyum .eski kiloma düşmek istiyorum moralim çok bozuk kilom fazla değil ancak ben alıştığım kilonun üstüne çıkınca kötü oldum.hele de sporla aldığım kilo daha zor veriliyor.inşallah herkes istediği kiloyu verir

  168. yeşim eylül Yorumu:

    slm arkadaşlar benim basenlerim var bu çay basenleride eritir mi? belim ince ama basenlerim geniş
    CEVAP:Yağ bulunan bölge basenleriniz ise eritir tabi..Fakat,basene yönelikte egzersiz yapın bence.Çaya destek olmalısınız.Sevgilerimle.

  169. elif Yorumu:

    3 haftadır içiyorum ama halen kilo veremedim.((((( neyi eksik yapıyorum bilmiyorum

  170. gulkarx Yorumu:

    merhaba

  171. gulkarx Yorumu:

    merhaba ben daha dün başladım 64 kiloyum bakalım 1 haftada kaç kilo vercem

  172. arzu Yorumu:

    bugün tartıldım 55 kiloyum 3 günde 1 kilo cok normal geldi ciddi sekilde incelme var

  173. nehir Yorumu:

    merhaba bende 2 gün oldu başlayalı çok heycanlıyım arkadaşımla başladık o benden önce kilo verirse hırsımdan ölürüm dua edin ne olur önce ben zayıflayayım byyy

  174. nehir Yorumu:

    ben pek diyet yapamıyorum sade çayın faydasını görürmüyüm lütfen cevap bekliyorum
    CEVAP:Sadece çayı içerek kilo veremezsiniz.Biz kadınlar şu gırtlağımızı da biraz tutmalıyız,aslında bütün problem orada çözülüyor.Değil mi ya…Sevgilerimle.

  175. nehir Yorumu:

    arkadaşım benle çok dalga geçiyo moralimi bozuyo ne yapmalıyım çay iyi gelirmi

  176. nehir Yorumu:

    son bi soru biberiyeyi iki kepçe koysam faydası olur mu

  177. Tülay Yorumu:

    slm yorumlarin cogunu okudum ve üc bes KILO problemi olan arkadaslara inanamadim!! Buda problemmi diye düsündüm???? Ben 30 yasinda 4cocuk annesiyim ve hamileliklerimden toplam 25 kilo fazlaligim var. 25 degil 15kilo versem öpüp alnima koyacagim! Aylarca Step´e ve yüzmeye gittigim halde bir kilo veremedim! Allah Rahmet etsin benim metobolizmam öldü herhalde. Birde bu cayi deneyeyim bari, belki canlandiririz su benim metobolizmami!!!! amin

  178. NURCAN Yorumu:

    SELAM ARKADAŞLAR BEN DÜN ALDIM İÇMEYE BAŞLADIM BEŞ KİLO FAZLAM VAR ARKADAŞIM KULLANMIŞ İKİ AYDA 10 KİLO VERDİĞİNİ SÖYLÜYOR AMA DİYETTE YAPMIŞ ARKADAŞIM BENDE DENEYECEM…

  179. sewgii Yorumu:

    ya bana 5 i bir yerde yi harmanlayın dediler ve içine 1 tane elma rendeleyin günde 3 bardak aç karnına tüketilecekmiş acaba hazırlanışı dogrumu acaba hemen cvp yazar mısınız?lütfen
    CEVAP:Arkadaşım ben de tavsiye üzerine başladım ve faydalı buldum.Yazdıkların bilmiyorum.Çay-diyet ve egzersizle birlikte kilo verildiği doğru.

  180. gulkarx Yorumu:

    bende 3 gün oldu 1 kilo verdım ama tek cay ile değil spor da yapıyorum birde akşam yemeği yemıyorum belki bu şekilde veririm

  181. kenan Yorumu:

    Merhaba
    Kiraz sapı ve mısır püskülünün vücuttan sadece su atımına yardımcı olduğunu biliyoruz. Acaba bu bitki karışımıda sadece su atımını mı kolaylaştırır? Eğer öyleyse ilk bırakmamızda tekrar kilolarımızı geri alacağız. Bize lazım olan yağlarımızın yakılması.

  182. aybuke Yorumu:

    bende yni aldım inş. cuma günü baslıyacagım:$)içince ishal olunuyomu herkese kolay gelsin..
    CEVAP:Bazıları kabız ,bazıları ishal olduklarını yazıyor.Ben de ne yaptı derseniz sindirim sistemimi rahatlattı.Demekki kişiden kişiye göre etkileri değişiyor.

  183. arzu Yorumu:

    ben sabah ekmek pek yemiyorum ve aksam bi tas corba yoksa bulgur plavı bir tavak ve acıkınca armut muz muhallebi filan yiyorum ekmek yok hayatımda bolca su içiyorum ve az spor yapıyorum yinede veriyorum :D yaşımdan olsa gerek

  184. arzu Yorumu:

    SLM ARKADAŞLAR BEN BU ÇAYI YAKLAŞIK 1 AYDIR KULLANIYORUM 2 HAFTA YANLIŞ KULLANMIŞIM SONUÇ 3 KİLO VERDİM 44 BEDENDEN 42 BEDENE DÜŞTÜM İNCELME OLDU ÖZELLİKLE KARIN BÖLGESİNDE BUARADA 1 SAATLİK YÜRÜYÜŞÜMÜDE YAPIYORUM KENDİMİ ÇOK RAHAT HİSSEDİYORUM YEMEK LERDEN SONRA NORMALDE HEP ŞİŞKİNLİK HAZIMSIZLIK HİSSEDERDİM ŞUAN ONLAR YOK AMA ZATEN FAZLA YEMEK YİYEMİYORUM UMARIM HEPİMİ İSTEDİĞİMİZ SONUÇA VARIRIZ..

  185. arzu Yorumu:

    ay ayrobikte iyimiş ben hergün catla dans ediyorum heryerim yanıyo valla tavsiye ederim yagmurlu havalar die kendinizi bırakmayın
    evde dans edin :D

  186. ayşe betül Yorumu:

    slmlaaar bnde yni kullanmaya başladım ama tadı çoook da güzel diil bide ben şekeri seven biriyim bana çay çok tatsız gelio içine tatlandırıcı atabilirmiyimm :$ çünkü içemiyoruuuuum :-(

  187. arzu Yorumu:

    bugün kilo veren yokmu yaW :(

  188. yeşim eylül Yorumu:

    slm arkadaşlar bu çaay basenleride eritiomu? ben egzersiz yapamıorum astım hastasıym ve ileri derecede kansızm doktorum yorulmamı yasakladı acaba basen eriten bitkiler varmı?

  189. gulkarx Yorumu:

    ya ben de cok acıkıyom napcam bilmiyom valla ya ictığim zaman iştahım kesiliyo ama sonradan gene acıkıyom benim sorunumda göbekten oda cocuktan sonra oldu onu nasıl erite bilirım bilgisi olan varsa lütfen bana cevap yazsın cok memnun olurum 64 ten 63 e düştüm hemde 3 günde bide göbeğim erise tamam ama 44 bedenden 40 bedene düşmek istiyom başka zayıflatacak şeyler varsa bana söylerseniz memnun olurumteşekkürler

  190. SILA Yorumu:

    slm sizde de galiba hazımsızlık var çünkü bendede göbek var onun için melissa çayı içiyom,biberiye çayıda çok iyi yemekten sonra içeceksin önce içersen iştahın açılır bunu bi dene yok olmadıysa zencefil,rezen tohumuve kuru naneden yapacağın çay birebir umarım göbeğimizi eritiriz

  191. SILA Yorumu:

    BUNUDA SÖYLEYEYİM FUNDA YAPRAĞI VE BİBERİYE YAĞLARI ERİTİYOOOO

  192. gulkarx Yorumu:

    teşekkür ederim ben bunlarıda deniyicem inşallah işe yarıyacak bu saydıklarınız cay olarak ayrımı satılıyo yoksaben mi hazırlıyıcam siz 5 bir yerdeyi ne zaman dır kullanıyosunuz bir etkisini gördünüzmü bunlarıda yazarsanız memnun olurum ve tekrar teşekkür ederim

  193. şule Yorumu:

    merhaba ben de bu beşi bi yerdeyi arkadaşımdan duydum kızı kullanmaya başlamış çok güzel olduğunu söylemiş.yemek yedirtmiyormuş iştahını kesmiş.bende iştahlı biri olarak duydum hoşuma gitti hemen gidip yarın alacağım.aslında zakkum kullanıyorum 15 kilo da verdim onunla ama olsun.fazla mal göz çıkarmaz.teşekkürler.
    CEVAP:İştahı kesiyor gerçekten bende de öyle oldu.

  194. bebis Yorumu:

    evet arkadaşlar kilo problemi molmayanları da kilo sorunu yaptılar

  195. bebis Yorumu:

    Allah tüm kilo vermek isteyenlere yardımcı olsun ama bu çay sporsuz diyetsiz bir işe yaramıyor…ee ee spor yapıp da diyette olubda kilo vermemek olmaz.bence bu bir kandırmaca…sporsuz ve diyetsiz zayıflatsın bakalım

  196. bebis Yorumu:

    hayatı boyunca hiç kilo problemi olmamış ancak çevresindeki kilo problemliler yüzünden kafayı yemiş ben.

  197. esra Yorumu:

    benim bir sorum olacak bende bebek düşünüyorum ama zayıflamam gerekiyor neden anne adaylarının içmesinde sakınca var acaba kekik otunun kanamayı arttırmasımı sebeb bunu okumustum beşi bir yerdeyi dördü bir yerde olarak içsek olmaz mı? :) ayrıca çok yoğun çalışıyorum masa başı bir işim var sabah 8 akşam eve gitmem 9 oluyo hangi arada spor yapacağımki ben :(. ek olarak içmeye dün başladım bence kötü bi tadı yok ama limonla içtim ilk olarak herkese içine bi kaç damla limon damlatmasını öneririm.

  198. banu Yorumu:

    herkese merhaba
    beşibiryerde çayının yanında birde tozu varmış. tozunu kullanan varmı acaba. tozu da yoğurtla birlikte yine yemeklerden yarım saat önce alınıyormuş. çayından daha zahmetsiz aslında :) ama çay gibi sonuç verir mi vermez mi bilemiyorum. acaba çay mı toz mu karar verebilirsek alacağız karar veremedik.

  199. gulkarx Yorumu:

    ya neden öyle diyosunuz hevesimizi kırıyosunuz tabiki diyet ve spor olmak zorunda yoksa nasıl kilo verilir fakat bu çayın özelliği iştah kesmesi zaten bu şekilde kilo veririz dıiye düşünüyoruz ama deneyipte memnun kalanlar da var buna nediyosunuz o zaman inşallah zayıflayıp istediğimiz kiloya geliriz o zaman size bir daha yazarım bye

  200. SILA Yorumu:

    slm canım bu saydıklarım ayrı ayrı satılıyo kendin hazırlayacan ama ben biberiye çayı ve rezene çayı içiyom ayrı ayrı yararını görüyom ve ben 1ay olacak çayı içmem ama yanlış kullanıyomuş ama sanırım biraz vermişim tartılmadım tartıldığımda söylerim umarım hapimiz ideal kilomuza ineriz

  201. ebru Yorumu:

    yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.hiç tartılmadım.kg sorunum fazla yok ancak göbeğim vardı.spor yaparak bile eritemedim.bu çayı içmeye başladıktan sonra göbeğim eridi ve selülütüm yok oldu.basenlerimde incelme oldu.içmeye devam edeceğim.herkesi düzenli bir şekilde içmeye davet ediyorum.

  202. ebru Yorumu:

    arkadaşlar birşey eklemek istiyorum.gerçekten iştahı kapatıyor.daha az yemekle doyuyorsunuz.ayrıca ben ekmeği ve abur cuburu kestim.akşam yediden sonra sadece sebzeyle geçiştiriyorum.

  203. fatma Yorumu:

    selamlar.bende bugün başladım ve ilk bardağımı
    içtim,sabah tartılmıştım 83.700 idim
    bakalım olacakmı değişiklik bende spor yapıyorum ee birazda yemeklerime dikkat ediyorum

  204. arzu Yorumu:

    annem bugün olmayan kıyafetlerini giydi ve üzeirne oldu ama kilosu aynı ya bu cok güzel bişi annem sadece içiyo ve yürüyo yediklerinede dikkat etmiyo haldur huldur yiyo size bi tio vereyim 2 haftada inceldiginizi söyle anlayabilirsiniz kiloya bakmayın sakın mezuro alın ve ölcün belinizi nasıl inceldiginizi göreceksiniz annem halan 90 kilo ama eridi yagları :D ama ben hem kilo veriyorum hemde eriyorum belimde lif yırtılması olmasına ragmen feci agrı cekiyorum ama ona inat spor yapıyorum

  205. Hicran Yorumu:

    merhabalar ben bu çayı içmeye başlayalı tam 1ay oldu ve diyet artı sporla 5 kilom gitti 70 den 65 edüştüm hedefim56 inşallah benim yağlar karın ve göbekte birikti malum doğum sonrası bunları eritmeye yardımcı bişeyler bilenler varsa neolur cevap yazzınlar hepimize kolay gelsinnn

  206. bebis Yorumu:

    gülkar arkadaşım hevesinizi kırmak istemezdim.ben sadece öylesine dedim.sen devam et mutlaka istersen zayıflarsın canım…kolay gelsin

  207. bebis Yorumu:

    sabır

  208. seval Yorumu:

    bende bugün basladım bu caya merak edıyorum gercekten kılo vercemmıdıyet yapıyorum onunla baraber devam etcem yanında dıyet yapmadan kılo verılecıgıne ınanmıyorum ılerlıyen gunlerde kılo verırsem sızlerle paylasacagım merakla beklıyorum

  209. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    selam arkadaslar,
    bende bugun basladim bu cay furyasina umarim ise yarar,ben 3 haftadir lahana corbasi iciyorum 4 kilo verdim ama hala 10 kilo vermeliyim,hergun 1 saat yuruyorum,umarim bu cayda katki saglar,isin asli nerde biliyormusunuz; cay,corba bahane,KARARLI OLMAK….ben buna inaniyorum,cay corbada bu surecte destek oluyor hepsi bu?aranizda lahana corbasi icen varmi?paylasirsak daha kolay atlatiriz diye dusunuyorum…herkeze bol kilo vermeler diliyorum…

  210. jale Yorumu:

    kadın herzaman ve her haliyle güzeldir.. bunu unutmayalım ilk başta,,, ama tabi sağlığımız için kilo vermemizde lazım yaklaşık 1 haftadır bu çayı içiyorum ve tartıda fark olmasada etlerim sarktı kendimi daha rahat hissediyorum inş herkez ve bende kilo veririzz inş. bu da bi kandırmaca değildir

  211. melis Yorumu:

    arkadaşlar bende 3 haftadır bu çayı kullanıyorum ilk 1.5 hafta yanlış kullanmıştım şimdi doğru birşekilde kullanıyorum ama hala tartıda hiç bir fark yok artık tartılara küstümmmmm. kendimi ölçüyorum onemlı olanda bu değilmi zaten bedenen vermek!! tartıyada çıkmıcam bbundan sonra hergün 1 saat yürüyorum çok fazla yemek yemiyorum fakat akşamları acayip birşeyler yeme isteği oluşuyor bende hıı arkadaşlar bu arada yeni birşey ogrendım paylaşmak isterimm acıktıgınız zaman nane koklayın diyolar acıkmayı bastırıyormuş denedim bugun olduu hedi hepimize kolay gelsin iyi kilo wermeler artıkb by

  212. arzu Yorumu:

    aksam yemeklerinde bende cok yiyodum ekmeyi kestim miydem küçüldü nanemi ayy melis nane benim en sevdigim sey kuru nane yemeklerde herseyde vazgecilmezim nanesiz hayat benim için bitmiş demektir ama koklayınca daha cok acıkıyom haha :D neyse bedenen variyosan sorun yok kiloya bakma sen sevgiler :D

  213. melis Yorumu:

    bende severim naneyi arzucum ya bende şöyle bir sorun war ben zaten ekmek yemem normaldede sevmem pek yani çok nadir sıcak ekmek severim ama vazgeçilmezim en büyüm düşmanım :;ÇİKOLATAAAAAAAAAA bunla başım dertte benim anlayacagınn

  214. arzu Yorumu:

    a bende severdim ama nefret ediyorum suanda görmek bile isyemiyorum cukulata dişmi sızlatıyo bide kilo artışı yapıyo dikkatli yenmedigi zaman onun için düşman gözüyle bakıyorum kendi kendime tiskindirdim kendimi aynaya bakıp yedim yaglarımdan içim kalktı bu yasta bana bu kilo yakısmaz dedim bida azıma sokmadım :D

  215. melis Yorumu:

    buarada kaç yaşındasın:) ben öyle walla ama kendimden geçiyorum yerken hiçbirşey gozum gormuyorr ozmaan:D:D:DD:D:D

  216. arzu Yorumu:

    18 sen

  217. melis Yorumu:

    bende 17 yaşınndayım evet küçük sayılırız

  218. arzu Yorumu:

    ya bişi sorcam basenlerim var ve 2 haftada yok olmasını istiyorum inceliyor ama hemen yok olsun istiyorum acaba bir bilgisi olan varmı yok edebilcegim hemen :(

  219. arzu Yorumu:

    :D ya ben neysede sen ye şimdi bişi omaz boyun ve kilon kac

  220. melis Yorumu:

    walla benimde tek derdim basenler zaten belim o kadar inceki bu güzellik basenlerin yanında gozukmuyorr bile:( öyle birşey duyarsa bana da soyle canımm

  221. melis Yorumu:

    walla benimde tek derdim basenler zaten belim o kadar inceki bu güzellik basenlerin yanında gozukmuyorr bile:( öyle birşey duyarsa bana da soyle canımm tek derdimizz

  222. arzu Yorumu:

    ya bide tuzsuz leplebi yiyorum acaba kilo aldırırmı

  223. selda Yorumu:

    slm MELİS ve ARZU bence siz birbirinize msn adresinizi verin böyle biz özelinize giriyoruz

  224. melis Yorumu:

    ya bilmiyorum canım aldırımı? he ewet sen bana msn adresini versene ???

  225. selda Yorumu:

    haah şimdi oldu

  226. melis Yorumu:

    canım senin nereden sorunun war? herkesi başı bu kilolarla dertte

  227. arzu Yorumu:

    ya ben kil yapıyorum hareket yapıyorum 3 tane biri duvara hafif vuruyorum basenlerimi ama bende selülitte var

  228. melis Yorumu:

    bende o duvara vurma işlemini çok yaptım ama daha beter selüliti azdırıyor sakın yapma derim ben

  229. melis Yorumu:

    hu hu orada kimse yokmu??

  230. gulkarx Yorumu:

    bebiş arkadaş ya biz okadar pıroblem etmişizki lilomuzu hemen alınıyoruz ama senin de dedığin gibi sabır ve istek çok önemli ve bende bunu biliyorum devam etcem ve vercem inşallah müjdemide seninle paylaşıcam sen cok geç yazıyosun heralde çalışıyosun hı bu arada sıla arkadaşada teşekkür ederim bilgilendirdiği için benimle paylaştığı icin teşekkürler hııııııııı bebiş arkadaş inşallah seni de kırmamışımdır ben çok yazdım şimdilik byyyyyyyyyy

  231. arzu Yorumu:

    ay allah razı olsun ya ciddenmi coogaltıyo selüliti ay yapmam bida asla ay saol allah ne muradın varsa versin inş incecik olursun 1 aya kadar amin :

  232. melis Yorumu:

    amin canım amin gerçekten çok denedim annemde yaptı aynısını o yuzden sana diyim dedimm kilo vermemiz dileğiyle…….

  233. elif Yorumu:

    benim bu gün 1 ay oldu.kendimi hafiflemiş hissediyorum.ayrıca sanki daha bi rahat ve dinç hisseder oldum.tartılmadım kilo vermediğimi görünce üzülürüm diye .hırsımı kaybetmek istemiyorum.hergün yürümeyede başladım yememede dikkat ediyorum.hanımlar sağlığımız ve kendimniz için zayıflamaya devam:)

  234. nigar Yorumu:

    inceldim ben arkadaşlar:)) kilom aynı

  235. fiLİZ Yorumu:

    bende 1 HAFTADIr besibiyerde kullanıyorum bel bölgemde incelme oldu:))
    elma sirkesinide oneririm cok memnun kaldım:))

  236. nigar Yorumu:

    hmm elma sirkesini nasıl içiyosunuz

  237. gulkarx Yorumu:

    bende inceldiğimi düşünüyorum ve korkudan tartılamıyorum ama hissediyorum zayıfladım 1 hafta sonra tartılcambakıcam inşallh vermiş olurum hepimize bolca zayıflamalarhırslı olun skın kendinizi bırakmayın görüşmek üzere

  238. arzu Yorumu:

    sirke nasıl kullanlılıyo tarif etcek yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kac kilo verdirtiyo içmenin sebeni ne ne göörev i var nolur cvblayın

  239. Dr. Alper Yorumu:

    Zayıflamak için bir takım çaylar denemek sağlıklı değildir çünkü bu çayların içinde diüretik dediğimiz idrar söktürücüler var. Bunlar vücudun daha çok suyunu atılmasını sağlar. Sağlıklı ve kalıcı zayıflamak için vücuttan su değil yağ atılımının sağlanması gerekmektedir. Çay yerine bol su içilmesini tavsiye ederim, bu çaylar alkaloit içermekte olup özellikle fazla tüketimi karaciğerde yan etkiler yaratabilir, saygılarımla

  240. SILA Yorumu:

    slm ya siz elma sirkesini çaya mı koyuyosunuz yoksa ayrı mı yani 1bardağa 1kaşık elma sirkesi,1kaşıkta çiçek balımı suya atıp içiyosunuz cvplarsanız sevinirim

  241. arzu Yorumu:

    ya şimdi sordum annemin doktor arkadasına
    miydeye gaz salıyomuş yani asit
    cok zararlıymış suan deil ilerde cıkıyomuş miydede delik veya gaz problemi oluyomuş
    yani zayıflamak için saglıgınızdan olmayın
    kullanmamanızı tavsiye ederim yazık miydenize
    para için hasta ediyolar insanları neyse benden uyarı

  242. SILA Yorumu:

    mrb filizcim sen elma sirkesini nasıl kullanıyon rica etsem bize söylermisin cevabını bekliyom

  243. SILA Yorumu:

    ya elma sirkesinin mideye zararı mı var

  244. arzu Yorumu:

    evet asit sirke cok zararı var

  245. nigar Yorumu:

    elma sirkesinin faydalı olduğunu duymuştum ben ama yinede uzmanlar daha ii bilir.

  246. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    selam arkadaslar,benimde 2.gunum meshur cay ile..benim sorunum gobegim malesef altta hicbirsey yok hatta popomun daha fazla incelmesini istemiyorum,gobek icin suusam yagi ile masaj duydum,aranizda deneyen var mi? veya gobek eritmenin yolunu bilen?yardimlar icin simdiden tesekkurler….umarim herkez istedigi kiloya ulasir…hoscakalin

  247. arzu Yorumu:

    aa susam yagı yaglarımı eritiyooo ben büyün yagları denedim bi o kaldı :D onuda deneymi bakayım göbegi eritmek için bi hareket var bir hafta 10 defa ikinci 20 defa die öyle cogaltıyosun valla benim göbek yok oldu daha 1 ci haftada :D yere yat iki elini babının altına koy bacaklarını kendine cek sol kol sag bacak öyle deydrmeye calis al bak bu sitee var

  248. arzu Yorumu:

    http://www.yolgecenhani.biz/resimli-jimlastik-hareketleri-bayanlara-t103049.html?s=ae12bce75c5eab4bd65ff4dfe7f1f08f&s=db16f2c7932068a19aadb99454d9b1ae& göbegin cok yancak D: amaa hazırlıklı ol

  249. nur Yorumu:

    arkadaslar ben Almanyadayim bu cayi iciyorum ama galiba buranin caylari farkli etki yapiyor pek zayiflatmiyor.

  250. arzu Yorumu:

    gel burdan al veya birileri varsa yollattır ama ot ottur bence yemene dikkat et sporunu yap

  251. ? Yorumu:

    selam arkadaşlar…bu çay gerçekten fayda ediyomu ?ben 5 haftadır dietteyimm ve şu an 9 kilo verdim:) 9 kilo fazlam kaldı…çokk hızlı kilo verebiliyorum ancak bıraktığımdada hızlı bir şekilde alıyorum…şu an için diet çokk iii gidio…termal sauna şort kullanıyorum çokk faydasını gördüm…eğer dietin yanında bu çayıda içersem daha hızlı bi şekilde kilo verebilirmiyim…yorum yazarsanız çokk sevinirim…arkadaşlara tavsiyemm ==>> günde 2-3 litre su en az yarım saat hareket ve ekmek yememek…insan isterse yapamıca hiçbişey yok unutmayın..
    CEVAP:Evet,diyete takviye olrak bu zayıflamayı hızlandırıyor.

  252. bebis Yorumu:

    meraba arkadaşlar

  253. bebis Yorumu:

    gülkarcım ben fazla giremiyorum işlerden ve okuldan dolayı …önemli değil ben öyle şeyleri düşünmem.ben de o çaydan içiyorum 3 kilo fazlam var.kilo vermek için değil.tadıda güsel.birde ben spora gidiyorum ancak orada pilatese giriyorum.çünkü vücudum çok kaslandı ve bende bıraktım sadece pilates yapıyorum.normalde de yürüyorum.zaten kilom 48 boyumda 1 60 kilom çok değil ama ben hep kendimi 45 görmeye alıştım ya şimdi o 3 kiloyu atmak istiyorum…..alışkanlık meselesi.

  254. arzu Yorumu:

    suyu 3 aydan fazla içemiyormuşuz en fazla üç ay :S cok üzücü bişi

  255. arzu Yorumu:

    3 at sadece 3 ay ya

  256. arzu Yorumu:

    yuppi cok mutluyum ben belim 38 e dogru inceliyo ya cok hızlı eriyo yaglarım darısı hersezin basına :D

  257. melis Yorumu:

    amin canım amin tebrik ederim seni ALLAH herkesin başına wersin ama belden değil basen den zaten bel acayip ince:(

  258. nigar Yorumu:

    ne güzelllllllllllll bende 42bedene düşeceğim günleri hayal ediyorum

  259. sıla Yorumu:

    slm arzucum sen nekadar süreyle kilo verdin ve çayın yanı neler içtin neler yaptın

  260. arzu Yorumu:

    ben 2 buçuk hafta olcak içiyorum ve 4 kilo 600gram verdim sabah küçük bir dilim yufka peynir birazcık ve zeytin yiyorum yanında ada cayı içiyorum normal cay içmiyorum kesinlikle ve ögleye dogru meyve yiyorum biraz acıkınca nane ısırgan otu iki karısım bi cay var ondan içiyorum yanındada tuzsuz leplebi yiyorum aksamda varsa corba yoksa hçbişi veya bi tas corba bulgur plavı kuskus yiyorum 2 kasıktan az tabiyki geceye dogru hafif acıktıgımı hissedeyim muhallebi yiyorum bi kase gece yatarkende rezene veya nena ısırgan cayı içiyorum

  261. arzu Yorumu:

    daha verecegim 5 kilo var tabiyki ama güzel baslangıc 3 ay sürem var bende sellüit ve basen problemi varr tek basenlerimi eritsem bile rejimi bırakıcam ayrıca 2 hareketim var onları yapıyorum ve özel yag ve kil kullanıyorum herseyimi düzene soktum :D ve en önemlisi sucuk cips cukulata kola kave asla hayatıma giremez bide cay yaglı seyler asla

  262. sıla Yorumu:

    canım bulgur pilavı ve prinç pilavı kalorisi çok fazla kesinlikle yanında yoğurt yeme ve muhallebi ninde kalori değeri fazla artı tutsuz leblebi ile tuzlı leblebinin arasında fark yok sanırım ben böyle biliyom sen çok aç kalıyon kesinlilkle 3öğünü yemelisin tabii az miktarda ve öğün aralarında meyve ve sebze yemen çok iyi metebolizmayı hızlandırıyon ama fazla kendini aç bırakma

  263. sıla Yorumu:

    kahvaltıyı dört dörtlük yapmalısın

  264. arzu Yorumu:

    evet peynirimi zeytinimi yiyorum hersey yiyorum ama kararınca yiyorum yani kahvaltı cok önemli die butün sofrayı silip süpürmüyorum bi tabaga yarımdan az küçük bi parca yufka bi domates varsa salatalık peynir bi kibrit kutusu seytin 8 9 tane bide adacayı yanında

  265. arzu Yorumu:

    cok az yiyorum ama leplebiyi söyledigin iyi oldu saol :D

  266. nigar Yorumu:

    arzu resmen aç geziyorsun ya.çay içmedende kilo verirsin bence.helal ama sana.1 ay oldu kilo vermedim ama incelme oldu.yürüyüş yapıyorum yemeklerime dikkat ediyorum.ama daha yeni yeni çay iştahımı kesmeye başladı.kabızlık sorunum oldu sizlerdede varmı acaba bu sorun

  267. arzu Yorumu:

    ben yürüyüs yapamıyorum :S o yüzdende böyle işte bogazım cok acık benim cok yemek yiyordum bu yüzdende böyle cay içiyorum acıkınca şimdide börtlen cayı var elimde :D

  268. arzu Yorumu:

    benim kabızlık problemim vardı ama düzene girdi valla suya baslayınca

  269. gulkarx Yorumu:

    burdaki izmirli tüm bayanlarla bulaşalım hep beraberce spor yapalım:D

  270. arzu Yorumu:

    haha evet izmirli bayanlar :D spora

  271. hatice Yorumu:

    ben bu çayı içmeye iki gün önce başladım. ama ishal oldum .sizce bana yaramadımı .peki ishal olmama rağmen yinede zayıflayabilirmiyim.
    CEVAP:Her bedende farklı yanetkiler yapıyor.Dikkatli kullanmanızı tavsiye edebilirim.Eğer,ishal devam ederse çayı içmeyin.

  272. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    arzu cok tesekkur ederim gobek eritici hareketleri yazmissin,siteyede baktim umarim en kisa zamanda baslarim,ben hergun tempolu bir sekilde 1 saat yuruyorum ve 4 kilo verdim 3 haftada tabii yaninda lahana corbasiyla fakat gobege yonelik birseyler yapmazsan zorr eriyecek guzel gobegim:)birde 5i 1 arada bende kabizlik yapiyor birakmayi ve sadece aksamlari rzene icmeyi dusunuyorum yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim rezeneden daha iyi bir bitki varmi bildiginiz?herkeze kolayy gelsin..yaza az kaldi:)

  273. arzu Yorumu:

    sinanmegi ayda bir bardak kabıslık sorunu ama nedense bendede kabıslık problemi vardı bu caya baslayınca yok oldu kabıslıga en iyi gelen 20 gün veya ayda bir sinan megi bir bardak

  274. gulkarx Yorumu:

    ya neden kimse zayıfladığını söylemiyo yoksa artık cay işe yaramıyo nooooooooolur yazın çünkü öyle daha cok istekli oluyoz ve daha hırsla devam ediyoz kilo veren varsa yazsın lütfen şimdilik by iyi kilo vermelerinşallahveririz ve hepimiz istediğimiz kiloya ineriz

  275. arzu Yorumu:

    ben 4 kilo 600 gram veridm basenlerimde erime oluyo küçülüyo :D cokmutluyum ben sen vermiyonmu :( ölç belini

  276. hulya Yorumu:

    merhaba ben ilk iki hafta bu cayla 4 kilo verdim ve 3. hafta 1,5 kilosunu geri aldim artik istahimida kesmiyor neler oluyor anlayamadim herkese slm.

  277. arzu Yorumu:

    sen nasılsa verdim die yediysen :D pasta börek çörek ondandır

  278. esra Yorumu:

    bu çay benim midemi kazındırıyor önceden bu kadar yemek yemezdim şimdi daha çok acıkıyorum ben neler oluyor bana yaaaaaa :)

  279. esra Yorumu:

    ayrıca anne adayları ve emzikli anneler içmesin yazıyo bende bebek istiyorum peki bizim için önerebileceğiniz birsey yokmu aacaba :(

  280. ? Yorumu:

    cevap için çokk saol…yarın gidip alcam ve pazartesi kullanmaya başlıcam dietle birlikte…inş fayda eder…gelişmelerden haberdar ederim…herkese selam

  281. arzu Yorumu:

    benim damagım sızlıyo sizinle sunu paylasmak sitedim esra persembe günü tv izliyorum annem var onu yemek yiyolar böyle koca bir porsiyon restorantta kız azına atıp ciyniyo bende ciyniyom bi kendime geldim azımın suyu akmış öyle canım cekti haha ama gidip küçük ekmek ve bi tatlı kasıgı bal gedim gecti :D valla rejim cok zor bişi hehe

  282. ülkü Yorumu:

    Selamlar,
    Ben daha önce çayın faydalarından söz etmiştim. Ancak, regl dönemim daha önce 3 gün olmasına rağmen 13 gün sürdü. İlaç tedavisiyle durdurabildik. Aynı şey bana tavsiye eden arkadaşında başına geldi. 31 Marttan bu yana devam ediyormuş onunda regli. Kısacası biz çaydan şüpheleniyoruz., uyarayım dedim. Sevgiyle kalın.

  283. arzu Yorumu:

    ay beniim reng dönemim bir gün sürüyo yasımda 18 doldurdum ama halan öyle cogaltırmı ki ya cogaltırsa biraz sevinirim valla ama üzüldüm ya gecmiş olsun inş baska sebeptendir kac yasıdasınız ülkü hamın

  284. ülkü Yorumu:

    Arzucum teşekkür ederim.
    Yaşım 42 fakat benim 13 yaşımdan beri reglim 3 gündür. Hiç böyle birşey yaşamamıştım.İnşallah bir daha da olmaz. Biz işyerinde 20 kadar bayan bu çayı kullanıyoruz. 2 kişide böyle bir etki oldu. Ben kendi adıma içmeye korkuyorum. Bir sonraki regl dönemim nasıl olacak, duruma gör içmeye devam edeceğim. Kilo vermeyi çok istiyorum, ve merakla bu siteyi takip ediyorum.

  285. arzu Yorumu:

    ya ülkü ablacım bu bitki bazı hastalıkları ortaya cıkarıyo ve yok ediyo yani bünyeden bünyeye deişiyo tabiyki ama menepoz baslangıcı olabilir sizde annem aynı sorunu yasadı 40 lı yaslarda biliyorsanız 5 6 seneden önce baslıyor belirtileri belki rahiminizde bi sorun vardır ve yok etmey calışmıştır bitkiler veya gzli hastalıgınız güb yüzüne cıkarmaya calışmıştır ablacım tavsiyem arkasına düşüp bütün testlerini yaptır allah korusun saglık bu

  286. arzu Yorumu:

    selülit problemi olan ve bişiler yapan varmı yok olan varmı selülitleri ya uff lütfen varsa yazın kullanan bişiler

  287. ayla Yorumu:

    ben daha yeni aldım bı otu ama ilk içtiğimde miğde bulantısı yaptı normal midir birde tadı öok acı geldi

  288. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    arzu supersinnn,cok guldum ama iradenide takdir ettim banada destek oluyorsun tesekkur ederim,bu arada kac kilosun ve boyun sadece merak ettim:)

  289. arzu Yorumu:

    165 55 kiloyum tek sorunum selülittttttttttt

  290. Hicran Yorumu:

    selam arkadaşlar bu çay şahane valla önceki mesajımdada yazmıştım kilo vermeye çok yardım ediyo daha fazlası mükemmel şekilde inceliyorum ya bu nedemek hemde 2 çocuktan sonra azim spor ve yediklererimize dikkat önceleri bu kadar kolay kilo veremezdim 1 ayı geçti kullanalı 6 kilom gitti 9 kilom kaldı şükür Rabbime:)

  291. arzu Yorumu:

    ay ne güzel darısı başımıza

  292. Hicran Yorumu:

    aminnnn inşş.

  293. gulkarx Yorumu:

    ARZU SEN NEDEN KİLO VERİYON ANLAMADIM SENİN KİLON COK GÜZEL AMA KEŞKE BENDE SENİN KİLONDA OLSAYDIM DAHA NE İSTERDİM BENDE 1 65 BOYUM 63 KİLOOOOM UF YA KEŞKE SİHİRLİ DEYNEK DEYSEDE HEMEN VEREBİLSEM BEN SENİN KİLONA DÜŞMEK İSTİYOM HAYALİMDEKİ KİLO O İSTE AMA SEN DAHA KÜÇÜKSÜN BENİM 2 KIZIM VAR ONLARDAN SONRA ALDIM ZATEN ÖNCEDEN 38 BEDEN GİYİNİYODUM ŞİMDİDE 40 BEDEN GİYMEK İSTİYOM İNŞALLAH OLUR GÖBEK İÇİNDE BİRŞEY YAZMIŞSIN GERÇEKTEN İYİ GELİYOMU CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM

  294. Hicran Yorumu:

    gulkar çok kısa zamanda çok şey isteyince olmuyo inan ama yavaş ve düzenli olunca herşey rayına giriyo bende 2 doğumdan sonra aldım ve yok edene karar devam etcemm benimde göbek ve karınn boy 168 idealim 56 ya hayırlısıı birbirimize moral verelim şimdi 65 deyimmm bakalım inş… 2 ay daha sabredicemmm

  295. gulkarx Yorumu:

    HIIIIIIIIIIII SENİN SELÜLİT SORUNUNU DA SPOR PAKLAR SÖYLİYEYİM ÇÜNKÜ DOKTORLAR ÖYLE DİYO BEN ÖYLE BİLİYOM AMA BİLGİ EDİNCEM SANA YAZICAM İNŞALLAH BİRŞEYLER BULUNURUM KİB BETERİN BETERİ VAR SEN HALİNE ŞÜKRET EMİNİM ÇOK GÜZELSİNDİR
    ONU PIROBLEM ETME KENDİNE BİŞEY SORSAM OLUR MU ACABA NERDE OTURUYOSUN CEVAP VERMEK ZORUNDA DEĞİLSİN TABİ BY

  296. arzu Yorumu:

    izmirliyim ben basen sorunum var göbegimi yok ettim o hareketlerle ben hiç 60 olmadım :D olmakta istemem ben cips filan cok yedim ondan kilo aldım aslında verdimde bi selülitim kaldı o problem tek bende bide basen onlar eriyo ama bende hemen yok olsun istiyorum :S

  297. gulkarx Yorumu:

    AMA HİCRANCIM BEN GEÇEN SENEDEN BERİ DİYET YAPIYOM 88 KİLODAN 63 DÜŞTÜM AMA ARTIK SABREDECEK GÜCÜM KALMADI SİZİN YAZDIKLARINIZI OKUYOM MORELİM DÜZELİYO AMA BEN AKŞAMLARI COK ACIKIYOM KENDİMİ ZOR ZAPDEDİYOMÇÜNKÜ DAYANAMIYOM İNŞALLAH 55 KİLOYA DÜŞERİM HEPİMİZE COK ZAYIFLAMALAR
    İNŞALLAH KİB GÖRÜŞÜRÜZ

  298. arzu Yorumu:

    AY BENDE AKSAM COK ACIKIYOM MISIR GEVREGİ FİLAN ATISTIRIYOM AMA OLMUYO NAPACAM ACABA SSALATALIKMI KEMİRSEM ODA Bİ KİLO BİTİRİRİM Bİ GÜNDE AMA HAHA:d

  299. gulkarx Yorumu:

    HIIIIIIIII BASEN NASIL ERİTİCEN BİLİYOMUSUN BENİM BASENLE SORUNU OLAN ÇOK ARKADAŞIM VAR BİLGİN VARSA BANA SÖYLERSEN COK MEMNUN OLURUM HII BU ARADA İZMİRLİMİŞSİN BENDE İZMİRLİYİM İNŞALAH BİRGÜN KARŞILAŞIRZ

  300. arzu Yorumu:

    BENDE ONU İSTİYORUM BULAMIYORUM :(

  301. arzu Yorumu:

    miyde bulantısı bendde yaptı ama gecti zamanla suan bi sornum kalmadı ama ben cok duygusallastım yaw ottanmıdır acaba

  302. nihal Yorumu:

    bende 1 65 boy 62 kilo hedefim 55 benimde çocouğum var doğumdan sonra göbek kaldı bölgesel kilo vermek çok zor bu çaya yeni başladı faydasını görünce yazarım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

  303. nur Yorumu:

    merhaba arkadaslar abonelik nasil yönetiliyor bu sayfada? her yorum da e mail aliyorum posta kutum tasti

  304. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    arzu bir arkadasim selulit icin su 3′lunun iyi geldigini soyledi REZENE+ANOSON+BIBERIYE hepsinden ayni olcude hergun bir fincan ictigini soyledi bende selulit problemi yokk sadece gobek sorunum var oda umarim senin tavsiyelerinle gidecek,bu arada 5′i bir arada kullanip kabizlik sorunu yasayanlar,funda yapraginin isal kesici oldugunu ogrendim bende funda yapraksiz iciyorum bakalim neler olacak…haa bu arada arzucum gobegini erittigini yazmissin o hareketlerle ne kadar yapmaliyim biraz sabirsizimda:)

  305. s Yorumu:

    selam arkadaşlar bu çayı kullanmadan önce bişey sorcam illa bunu yemeklerden önce içmek şartmı?öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden önce içsem 2 bardağıda akşam falan yemekten sonra içsem nasıl olur???kullanan arkadaşlar ve faydasını gören yazarsa çok sevinirim:):):)

  306. ayşe nur Yorumu:

    merhaba mate yaprağının ne renk olduğunu öğrenebilirmiyim

  307. ayşe nur Yorumu:

    marhama arkadaşlar mate yaprağının ne renkolduğunu öğrenebilirmiyim

  308. sinem Yorumu:

    selam arkadasalr bende bu besi bir yerde cayi aldim yeni basladim umarim dedikleri gibi cikar ama simdiye kadar bisey belli ettmedi hayirlisi benim anlamadigim birsey var bu cay cok tuvaletemi götüryor acaba???????? yardimci olursaniz sevinirirm iyi günler…..
    CEVAP:Evet canım,tuvalete çokça ziyaret oluyor.

  309. selda Yorumu:

    slm arkadaşlar neden kimse yorum yazmıyoyaaa.hiç yorum yazan yok.benim tam 1 ay oldu 5 kilo verdim.inşallah 2. ayda böyle başarılı olurum.daha vermem gereken 7 kilo var.ama vücudumdanda farkediliyo.bu ay sporra daha fazla ağırlık vericem.yarım saatti 1 saate çırıcam.neyse yorum yazın arkadaşlar.morale ihtiyacımız ……

  310. selda Yorumu:

    arkadaşlar lütfen hergün yazın gelişmeleri.çünkü gerçekten morale ihtiyacımız varyaaaaa..bu arada çaydan başka neler yapıyosunuz ???** yardımcı olun lütfen.LÜTFEN YAZIN

  311. nursel Yorumu:

    merhaba öncelikle beşi bir yerde çayı için yazdığınız ayrıntılı bilgiler için teşekkürler bende 5 gündür içiyorum bu çayı ben herseferinde yeni demliyorum ama bir su bardağına birer çaykaşığı koyarak demliyorum anladığım kadarıyla yanlış yapıyorum birde yemek saatlerim belli olmadığı için ben yemekden önce içemessem 1-2 saat sonra içiyorum faydası olurmu acaba ve birşey paylaşmak istiyorum bu çaya başladığımdan beri daha sakin ve daha hafif hissediyorum kendimi :)
    CEVAP:Çay için beş bardak su kaynatın,bitkileri birer tatlı kaşığı ekleyin 15 dakika bekledikten sonra süzün.Gün boyu ne zaman yemek yiyecekseniz yarım saat önce için.Günde 4 bardağı geçmeyin.

  312. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    diyete 20 martta basladim(lahana diyeti)hergun 1 saat tempolu yuruyorum 6 nisanda 4 kilo vermistim ama o gunden beri gram oynamiyorr moralimm bozuluyorr:(lahana corbasinida iciyorum ustelik ve sebze-meyve yiyorum,5′i bir arada bende kabizlik yapti..bakalimm belkii bir duraklama donemindeyimdirr birakmadan devam dimi arkadaslarr daha 10 kilo verilecek..destege ihtiyacimm var

  313. derya Yorumu:

    peki güzelde suyu kaynattıktan sonra bitkilerin üzerine dökeceğiz acil cevap bekliyorum çünkü başlıyacam
    CEVAP:Suyu kaynatın içine bitkileri koyun,15 dakika sonra süzün.afiyetle içebilirsiniz.

  314. inci Yorumu:

    bişey söyliyeyim mi size bence vaz geçmeyin ya ben ne diyet yaptıysam kilo verdim.ama hiç bu kadar göbeğim incelmemişti.çay sayesinde kesinlikle 1 nisan dan beri içiyorum.belki kilo olarak az verdim ama göbeğimin inçeldiği kesin.tartıda kilo eksikliği görmüyosanız sakın üzülmeyin bırakmayın ve mutlaka devam edin

  315. Tülay Yorumu:

    bende bugün basladim. birde bunu deneyeyim dedim. insallah banada faydali olur….

  316. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    inci saol bana moral oldun..ama dedigim gibi bende kabizlik sorunu oldugu icin funda yapragini cikarttim yani 4′u bir arada yapiyorum:)umarim buda ise yarar…

  317. aliş Yorumu:

    Selda bu yorum sana hakakten destek çok önemli bende veriyorum amatartıda çok fark yok ama gözle gözüken çok devam arkadaşım doğru yoldayız….

  318. hatice Yorumu:

    selam arkadaşlar bende bu çaya yeni başladım ama kendimi çok hafif rahat ve mutlu hissdiyorum ilk defa kilo verecegime by kadar inanıyorum bide melis beni eklermisn senn bedeninde benimki gibi konusruz crayz_basak16@hotmail.com herkese iyi sağlıklı kalıcı kilo vermeler.

  319. aliş Yorumu:

    Birde eklemek istiyorum fazla spor yapamıyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum ve gün aşırı elma sirkesi sıcak su ve bal içiyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim…

  320. SILA Yorumu:

    slm nette okudum funda yaprağı yemekten sonra içilirse yağ yakıyo biberiye ve kekik çayıda yağ yakıyo ama kekik çayının yemek aralarında 1çay bardağı içilecekmiş bilginiz olsun.

  321. sinem Yorumu:

    arkadaslar ben bu cayi bütün bitkileri karismis bir halde aldim yani karismistilardi 5 bitkiyi, bana söylediler hergün, günde 3 bardak icilicek ve her bardaga bir tatli kasigi katilicak bu karisimdan, acaba dogrumu yapiyorum yardimci olabilirmisiniz????

  322. cigdem Yorumu:

    arkadaslar burdan gelen maillerler yuzunden mail kutum iflas ediyor hergun.aboneliğimi yonetip iptalde edemiyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen nasıl engelleyebilirim bunu

  323. aybuke:) Yorumu:

    slm arkadaslar bende dün basladım caya yemeklerden önce için denmiş ama ben ögrenci oldugum için bir sabah birde aksam yiyorum ikisini o zaman iciyorum diğer ikisini yatmadan önceyle öglen içsem olurmu???kolay gelsin:)
    CEVAP:Aybükeciğim önemli olan yemeklerden önce içmek,tamam…

  324. aliş Yorumu:

    cigdem altta yorumu gönderin altında Yeni yorumları e-posta ile bana bildir yazan yerin yanındaki kutuya tıklama boş kalsın o zaman sorun biter diye düşünüyorum dene istersen

  325. aliş Yorumu:

    Birşey sormak istiyorum bu çayı ne kadar aralıklarla içebiliyoruz bırakıp ne kadar zaman sonra tekrar içebiliyoruz.

  326. SILA Yorumu:

    çayı 1ay içiyoz 10gün ara veriyoz

  327. busra_masal Yorumu:

    ya bende 6 nisandan beri içiyorum kardeşlerimle birlikte kullanıyoruz 65 kiloyum bakalım kaç olacağım.ben 9 gündür kullanıyorum hafifledim gibi ama yinede bilemiyorum.arkadaşın birinin yorumunduki gibi bende aksam eve gidince mezurayla belimi ölçecegim.çünkü tartı aynı gösteriyor. Ben soğuk içemiyorum.o yüzden her yemekten önce hepsinden yarım çay kaşığı koyuyorum sizce olmuyormu 1 lt yapmammı gerek.bu arada buradaki bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. yorumlarınız sayesinde bilgilendim.bende 65. kiloyum bakalım kaç olacağım.ben 9 gündür kullanıyorum.soruma cevap alabilirsem sevinirim.HAYDİ ZAYIFLAYALIM:))
    CEVAP:Canım,bitkilerin ölçeği 1 litreye göre ayarlanmış.Acaba ilaçlarda olduğu gibi 1 su bardaına çay kaşığıyla konduğunda dozu fazla olmaz mı diye düşündürüyor doğrusu.Bence siz bir litreye göre yapıp,soğuk olan çayın içine ılıtacak kadar sıcak su koysanız diyorum….

  328. ayşegül Yorumu:

    merhaba ben de 24 martta başladım çaya 2 kilo verebildim ama yediklerime çok dikkat edemedim kendim çalışıyorum işe yürüyerek gidip geliyorum bugün yürüyüşe de başlıyacağım bakalım bundan sonra ne olacak….

  329. arzu Yorumu:

    ben eriyorum git gide :D portakal ve greyfurt suyu semizotuda metobolizmayı hızlandırıyomuş aklınızda bulunsun

  330. hatice Yorumu:

    slm sineemcim bende ögrenciyim bi pet şisesine koyup dersaneye götürüyorm sennde öyle bi şansın varsa yapabilirsin hemde okulda böyleliklee tost hamburger vs. yemiyorum hadi kib eger benim adresi eklersen konusada biliriz hadi by adres yukarda yazıo

  331. Hicran Yorumu:

    arkadaşlar çayı 1 ay içip sonra 10 gün ara verin demişiniz ama hadi kilo vermede yavaşlama falan olursa hiç ara vermesek bi sorun olurmu ben kilolarımdanhemen kurtulmak istiyorum çaya ara verirsem sanki kilo veremem gibi hissederim ??? cevaplarınızı bekliyorum lütfennn

  332. çiğdem Yorumu:

    herkese merhabalrr..bende yaklaşık 3 haftadır bu cayı kullanıyorum tartıya cıkmadım ama zayıfladıgımı hıssedıyorumm..bişi sormak istiyorumm..benim cok fazla vaktım olmuyo ve cayı yemeklerden yarım saat önce değilde yemekelrden bes dakıka faln önce içiyorumm..çayın etkisi azalir mi..cevaplarınızı beklıyorum
    CEVAP:Canım,bize söyleyen kişi yemeklerden yarım saat önce diye tavsiye etti.Sen bilirsin.

  333. arzu Yorumu:

    valla 3 ay hiç sorunsuz içebilirmişiz 3 ay sonunda bırakcakmışız ben böyle biliyorum ki 3 aydanda önce bırakmaya nietim yok öldürmez ya :D

  334. ayşen Yorumu:

    slm arkadaşlar ben bu çayı 1 aydır içiyorum ve 4 kilo verdim ama yediklerime dikkat ediyorum tavsiye ederim
    ben devam etmeyi düşünüyotum hadi hayırlısı bakop göreceyim

  335. Hicran Yorumu:

    arzucum bende sana katılıyorum şunun şurasında bi 9 kilocuğum kaldı dayanmam gerek verene kadar çayı kullanıcam artık hayırlısı dedeğin gibi inş. bişey olmazssa 3 ay sonun da hep beraber bi sanal kutlama yaparız artık :)

  336. ayşen Yorumu:

    merhaba hicran sen ne kadar zamanda kaç kilo verdin? sakıncası yoksa söylermisin?

  337. neslihan Yorumu:

    iki gün oldu başlayalı inşallah faydalı olur yorumları okudum pekte memnun ılan yok gibi ama devam edicem

  338. busra_masal Yorumu:

    merhaba ben dün nette star haberin sitesinde gördüm. her bardak için ayrı demleyin yoksa bitkiler bakteri yapıyormuş benim iyice kafam karıştı.Soğuk içemediğim için ben zaten öyle yapıyorum ama bilemiyorum burdaki herkes 1 ltmi yapıyor bir sorun oluyormu birde halkalıda oturan varmı varsa bu civarlarda aktar yada alabileceğim bir yer varmı ben mısır çarşısında aldım ama bana çok uzak ve bitiyo:( marketlerde bulabilmiyim?

  339. Hicran Yorumu:

    merhaba ayşen ben 10 marttan beri kullanıyorum ve 70 kilo ile başladım bu çaya tabi spor ve diyetle beraber 5 kilo verdim ama acaip incelem oldu ve çok memnunun ideal kilom 56 bakalım hayırlısı benim 2 doğumdan kalma göbeğim var tek derdim orayı eritmek bakalım inş…

  340. çiğdem Yorumu:

    :)) merbalar herkese..bende yaklasık 3 haftadır kullanıyorum cayı zayıfladıgımı hıssedıyorum ama tartılmadım hiçç..ben öğrencıyım cok fazla vaktım olmuyo o yuzden cayı yarım saat once değil de bes dakika önce falan içiyorumm..cyın etkısınde azalma olur mu..fikri olan cevaplasın lutfenn..

  341. ceren Yorumu:

    slm herkez zayıflar inşalah

  342. esra Yorumu:

    arkadaşlar bu ot beni hiç olmadığım kadar acıktıroyor sizdede varmı aynı sey acaba

  343. ayşen Yorumu:

    merhaba hicran bende 20 martta başladım 4 kilo verdim doğumdan sonra bendede göbek kaldı ve bel bölgesi var oturarak çalışıyorum spor yapamıyorum ama merdiven falan inip çıkıyorum elimden geldiği kadar daha çok hareket etmeye çalışıyorum ama tabi göbek bölgeme bir faydası olmuyor senin özellikle bu bölgeler için uyguladığın birşey varmı ?

  344. Hicran Yorumu:

    günaydınnn:)ayşen ben göbeğimi eritmek için elimden geldiğince mekik çekmeye çelışıyorum faydasıda oluyor ama işte belim ağrıyo biraz ama napalım onuda yok etmek için mekikten başka bişey çare değilll ben,m evde lateral stepper diye bi aletim var merdiven inme çıkma yapıyorum onla acaip süper tüm vücudumu çalıştırıyo günde 15 dakikada onla çalışıyorum sadece cumartesileri tartılıp ölçülüyorum bakalım bekliyorum:)

  345. nercivan Yorumu:

    merhaba,beşibiyerde aldım şeker tansiyon kolestrol var kulanabilirmiyim

  346. nercivan Yorumu:

    merhaba, bende şeker,tansiyon ve kolestrol var . bu çayın yan etkisi olurmu acaba

  347. ayşen Yorumu:

    GÜNAYDIN HİCRAN SEN LATERAL STEPPER ALETİNDEN MEMNUNSUN HERHALDE BEN BAZI YORUMLAR OKUDUM HİÇ BİR FAYDASI YOK FALAN YAZMIŞLAR.İNAN KAFAYA O KADAR TAKTIMKİ BU DEFA KESİN BAŞARACAĞIM DİYORUM İNŞALLAH BAŞARIRIM VE HEPİMİZ BAŞARIRIZ 68 KİLOYUM VE 56-57 OLMAK İSTİYORUM.HAYIRLISI ARTIK

  348. Hicran Yorumu:

    merhaba ayşen aynen canım bende kafaya koydum bu kez inş… bu kilolardan kurtulacağım.ben 8.5 ay önce 2.doğumu yaptım malesef kilolar kaldı tabii ama şimdi 65 oldum benimde ideal kilom 56(1.68 boyum)dediğim gibi ben bu aleti alalı 3.seneyi geçecek eşimde bende çok memnunum dışarı çıkma fırsatım olmadığından evde yapıyorum ve ben çok memnunum.birde bu aletin çok benzeri var ben stv pazarlamadan almıştım tüm vücudum çalışıyooo almayı düşünürsen tavsiye ederimm inş. başarıcazz

  349. feyz-al Yorumu:

    Selamlar. Bne bu çayı 1 haftadır içiyorum aslında ekmeği kestim herşeyi yiyorum gece bile yiyorum…
    Ama ben spora gidiyorum 2 saate yakın sürüyor hareketlerim.. 1 haftada 2.5 kilo verdim.. Ve hiç olmadığım kadar terletti beni.. Selülitlerim yok oldu.. Ha birde ben 10 ay önce doğum yaptım 78 kiloyla ama şimdi 55 kiloyum..

  350. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    sevgili hicran ve aysen sizleri gorunce yalniz olmadigim icin sevindim:)bende gobek sorunu olanlardanim..bir aydir diyetteyim 4,5 kilo verdim(lahana diyetiyle)ama artik kestim corbayi,bu cayida kabizlik yaptigi icin funda yapraksiz iciyorum umarim faydasi olur,hergun 1 saat tempolu yuruyorum fakat 10 gundur kilomda hic degiisklik yook moralim bozuluyor ama sanirim duraklama donemime girdim bunlari yasayan varsa yazin lutfen arkadaslar bu donemde destek olalim birbirimize,gobek eritme konusunda baska fikirleri olan varsa yazin lutfenn,bu gobek ya gidecek ya gidecek…herkeze kolay gelsin

  351. Hicran Yorumu:

    :))) sevgili 38 beden olmak isteyen arkadaşım bencede ya gidecek ya gidecek…moralin hiç bozulmasın canımm bi düşünsene buna karar vermen bile şahane yani başarmanın yarısı karar vermen yani vermemiz ve gidecek inan buna geç olsunda güç olmasınn benim de bi 9 kilom kaldı kendimi sıkmadan 2 ayda vermeyi istiyorum buarada şunu sakın unutma sıksık az az ye ki metabolizma hızlansın yoksa yemekten kısarsan vücut kilo vermeyi durduruyo ben diğer diyetlerimde hep böle yapardım ve başarısız olurdum ama şimdi sıksık ama az yiyorum ve şükirki veriyorum hep beraber verelim ve burayada yazalımki moral olsun AYRICA DİĞER ARKADAŞLARDAN NİYE SES SEDA YOK YOKSA HEPİNİZ ZAYIFLAYIP KÖŞEYEMİ ÇEKİLDİNİZ ????

  352. arzu Yorumu:

    :( yaw benim kilom 55 te kaldı inceliyom ama kilom aynı neysem dün kendimi tatmişn etmek için tartıgı geri aldım cıktım 52 dünyalar benim oldu :D kendimi eglendiriyorum böyle ben cok sık ve az yiyorum tuzu hiç kullanmıyorum sekerine hiç kullanmıyorum bol bol yesillik ve portakal yiyorum ama selülitlerimin yok olmasını istiyorum uf sizler ne yapıyonuz kullanan varmı selülit için bişiler yawwww :(

  353. arzu Yorumu:

    feyz-al ne tür bi spor bu ya benim selülit sorunum var aslında gözle görülmüyo ama kendimi kasınca cıkıyo yok olmasını istiyorum ne tür bi spor nasıl bişi acıklarsan co ksevinirim

  354. sibel Yorumu:

    slm ya bende kullanıyorum ama hiç kilo veremedim daha bana kimse yemeklerden önce dememişti birde öyle deneyecem yememe pek fazla dikkat etmedim bu hafta sonu itibariyle yürüyüşede başlıyorum çok istiyorum kilo vermek

  355. arzu Yorumu:

    uff bana kimse yardım etmiyo ne kötü

  356. feyz-al Yorumu:

    Merhaba
    Arzu ben alet çalışıyorum spor salonunda bacak ve göbek ağırlıklı.. Çayıda içiyorum.. Ama bu ara boğazımı tutamaz oldum sanırım regl olacağım için..

  357. ayşen Yorumu:

    Günaydın 38 beden olacağım. bende de aynı şey oldu son 1 haftadır kilo veremiyorum ve bu da beni çok rahatsız ediyor ne yapacağımı bilmiyorum
    başka bu şekilde sorunu olan arkadaşlar varmı lütfen yazın

  358. ayşen Yorumu:

    Günaydın Hicran sen çalışıyormusun

  359. Hicran Yorumu:

    merhaba ayşen ben ev hanımıyım 2 tane çocuk büyütüyorum

  360. arzu Yorumu:

    aynı kilomda takıldım kaldım napcam bilmiyorum sık yiyorum az yiyorum napiyim ben ya offff su selülitlerimle basım dertte banada kmise yardımcı olmuyo öleyim ben en iyisi

  361. bebis Yorumu:

    arzucum meraba sana bildiğim bir şeyi söyleyeyim.çok yararrını gören oldu.susam yağı ile masaj yap selülitli bölgeye bir de elektrikli süpürge var ya bildiğimiz onunla selülitli bölgeden orta ayarda geç.süper oluyormuş bende olmadığı için denemedim ben ama düzenli dene kendine iyi bak

  362. bebis Yorumu:

    arzucum meraba sana bildiğim bir şeyi söyleyeyim.çok yararrını gören oldu.susam yağı ile masaj yap selülitli bölgeye bir de elektrikli süpürge var ya bildiğimiz onunla selülitli bölgeden orta ayarda geç.süper oluyormuş bende olmadığı için denemedim ben ama düzenli dene kendine iyi bak
    …..

  363. nigar Yorumu:

    vucudum şekle girdi.kilom aynı gibi ama yılmadan devam ediyorum herkeze selamlar kolay gelsin

  364. arzu Yorumu:

    allah razı olsun tamam hemen şimdi yapıycam ama elektirik süpürgesi benimde aklıma geldi vakkum tedavisi dedigi için bende onu düşündüm söyledgin iyi oldu :DD

  365. bebis Yorumu:

    bir de şu var duyduğun her şeyi yapma daha büyük zararlar verirsin istersen sana bir adres vereyim buna herkes girebilir ve mutlaka girin uzmantv diye googlee yaz ve moraya gir arama yerine istediğin herşeyi yaz ve sana çok güzel uzmanlarla cevap versin selülüt için zayıflamak için yağ yakmak için sağlık için harika bilgiler.ben yaklaşık 5 aydır o siteye grşp çok şey öğrendim.ve doğru şeyler.ayrıca zayıflamanın ve selülitlerin en etkili yöntemi nefes egzersizlerini bilmektir bu süitedeki yüm arkadaşlara diyorum şimdi girin o siteye lütfen

  366. bebis Yorumu:

    beni duyan var mı uzmantv diyorum başka bir şey demiyorum

  367. bebis Yorumu:

    arzu mesajımı aldın mı ve girersen bana yorumlarını mutlaka yaz

  368. arzu Yorumu:

    güzel site saolasın bebis :D

  369. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    hicran merhaba,
    desteklerin icin cook saol bakk moralim duzeldi bence seninle daha cok yazisabiliriz benimde bir 10 kilo vermem gerekiyor bende 2 ayi hedefledim umarim basaririz..bugunler zorlu gunlerim biraz regl olucamm istahh hat safada ama mumkun oldugunca engelliyorum ve sporu asla birakmiyorum,lutfen birbirimizi destekleyelim,tekrar tesekkurler….

  370. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    aysen merhaba,
    sendede oldu ayni sorun demek ama atlaticazz ben bide regl olucam onunda etkisi var sanirim,elele bunun ustesinden gelicez inan,destege devam..

  371. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    arzu selam,
    sana selulit icin 3 cay karisimi soylemistim denemedin mi?
    REZENE+ANASON+BIBERIYE(HEPSINDEN AYNI OLCEK)
    umarim ise yarar,kullanan arkadasim memnundu..

    arkadaslar bide sunu soylemek istiyorum,otlara coplere cook bel baglayip hayal kirikliklari yasamiyalim,en buyuk etken kararlilik bence…herkeze kolay gelsin

  372. Hicran Yorumu:

    merhaba 38 beden olacam:)gerçekten birbirimize moral verelim spor yapalım değil fazla hareketli olalım diyet değil yediklerime dikkat etmek gerçekten böle böle yapınca bünyemizde öle güzel alışıyoki ben şahsen keyfine çok düşkün bi insandım ama artık kafaya koydum bu kilolar gidecek inanın beyinde bitirdikmi yeter yarın tartılma günüm bakalım neler değişmişşş:)ayrıca regl dönemine yakın kilo verme durabilirmiş ama regl olurken vücut iki katı kalori yakarmışş ona göre:)))sevinelim yani ok…

  373. fatma Yorumu:

    çaya başlayalı 2hafta oldu benim 5kilo fazlam var ve iki haftada 2kilo verdim olsun ben azimliyim üç kilo daha versem tmm olacam inşallah hepimiz veririz ben bu arada spor yapmıyorum acaba ondan mı az kilo verdimki

  374. arzu Yorumu:

    site için saolasın valla girdim baya bilgiliendim bi arkadas karısım söylemiş ben hayatta normal cay içmem rezene anason elma börtlen yesil cay ve karısık bitki cayları nane ayları bir cok cay içiyorum selülitlerim sadece kendimi sıktıgımda belli oluyor artık onlarda bi yok olsa ama daha basındayım :)

  375. özlem Yorumu:

    Ben başlayalı bir hafta oldu bu çaya etkisini üçüncü günde gördüm 3 kilo vermişim bile kesinlikle tavsiye ediyorum.

  376. bebis Yorumu:

    Allah hepinize yardım etsin ben 47 kiloyum 1 60 boyundayım ama buna rağmen çevremdeki insanların kilo problemi yüzünden kendimi 60 liko gibi hissedip kafayı yiyordum..fazla takmamak gerekiyor ve şimdi takmıyorum.nu ne yawwww benim de eşim kilolu ona yardım ediyorum ama bir baktım ki kalori yağ protein kafayı yiyorum.çünkü ona evde yemeği ben yapıyorum ondan dikkat ediyorum.işte bu yüzden etkilendim önmceden sınırsızca yerdim ve kilo almazdım ama şimdi dediğim gibi psikolojim bozuldu ve çok sıkmasamda dikkat etmeye başladım ve buna rağmen 45 den 49 a çıktım.sonra takmamaya başladım ve tekrardan 47 ye indim şimdi çok rahatım .zaten 45 kiloda ikende 47 olmak istiyordum çünkü benim en rahat olduğum kilo.40 kilo hallerimi hatırladığımda 47 süper geliyor.neyse kısacası fazla sıkmadan ama dikkat ederek bu iş olur.ama şu var biyolojik yapıda insanın kilosunda etkili bunu hiç bir zaman unutmayın.arkadaşlarım size destek veriyorum ve Allah herkese istediği kiloya düşmeyi nasip etsin.benim eşimde 96 dan 75 e insin

  377. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    sana katiliyorum hicran…bu kilolari kisa zamanda almadik verirkende ayni sureci beklemeliyiz,saglikli verebilmek benim iicn onemli,zaten yolun yarisi gectik biz,karar vererek,geriside gelicektir,evt sporu asla birakmiyrouz bugun 6 da ciktim sahilde 50 dk yruyus 1 saatte spor yaptimm super hissediyorum kendimi..devam arkadaslar…

  378. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    ozlem arkadasim 3 kg verdigini yazmissin merak ediyorum kac kiloydun sakincasi yooksa tabi sadece bende neden islemedi bu cay merak ettim?
    tesekkurler,

  379. aybuke:) Yorumu:

    slm arkadaslar ben günde 2 tane içebiliyorum zayıflamamı azaltırmı??herkese kolay gelsin:)

  380. Hicran Yorumu:

    merhabalar herkese bu gün tartıldım daha doğrusu haftada 1 kere tartılıyorum ve 1 kilom daha gitmiş :)arkadaşlar kilo gitmesi neysede incelmek süper yani kilo gitmiyo diye takmayın inceldiğinizin farkına varın hepinize selamlar ayrıca 38 beden olacağım sana imrendim bende yürüyüş yapmak istiyorum ama malesef çocuklardan vakit olmuyo bende evde yapıyorum bişeyler yola devam hepimize kolay gelsin…

  381. SILA Yorumu:

    slm bende bugün tartıldım 9gün içinde 2kilo vermişim 7kilom kaldı inşallah hepimiz yaza incecik gireriz zayıflamaya devam….

  382. özlem Yorumu:

    ben 68 kilo olmuştum tabi benim bu kilom yerleşik bir kilo değildi yani 1 sene de yavaş yavaş oldu arkadaşım bir sürü diyetler denememe rağmen başaramadım çünkü açlık hissim sürekliydi ve ben bu çayı içtikten sonra vicudumdaki ödemlerin atıldığını hissediyorum boyum 1.65. kilomda 65 bi 5 kilo daha versem bişey istemiyorum

  383. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    saol ozlem bilgiler icin ve basarinin devamini bekliyoruz:)
    evt hicrancim ne olursa olsun hareketli yasam…i ilke edinmeye calisiyorum,hergun 1 saat yuruyus hafta sonlarida;50 dk yuruyur+1 saat spor yapiyorum tabii ben musaitim suan,hicran sende evde 20 dk da olsa zaman ayirmaya calis inan cok faydasini gorursun tebrikler bu arad 1 kilo daha gitmis vede saglikli bir sekilde hadi bakalim…ben bugun regl oldum bu haftada bir kayip olmaz heralde..dun bir olay oldu bu arad once uzuldum ama bana daha cook hirs yaptirdi;yeni tanistigim birisi bana cok guzelsin ama kilo vermen laizm dedi once cok bozuldum fakat snr cok hirslandim 3 ay snr gorursun dedim icimden acaba o zaman ben seni begenecekmiyim?tabikii hicbir erkek iicn kilo vermek degil once kendim icin vermek istiyroum..neyse kafanizi agritmiyim daha fazla herkeze kolay gelsin..

    -

  384. Hicran Yorumu:

    :)38 beden olacağım teşekürler canım önerilerin için evde zaten yarım saat yapıyorum sporumu hani yürüsem de iyi olur diyorum ama olsun gidiyo kilolarım bende regl oldum ve bikaç arkadaştan da duymuştum bu ay çok fazla ve ağrılı oluyorum çayın etkisi sanırsam neyse kaldı 8 kilo…ayrıca gerçekten başkası için değil ben kendimi ince gördükçe müthiş mutlu oluyorum yani herşey kendim için;)

  385. fatma Yorumu:

    ya bişey soracam regl olduğumuzda da çay içsek bi zararı olur mu
    CEVAP:Adet miktarını artırıyor.

  386. derya Yorumu:

    peki soğuyunca ısıtabilirmiyiz

  387. aslı Yorumu:

    merhaba arkadaşlar ben beşibiyerdeyi kullanalı tam 1 ay 10 gün oldu ve 4 kilo vermişim ilk başlarda çok güzel gidiyordu yürüyüş ara ara diyet ve çay sonra çaya devam ama diyeti bıraktım.çünkü bir gün yürüsem öbürgün yağmur a yakalanıyorduk inşallah bundan sonra yapıcam ama buna göre aynada acayip inceldim özellikle basen ve bel bölgem.kıyafetlerim bolardı anlayamadım.sizi devamlı haberdar edicem moralim bozulursada veremezsem kiloyu yine yazıcam.yalnız hep yemekten önce diyorlar sabah içemiyormuyuz acaba BENCE TAM KULLANIM ZAMANINI ÖĞRENEMEDİK BİZ LÜTFEN CEVAP YAZIN herkese kolay gelsin by.
    CEVAP:KAHVALTI VE YEMEKLERDEN YARIM SAAT ÖNCE İÇİLECEK.

  388. ayşen Yorumu:

    slm arkadaşlar ben regl döneminde kilo verme yavaşlıyor diye duydum.peki regl dönemi bitince kilo verme devam ediyormu acaba ben 10 gündür takıldım kaldım

  389. derya Yorumu:

    pekiyaptığımız çayı kaç gün içebiliriz cevap bekliyorum

  390. aslı Yorumu:

    merhaba iyi günler ben22 yaşında ve 100 kilo kilolu bir bayanım aslında kilolu derken sadece göbeğim var sanırım kemiklerim iri 5 i bi yerdeyi 1 aydır kullanıyorum ama ben yemekten sonra kullanıyordum ve kettlada su kaynatıp sonra tencere ye alıp tenceredede 15 20 dk kaynatıp soğuduktan sonra kullanıyordum tartıya çıktığımdada bi fark yok acaba yanlış kullanımdan dolayımı ki ve bugun öğrendimki demlenerek içiliyormuş

  391. Hicran Yorumu:

    günaydın ayşen regl dönemine yakın kilo vermek yavaşlar veya dururmuş.ama regl den sonra kilo vermek çok hızlanırmış bildiğim bu kadar yani kafana sıkıntı yapma bu duraklamayı sen yinede dikkat et bakarsın bi anda 2-3 kilo birden gider :)

  392. ayşen Yorumu:

    inşallah hicrancım ya nerdeyse hergün tartıya çıkıyorum ama değişme olmuyor bu beni üzüyor bilgiler için teşekkürler.

  393. Hicran Yorumu:

    ayşenn bence şu tartıya artık biraz küs bende önceleri öyleydim hergün tartılırdım sanki dakka başı zayıflıyorumya :)artık haftada bir gün tartılıyorum bölesi daha iyi sakın moralini bozma eninde sonunda zayıflıycazzz inş..

  394. elif Yorumu:

    ben de cumartesiden itibaren bu cayı içi yapıyorm ama ben 2 haftadan beri migren ağrısı çekiyorum zararı yada yararı olur muu

  395. Mine Eskişehir Yorumu:

    Merhabalar yeniden,

    Yaklaşık 1 AY önce 5 i birarada çayına başladım ve başladığım gün yazmıştım yorumumu ve etkisini görünce yine yazarım demiştim ve yazıyorum.Şu an 2 kilo verdim ve metobalizmam hızlı çalışmaya başladı ancak spor ve az yeme sonucu 2 kilo verebildim.sSizde düşünün artık ve buna gör hareket edin ancak şu bir kesin farklılık yaratıyor.Ne olursa olsun içmeye devam edin hepsi yararlı bitkiler
    Sevgiyle kalın, yine gelişmelerden haberdar ederim sizleri…Hayatınız güzel günlerin olsun!

  396. aliş Yorumu:

    Özlem arkadaşım bişey sormak istiyorum 1 haftada 3 kilo yanında bişeymi yaptın yoksa metabolizmamı hızlı bizede tiytolar ver bir ay oluyor 2 kilo sadece o kadarda dikkat ediyorum ya durdu yada veremiyorum bilmiyorum

  397. özlem Yorumu:

    aliş arkadaşım ben çok çabuk kilo alıp ve vermeye meyilli bi vicuda sahibim heralde ekmeğin yeri hayatımda çok fazlaydı birde geç saate yenilen yemekler bunları bikere kesinlikle yapmamaya özen gösteriyorum ama bu çay yemeklerden yarım saat önce içildiğinden tıkıyo ve açlık hissi oluşturmuyo bende açıkcası çok şaşırıyorum ve ben bu çayıiçmeden önce ısıtıyorum soğuk denedim ama olmadı içemedim hepinize sağlıklı günler

  398. SILA Yorumu:

    ARZU SEN ÇAYI SOĞUK MU İÇİYON SOĞUK İÇİLDİĞİNDE DAHA MI FAZLA YAĞ YAKIYO CANIM VE SEN ÇAYIN YANINDA NELER İÇTİN VE KAÇ KİLO VERDİN CVP BEKLİYOM

  399. SILA Yorumu:

    ARZU SEN ÇAYI SOĞUK MU İÇİYON SOĞUK İÇİLDİĞİNDE DAHA MI FAZLA YAĞ YAKIYO CANIM VE SEN ÇAYIN YANINDA NELER İÇTİN VE KAÇ KİLO VERDİN NASIL YAĞ YAKABİLİRİZ CVP BEKLİYOM

  400. ARZU Yorumu:

    ben cayı bırakmak zorunda kaldım arkadaslar alerji cıktı bu aylarda yattıgım yastıktan ve odadan neem kapıyomuşum bunun içinde cok ilaç alıyorum doktor içmememi söyledi ama kilom aynı kaldı 55 adetimde yaklastı bugün yarın gelir ama öyle olunca kilo duruyomuş gelincede veriliyomuş birden 4 5 kilo inş dogrudur verirrim ben cok su ve meyve cayları içiyorum bitki caylarının bagımlısı oldum bir saat bile içmeden duramıyorum ama cok rahatlatıyo beni nefes alamıyorum alerjiden dolayı bi nevi astım gibi biiymiş spor yapmamı yürüyüş yapmamı engelliyo uf napcam ben ya herseyi zamana bıracam artık

  401. aliş Yorumu:

    Özlem teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bende ekmek yememeye çalışıyorum ama sanki doymuyorum gibi geliyor az yiyorum ama mutlaka kepek ekmeyi yiyorum başaracağım başka yolu yok…

  402. hüzün Yorumu:

    ben 165boyunda 71 kiloyum malum dogum sonrası kilolarım beşi bir yerdeyi 20 gündür içiyom 1 kilo dahi veremedim günde 1 saat yürüyommoralim çok bozuk 15 hazirana kadar55 olmam lazım lütfen yardım edin

  403. hüzün Yorumu:

    neler yaptıklarınızı lütfen söylermisiniz çok mutsuzumgidip gelip abur cubur yıyom umarım destek olursunuz
    CEVAP:Canım,bir kere şu abur cuburları kes.Egzersiz yap,bol sıvı al,kalorisi düşük yiyecekler tüket.

  404. SILA Yorumu:

    ARZUCUM ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK GEÇMİŞ OSUN…

  405. SILA Yorumu:

    SLM ARZU ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM UMARIM İSTEDİĞİN KİLOYADA ULAŞIRSIN

  406. nigar Yorumu:

    arzu geçmiş olsun ………..

  407. KOCABEBEK Yorumu:

    ARZUCUM COK AMA COK GECMIS OLSUN CANIM BEN BU SITEYE YENI UYEYIM GOBEK SORUNUM VAR BENIMDE AMA YILMA DAHA 5 AYIN VAR ISTEDIINE ULASIP FINDIK GIBI OLMANA YURT DISINDAN SEVGILER

  408. melis Yorumu:

    arkadaşlar benim de incelmem müthiş derecede oldu fakat istemdiğim bölgemde belim inceldi ama daha kötü oldu basenlerim goze gorunmeye basladı bu seferde zaten benım belımden sorunum yoktu ama artık cayı düzenli içmiyorum pek aklıma gelirse ozaman ayrıca kafamda diyet problemide yok cunku oyle dediğim zaman bi gram weremıyorum kendımı rahat bırakim heemn farkedilir killolar weriyorum ayrıca arkadaşlar yaz geliyorr haydi azcık daha tuttalım agzımızı guzel bir yaz bizi bekliyor:))

  409. rana Yorumu:

    arkadaşlar ben çaya yeni başladım umraım veririm çok azimliyim hem spor hemde diyet yapıyorum 2 gün oldu ama :D
    çay duyar duymaz aldım sonuç alanı sizlerden duyunca.inş. herkese faydası olur banada tabi
    tşkler….

  410. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    yazilanlara bakilirsa bu cay daha cok bel bolgesinden inceltiyor bende yeniden baslasam mi?kabizlik yapinca birakmistim..benim bel bolgem sorunlu cunki…

  411. SILA Yorumu:

    EVET YA BENİM BELİM İNCEYDİ DAHADA İNCELTİ

  412. ömrüye kütahya Yorumu:

    MERHABA BEN İLK DUYDUĞUMDA BAŞLADI 65 KİLODAN 62 YE İNDİM FAKAT KABIZLIK HAT SAFHAYA ULAŞTIĞI İÇİN BIRAKTIM SİZLERİ OKUYUNCA BUGÜN TEKRAR BAŞLADIM BEN BÜYÜK SU BARDAĞI İLE İÇİYORDUM ŞİMDİ NORMAL SU BARDAĞI İLE İÇECEĞİM.İŞTAHI KESİYOR KENDİMİ ARTIK FRENLEYE BİLİYORUMSEVGİLER

  413. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    sila merhaba,
    benimde sorunlu bolgem bel bolgesi,biraz anlatirmisin nasil uyguladin acaba ben yanlis mi yaptim? ve ne kadar zamanda farkini gordun?tesekkurler simdiden..

  414. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    arzu gecmis olsun uamrim en yakin zamanda sagligina kavusursun,gercekten once saglik….

  415. arzu Yorumu:

    selam arkadaşlar ben bu çayı içeli 1 ayı geçti ve kendimde incelme olduğunu hissettim yanlız tartıldım ama tartıda kilo kaybını göremedim zararını görmedim aksine çok iyi geldi bu çay sindirimi mi kolaylaştırdı tabiki de sadece çaya bırakmıyorum 1 saat yürüyüşümü ve yediklerimede dikkat ediyorum zaten bu çaya başayalı yemek yeme isteğini kaybettim. umarım sizler gibi bende tartıdada sonuç alırım herkeze kolay gelsin müjdeli haberlerle dönerim inşallah.

  416. Hicran Yorumu:

    arzucum geçmiş olsun öncelikle aman kendine dikkat et.bu arada arkadaşlar ben diyetimde akşamları salata yiyorum ama artık bıktım salata yemekten bunun yerini tutucak başka bi öneriniz vamı yeşil salataların her çeşidini denedim ama artık bünyem kaldırmıyo bunun yerine akşamları ne yiyebilirim fikirlerinizi tecrübelerinizle beraber bekliyorum
    CEVAP:Haşlanmış sebzelerimaydanoz vya dereoutu ilave ederek yoğurtla karıştırıp 1 ince dilim kepek ekmeği ile yiyebilirsiniz.Akşam atıştırmak için bir avuç tuzsuz leblebi yiyebilirsiniz.Tuzsuz leblebi mide suyunu da alıyor iyi geliyor.Bazı akşamlarda doğal kayısı kurusundan 3 tane yiyebilirsiniz.

  417. lizge Yorumu:

    bende bu gün başladakalım neler olucak yorumları okudum bende bu yorumlara katılabilcekmiyim merakla ve sabırla beklicem..

  418. lizge Yorumu:

    yanlız ben akşam yemekten sonra içtim ..okuduguma göre aç karnına içiliyo ve çay kaşıgı koydum bitkileri yine tatlı kşıgı diye okudum o kadar çok farklılıklar var ki anlayamadım .en iyisi bir hafta çay kaşıgı bir hafta tatlı kaşıgla denemk olucak herhalde..
    hepimize kolay gelsinn:)

  419. EGE Yorumu:

    kızlar ya ben 3 gündür kullanıyorum.acayip idrar söktürüyor.Kilo verip vermediğimi bilmiyorum ama tokluk hissi veriyor.Yani 3 günlük kullnım için memnunum .Tartıya çıktığımda kilo vermişsen daha memnun olucam.Oturark çalışyorum onun için hareket olanağım gün içinde pek yok.Yanlız ben sıck içileceğini zanneiyordum o yüzden iki defada demliyorum.Ama bundan sonra sabah 1 litre suya demlicem soğuk olarakta içebiliyormuşum nasılsa. Hepimize başarılar diliyorum.

  420. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    hicrancim seni cok iyi anliyorum bende kabak icin ayni hisler icindeyim..diyette kabak cok onerilen bir sebze ve cok hafif,kucuk kuuck dogruyprum,domates,sogan,sarimsak ve dereotu cok yakisyor hepsini cook az suda pisiriyorum,zeytinyagi kullanmak istersen pstikten snr uzerine gezdirebilirsin ve yogurtla gayet guzel bir yemek oluyor,yani seyi pirasa ve kereviz icinde yapiyorum ama cook haklisn bir sure snr vucudun istemiyor bende simdi lahana corbasi icin oldu 10 gun falan ara verdim sebze-meyve agirlikli beslendim ama simdi tekrar baslicamm kilomda hic oynama yok cunki reglimde bitti,iste arasira yedikelrimizi degistirerek vucudu sasirtmak lazim sanirim ben ayni seyi spor icinde dusunuyorum ben 2 aydir duzenli hergun 1 saat yuruyorum sanirm vucudum bunada alisti simdi baska birseyler yapmali diye dusunuyorum ama ne bilmiyorum bu konuda onerisi olanlardan rica ediyorum..herkese kolay gelsin…

  421. Hicran Yorumu:

    merhaba 38 beden olacamm.canım ya gerçekten artık bazen dayanamaz hale geliyorum ama idare edicez demi.bugünde tartı günümdü şükür 1 kilom daha gitmiş 63 e düştüm ama vercek daha çok varr.neyse hayırlısıı kabağı yiyorum şükür bide arkadaşlar şunu soracaktım ben kepekli galeta yiyorum ara sıra.ekmek hiç yemiyorum ekmekle ne kadar yakın uzak ne olur bilgilendirir seniz çok sevinirim yanlış bişeyler yapmak istemiyorum.bide benim bayağı incelmem oldu ama istemediğim yerlerimden yani ben karnım ve göbeğimden şikayetçiyim sporu bırakıp bölgesel çalışsam nasıl olur?

  422. Gülşen Yorumu:

    slmlar ben baslayalı 5 gun oldu tarılmadım fakat psıkolojıkte olsa ıcım rahat ve gobek bolgemde ıncelme hıssedıyorum ancak ıstahım kapanmadı yanı karnım tokta olsa cnm hep bısıler yemek ıstıyo bunu nasıl engelleyebılırım bılmıyoum cok sıkı dıet yapmasamda dıkkat edıyorum cnm ıstedıgınde azcık azcık yıyorum ve haftanın 5 gunu spor yapmama ragmen cok hızlı kılo veremıyorum bana ne yardımcı olabılır acaba :((
    CEVAP:Aynı disiplinle devam edin.Henüz çok erken,5 günde bütün kilolarınızı veremezsiniz değil mi.Sabırlı olun.

  423. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    hicran supersinn sen azar azarda olsa gidiyor kilolarin bende 63 u bir gorsem…inan banada cook iyi geliyorsun ben takildim 71′e ama yilmiyorum gelismeleri yazarim… galeta yiyebilirsin ben birara diyetisyenle calismistim ekmekle aram yook demistim onun yerine kepekli galeta yiyebilirsin demisti..hadi arkadasim su kilolari biran once verelim…benimde malesef gobek ve bel bolgem sorunlu,bolgesek hareket yapmazsak gidecegide yook ben deli gibi yuruyorum ama o bolgelerde incelme goremiyorum,mekik ve sopa hareketlerine baslamali ama cok useniyorumm cokkkkkk.

  424. aslı Yorumu:

    slm yha ben 1 ayı geçti başlayalı daha önce yanlış kullanıyormuşum şimdi doğru kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu ve kio verdiğim görülmüyo tartıda bide bu ay ay başım gecikti acaba aybaşı olunca kilolar birden mi gidecek anlamadım ki bilgi verirseniz sevinirim acil kilo vermem lazım 22 yaşında 175 boyunda ve 104 kiloyum:(((((((

  425. Hicran Yorumu:

    merhaba 38 beden olacam.ben spora biraz ara verdim ama evde mekik ve sopalı harekete başladım kilo gidiyo ama istemediğim yerlerden neyse gitsinde inşş..ama mekik çekmeye başla gerçekten faydasını görüyorum ben ayrıca çayımın bitkileri bitmişti bu gün aktara gittim ve bana bunların yanında kiraz sapı ve mısır püskülüde önerdi aldım yarından itibaren onlarıda ekliycem bakalım nasıl olcak.Aslıcım çay kilo vermede yardımcı bi etken bana göre yanii yediklerine ve sporuna dikkat ediceksin gör bak nasıl da senden ayrılıp gidecek .hepimiz ideal kiloya ulaşırız inş… AMİNNN…

  426. aslı Yorumu:

    vala bende sabah yürüyüşü yapıyorum çayıda içiyorum bakalım görcez allahtan boy var gören 85 kilo falan sanıo tek problemim biraz göbek ama asıl kilom 104 :((((

  427. mediha Yorumu:

    merhabalar ben bu çayı kullanalı 48 gün oldu 70 liloydum boy 1 68 şimdi 65 kiloyum tartıya çıkınca gözlerime inanamadım 5 kilo verdim çünkü benim metebolimamın az çalıştıgını düşünüyorum on kilo daha vermek istiyorum ayrıca spor yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama çok hareketli bir insanım ama bence daha çok kilo vermem gerekirdi diye düşünüyorum acaba bu karışımın içine kiraz sapıda koysam daha çabuk zayıflarmıyım ne dersiniz hepinize kolay gelsin ayrıca bir dr karacigere zararlı demiş tırstım dogrusu ne yapmalıyız acaba bir yerimizi düzeltirken başka yerimiz bozulmasın sevgiler

  428. nigar Yorumu:

    4 kiloda ben vermişim arkadaşlar….ama rejime başladım incelmiştim ama kilo kaybım olmayınca rejime başladım oyoyoyo 4 kilo fena sayılmaz değilmi:))hepinizede bol kilo vermelerrrr

  429. hüzün Yorumu:

    medihacım ne olur bne yaptıklarını ne yediklerini yazki bizde uygulayıp kurtulalım çok moralim bozuk 1aydır içiyom hiç zayıflamadım

  430. Ayşenur Yorumu:

    Arkadaşlar,
    ben birkaç yıl önce diyetisyene gitmiştim. Bana bir diyet listesi verdi, değişim listesiyle birlikte. Hepinize tavsiye ederim, devlet hastanesinde bir diyetisyendi Adapazarı’nda. Kadınların metabolizması erkeklere göre daha yavaş çalışıyor. Metabolizmayı hızlandırmak için de günde altı öğün yemek gerekiyor.3′ü ana, 3′ü ara öğün olmak üzere. Diyet şöyle:
    Sabah:(7′de) 1 dilim kepek ya da çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, istediğiniz kadar domates, salatalık, yeşil sebze.
    Kuşluk: (10′da) 1 porsiyon meyve (1 elma, 1 portakal, 10 adet çilek vs.)
    Öğle: (13′te) 1 dilim kepek ekmek, 1 tabak sebze yemeği (susuz), 4 kaşık pilav veya makarna, istediğiniz kadar salata, 2 bardak ayran.
    İkindi: (16′da) 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir.
    Akşam: (19′da) 1 dilim kepek ekmeği, 1 kase çorba, 1 tabak susuz sebze yemeği, 100 gr. beyaz et ya da 2 köfte, istediğiniz kadar salata, 2 bardak ayran ya da 100 gr. yoğurt.
    Gece: (22′de) iki porsiyon meyve.
    Bu listedeki yemekler çok fazla görünebilir ama iki sefer yaptım bu diyeti, çevreme önerdim ve 3 ayda en az 9 kilo verdiriyor. Önemli olan saatlere uyabilmek, asla öğün atlamamak, öğün birleştirmemek. Metabolizma, günde 6 öğün yerseniz hızlı çalışıyor. Sporla desteklerseniz elbette daha iyi olur ama benim vaktim olmadığı için sporla da desteklemedim hiç. Çalıştığım için öğle yemeğim(hafta sonu hariç) hiçbir zaman diyetteki gibi olmadı. Diyetisyenin önerisiyle, öğle yemeklerinde ya yağsız ve kaşarlı bir tost ve ayran yedim ya da bir büyük lahmacun veya yarım pide, salata ve ayran yedim. Özel akşamlarda bir dilim ekmek, bir büyük balık, salata ve şarap bile oldu akşam yemeğim. Ancak, bunları yaşam koşullarınıza göre diyetisyenle konuşarak öğrenirseniz daha iyi olur. Tabii ki, çikolata, bisküvi, tatlı, cips, kola, kuruyemiş gibi yiyeceklerden de uzak durmak gerekiyor. İki haftada bir incecik bir dilim pasta veya 1 avuç çerezle kendinizi ödüllendirebilirsiniz. İkindi vaktinde kakaolu olmamak kaydıyla bir porsiyon dondurma yiyebilirsiniz haftada bir kez. Ya da canınız çok çekerse açık renk, sütlü tatlılardan bir porsiyon yiyebilirsiniz.

  431. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    aysenur verdigin bilgiler icin tesekkurler aynen bende katiliyorum bende suanda daha SIK VE az yemege calisiyorum,4 kg verdikten snr durdu cunki kilo verisim tabii bu arada suyuda arttiriyorum bakalim umarim ise yarar…

  432. ayça Yorumu:

    arkadaşlar hepinize merhaba,yeni buldum bu siteyi,öncelikle hazırlayan arkadaşa teşekküler.böyle paylaşımlar çok motive edici oluyor.ben de bu çayı 1 haftadır kullanıyorum takılmıştım 68′e sabah 67 kiloyu gördüm ve ciddi bi incelme oldu.karaciğere zararı olabilir diye yorumlar duydum ama bu konuda bilgisi ya da duyumu olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşırmısınız.ben de aç karna ve sıcak olarak tüketiyorum (soğuk miğdem bulanıyor) bu arada uzmanların söylediği şuu: kilo verirken önce daha fazla yağ olan yerden gidermiş sonra diğer bölgelerden.yani bölgesel hareket hikayeymiş,tek yararı yağın altındaki kaslar çalıştığı için sarkmayı engellermiş…bilginize SEVGİLER

  433. mediha Yorumu:

    hüzüncügüm ben çok zor kilo veren biriyim spora bile gittim veremedim bu karışımı tv duydum spor yapmadan ve diyet yapmadan diyordu dikkatimi çeken buydu ve hemen 8 martta başladım 70 kiloydum şu an 64 de dogru gidiyorum hergünde tartılıyorum inan gözlerime inanamıyorum ben şöyle yapıyorum biberiye bir tatli kaşıgı matade öyle kekikde bir tatlı kaşıgı yeşilçay ve funda yapragı iki tatlı kaşıgı kaynamış suya atıp karıştırıyorum on dakika demlanmesini bekliyorum sonra bir bardak ılık içiyorum kalanını termosa koyup aklıma geldikce içiyorum yalnız su bir litre olacak inanın iştah kesiyor aklıma yemek gelmiyor oysaki çok iştahlı biriydim sen bemim tarifimi yap yani funda yapgagı ve yeşilçaydan iki tatlı kaşıgı koy bitanem ben bu konuyu çok araştırdım göreceksin sende vereceksin kilolarınıben dogrusunu yapıyorum bizzat tarifi tv de uzmanından dinledim kimileri yemekden yarım saat diyor ben buna dikkatte etmedim hadi kolay gelsin

  434. mediha Yorumu:

    yediklerimize biraz dikkat edersek kim bilir ne kadar veririz birde spor yapsak degilmi arkadaşlar neyse bunada şükür

  435. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    mediha superr tebriklr gercekten..merak ettigim cayi icerken herhangi bir diyet uyguladinmi..

  436. Hicran Yorumu:

    mediha gerçekten spor ve diyet yapmadan vermişin helal sana.bende 10 martta ve 70 kilo ile başladım ama ben spor(yarım saat)ve diyetle ayrıca 2 tane çocukla :)63 e geldim.ama artık elim ayağım titriyo,halsizleştim artık vücudum yorgunmu düşüyo bilmiyorum ama sağlıklıda besleniyorum hani sık sık ve az az neyse bi 5-6 kilo daha vereyim inşallah hepinize kolay gelsin sabrım azalıyo artık arkadaşlar bilmiyorum artık…dua edin …

  437. göknil Yorumu:

    merhaba. Ben bu ürünü 28 Mart’tan beri kullanıyorum. Söylendiği gibi vücudumda hafiflik hissettim. Bugüne kadar sadece 2 kilo verebildim. Bu ara sanki kilo almaya başladım.Moralim çok bozuldu. Her gün düzenli kullanıyorum.Yürüyüş yapıyor,yediklerimede dikkat ediyorum. bende kabızlık yaptı. Acaba o yüzden mi zayıflayamıyorum.Ne yapabilirim. Kullanmaya devam etsem mi yoksa bırakmalımıyım.

  438. aliş Yorumu:

    Arkadaşlar bırakıp bırakmamak sizin kararınız ama benim bir ayım oldu ve ben 65.500 oldum 69 kilo başlamıştım yediklerime dikkat ediyorum pişen herşeyden yiyorum ama ekmek yok şeker yok tatlı yok evde kendimce spor yapıyorum şu ana kadar bir şikayetimde olmadı bakalım sizi haberdar edeceğim iyi günler…

  439. aliş Yorumu:

    Eklemek isterim metobolizmam çok yavaş…

  440. ebrar Yorumu:

    off ya bana 9 hafta oldu ama hiç kilo veremedim gayet yediklerime çok dikkat ediyorum ve tatlı ekmek te yok ama neden kilo veremiyorum anlatılanlara göre yapıyorum çayı ama olmuyor neden ben veremiyorum

  441. arzu tekin Yorumu:

    ya arkadaş sizlere şaşırıp kalıyorum bende martın 10 dan beri içiyorum ama tamam incelme oldu ama hiç bişekilde kilo kaybım olmadı inatla içmeye devam ediyorum bir insanın bukadar da yavaş metobolizması olurmu diye kendime şaşıyorum umarım bende sizin gibi şukadar verdim bukadar verdim derim :(

  442. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    hicran sakinnnn duymamis oliyimm..sen benim ilham kaynagim oldun burda ben seni takip ediyorumm…bak arkadasim o kadar cabaladin surda ne kalmis haa gayret..bak bende hala kiloda inme yok ama birakmiyorum ve desteklerini bekliyorum….ben ne zaman gorecem 63′u acaba?

  443. mediha Yorumu:

    arkadaşlar eger bir saglık konusu söz konusu degilse lütfen devam edin ilk başladıgım günlerde bende acayip tansiyon yükselmesi olmuştu ama zamanla geçti normale döndü bunuda kekik yapıyormuş
    şu anda böyle bir preblemim kalmadı benimde metebolizmam çok yavaş buna ragmen verdim bendede dört çocuk var bu çaylarla birlikde hayatımda degişen şey kolayı bıraktım nadir içiyorum birde yemeklerde porsiyon düştü yani yiyemiyorum ama çukulatada yiyorum azar azar pastada canımın istedigi herşeyi yiyorum ama azar azar dün spor hocası ile konuştum spor üç aydan önce zayıflatmaz sıklaştırır dedi üç ayada sonra zayıflamaya başlarsın dedi ben yolunu buldum galiba devam ediyorum bu karışıma hedefim 55 kilo bu arada kızım bendeki degişikligi fark etti ve o da başladı tabi herkez diyor kilo vermişin diye aynanın karşısından ayrılmıyorum devam arkadaşlar ben bile kilo veriyorsam herkes verir buna inanıyorum istikrarlı olalım hadi kolay gelsin başaracagız sevgiler

  444. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    evet buyuk sabir gerekiyor birde sunu farkettim kafaya takip stress oluncada kilo verme duruyor biraz rahatlayip akisina birakmali bende duraklama donemindeyim hala ama asla birakmak yok..mediha tesekkurler cesaret verici ve destekleyici mesajlar icin..devam arkadaslar

  445. göknil Yorumu:

    bugün sayenizde çok rahatladım.Yanlız bana değil birçok arkadaşımızada azim verdiğiniz için teşekkür ederim.evet biraz azim ve sabırla bu işi başarırız heralde.hepimize kolay gelsin

  446. Hicran Yorumu:

    merhaba arkadaşlar 38 beden olacam çok teşekürler inan mesajını okuyunca biraz toparladım kendimi.inşallah salmak istemiyorum buraya kadar gelmilşim niye böle oldum bilmiyorum aksine çokda azimliydim neyse hayırlısı buarada sormak istiyorum ara öğünleri ne yiyerek geçiştiriyosunuz ben bazen meyve bazen form bisküvilerden.bu bisküvileride günde sadece bi paket yenebilir die duydum doğprumu aceba

  447. ebrar Yorumu:

    ya ben aslında bi ileri bi geri aynı şekilde devam ediyorum ama metabolizmam gerçekten çooook yavaş ve 59 kiloyum sadece 55 kilo olmak istiyorum aslında kolay ama olmuyoo neyse ben azimliyimdir devam edersem olur inşallah

  448. aliş Yorumu:

    Arkadaşlar mutlaka vermişsinizdir tartıda gözükmüyor bir anda çıkıyor görüntüye bakın bırakmayın bir süre sonra tartıdada görüceksiniz umudunuzu kesmeyin …

  449. tubik... Yorumu:

    slm ben de aldım bu çayı.aktardan ayrı ayrı almıştım.ewde hepsini karıştırdım.acaba 1 fincan suya ne kadar koymam gerekiyooo.bilen warsa cewap atabilir mi?çok sağolun….hepimiz yazın incecik olucaz=)

  450. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    iste soyle hicrancimm kendine gelmissin aferinn:)
    bence diyette olsa biskuvi yeme ben yemiyorum cunki hicbir besin degerleri yook sadece gobegimize ve popomuza yapisiyorlar,ben aralarda salatalik,marul,cilek yiyorum…haa bide bu aralar keten tohumuyla yogurdu karistirip yiyorum beni cok tok tutuyor,sende dene istersen…hicran benim kilom hala ayni offf ya ne inatciymis hala gram yook…bazen cook stress oluyorum ama asla birakmam..hadi kolay gelsin

  451. Hicran Yorumu:

    harikasın 38 beden olacam acaip moral depoladım sayende haklısın diyette olsa yemeyi bırakayım evet canım benimde bi kaç arkadaşım yiyo keten tohumunu onuda deneyim inş.şu 5 6 kiloyu da verseydim hayırlısıyla aslında hızlıda olsun istemiyorumda işte sonucu merak ediyorum of ya ne zorr.38 beden olacam stres yapma belki vücudun savunmaya falan geçmiştir ben tartıya değilde incelmeye önem veriyorum sonuçta görünüm önemli yanii ha gayrett inş..

  452. kevser Yorumu:

    hiç boşuna içmeyin bu cayı idrar söktürüyo ve baska hiçbir seye yaramıyo insanların sadece beyin kandırması ve para kazandırmadan baska hiçbişi deil aynı kilomdayım 3 ay oldu hiç bir kilo vermedim ki kimsenin dikkat etmedigi kadar dikkat ediyorum kendime ama cayı bıraktım hergün düzenli greyfurt ve portakal suyu sıkıp içiyorum ve üstüne yürüyorum ve şimdi tam 50 kiloyum 1 ayda 8 kilo verdim sık sık yiyorum ama yemek deil salatalık ot filan birde en önemlisi aksam saat 7 den sonra azınıza asla bişi almayın bitki caylarından baska kendinizi kandırmayın bu cay zayıflatmıyo sadece idrar söktürüyo beyin yanıltması bu

  453. hilal Yorumu:

    arkadaşlar ben bu çayı 1 aya yakındır içiyorum ama kilo vermedim .yalnız şun söyleyim özellikle basen bölgesinde incelme oldu.bunu tüm kıyafetlerimden anlıyorum

  454. ...................... Yorumu:

    ARKADAŞLAR EMİN OLUN BU ÇAY ÇOK FAYDALI 15 GÜNDE 4KİLO VERDİM YEMEK YEMEME DİKKAT EDİYORUM VE SABAHLARI YÜRÜYÜŞ YAPIYORUM VEEEEEEEE
    HERKESE TAVSİYE EDİYORUM

  455. göknil Yorumu:

    Ya şu basen bölgesini birde ben inceltsem ne iyi olurdu.Baseni inceltmek için başka ne yapabiliriz. Bilen varsa cevap yazsın ne olur.Bu aralar kiloları tamamen kafaya takmış durumdayım.

  456. _Aslı_ Yorumu:

    Arkadaşlar bende 1 hafta oldu beşi bir yerdeyi kullanmaya başlayalı. 2 gün önce 1 kilo verdiğimi görmüştüm tartıda ama. Anlamadığım şu bugün yine yaklaşık 1 kg aldığımı görüyorum. Bu sürekli değişecekmi fikri olan varmı????? Herkese bol şan. Buna çok ihtiyacımız var :(

  457. kevser Yorumu:

    yapıcagın sey yürüyüş ve greyfurt suyu içmek cay boş bu cayy

  458. Hicran Yorumu:

    merhaba arkadaşlar umarım herşey istediğiniz gibi gidiyodur benimde bi sorum olacak diyet yaparken daha doğrusu dengeli beslenirken hangi gıdayı ne ile yiyebiliriz yada yememeliyiz mesela geçen öğrendim makarna ve pilavlarla yoğurt yemek kesinlikle yanlışmış lütfen böyle yaptığımız yanlışlardan haberdar edelim birbirimizi

  459. aliş Yorumu:

    Ben bu çayın boş olduğunu düşünmüyorum tabi özgür irade kimseyi etkiliyemeyiz ben bir ayda beş kilo verdim devam ediyorum severekte içiyorum tadıda kötü gelmiyor iyi günler diliyorum…

  460. ebrar Yorumu:

    bencede boş değil ama irade isteyen bişey sabırlı olmak gerek hiç değilse kilo verdirmese bile iştahı kesiyo

  461. 38 beden olacamm.. Yorumu:

    kevser tebrikler…bende bu caydan fayda goremeyenlerdenim ustelik duzenli yuruyorum ve dikkat ediyorum..bir ayda 8 kilo cook iyi vermissin tebrikler..biraz detaylardan bahsedermisin,bende 4 kg verdim ama malesef durdu suanda,farkli birseyler yapmaliyim sanirim,lahana corbasi diyetini dusunuyorum varmi bu konuda tecrubeli arkadaslar?saglikli gunler diliyorum

  462. kevser Yorumu:

    bende denedim lahanayı hiçbir işe yaramadı oda sana tavsiyem yürüyüşü bırakma hergün düzenli portakal sıkıp iç veya greyfurt u sık iç ama en önemliside elma cayı elma cayını hiç eksik etme sabah öylen aksam gece yatarken bile iç ben içiyorum durmadan harika bişi basen yaglarınıda eritiyo hem hersey yiyorum ama kola baklama türü ve tatlılardan tuzlulardan uzagım kolay gelsin sana dediklerimi uygula haber ver bana sende vericekmisin bakalım ama düzenli yap deidklerimi yürüyüsünü asla bırakma ben verdim veren olursa herkeze tavsiye ediyorum ama cevremde yapıyo ve dinç oluyolar bende öyle kolay gelsin

  463. nigar Yorumu:

    arkadaşlar çaya başlayalı yaklaşık 3 ay olacak lahana diyetide yaptım ama inanmayacaksınız en fazla 5 kilo verebildim.buda lahana diyetinden sanırım ama eski hantal görüntüm gitti.çayın en büyük faydası gerçekten vucudumuzu toparlaması kilo verenleri tebrik ediyorum.ben başaramadım 3 ayı tamamlayacağım yinede iyi kilo vermeler

  464. nigar Yorumu:

    ve 3ayda 15kilo olayınada inanmıyorum denedim yemelerimede dikkat ettim belkide benim metobolizmamla alakalı bilemiyorum:((

  465. ayşegül Yorumu:

    Kevser Hanım merhabalar..Tebrik ederim çok büyük başarı öğünlerinizi yazabilirmisiniz, Birde günde kaç saat yürüyüş yapıyorsunuz. Bende 2 aydır içiyorum bu çayı ama daha 3 kilo verebildim.Ağustosa kadar 10-15 kilo arası vermem lazım….

  466. kevser Yorumu:

    istedigin kadar yürü yeterki yürü hareket et yani hersey heraket ve bol su tüketmek elma cayı ç bol bol tüket portakal greyfurt suyu

  467. ayşegül Yorumu:

    Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ama çalışıyorum bol bol yürüyecek vaktim yok.Elma çayını sallama çaylardan mı tüketiyorsun bu konuda beni bilgilendirirsen sevinirim…

  468. kevser Yorumu:

    fark etmiyo sanırım ama ben sallama içiyorum dogadan markası aa ama kendinde yapabilirsin odaha faydalıdır belki ama ben sallamadan memnunum

  469. ebrar Yorumu:

    ben vermeye başladım biraz geç oldu ama olsun baya incelme vr ÇAYA DEVAM

  470. göknil Yorumu:

    arkadaşlar ben daha evvelde bu çayı bir ay kullandığımı fakat zayıflayamadığımı yazmıştım.bugün bi arkadaşım başka bir aktara gidip aldığımız çayları göstermiş.meğer bizim aldığımız çok farklı ve doğru olanlarda bayatmış bunu öğrendik sizlerle paylaşmak istedim. biz yeni aldık bugün tekrar denemeye başlıyoruz. Biz neden zayıflayamadığımızı buna bağladık.lütfen aktardan alırken dikkat edin.

  471. crayz Yorumu:

    ya arkadaslr bende zayıflamamısım ama az bişi incelmişim morelim bozulduu nasıl vercem kilolarımııı

  472. arzu tekin Yorumu:

    merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizlerin yazdıklarını okuyamıyorum çünkü siteyi bulamadım. çaya gelince 10 marttan beri bıkmadan sabırla içiyorum belimde incelme oldu ama kilo kaybı olmadı çaya devam etmemin sebebide hazmımı kolaylaştırıyor birde tok tutuyor ama haziranda bırakacam yediklerime de dikkat ediyorum ama malesef ginede olmuyor etrafımda ki insanlar bilassa iş arkadaşlarım yiyipte zayıf kalmaları beni dahada üzüyor takmıyayım diyorum ama elimde deyil neyse umarım sizler etkisini görürsünüz ben birazda olsa mutlu olurum :(

  473. Hicran Yorumu:

    tüm arkadaşlara merhaba uzun zamandır siteyi bulamıyodum bu yüzden yazamıyodum ben çayı içipte faydasını görenlerdenim 10 martta 70 kilo ile başlayıp şuan 62 kilo ile devam eden ben çok memnun kaldım şimdi elimdekilerin bitmesini bekliyorum en fazla 1-2 haftadan biter bayağı inceldim idealim 56 idi ama artık vücudumda dinlensin istiyorum 1 ay kadar ara vericem ama yediklerime hala dikkat ed,iyorum ve edicem bu arada 38 beden olacağım NERDESİN?

  474. arzu tekin Yorumu:

    hicrancım senin adına sevindim bende 10 martta başladım ama ben faydasını göremedim yukarıda da yazdığım gibi tok tuttuğu ve hazmımı kolaylaştırdığı için içiyorum ben bide bişey duydum bitkiler bayatsa sonuç alamazmışız ama ben bunu nasıl anlayacam hepsini açık ve 100 gr olarak alıyorum bu çayın paketi varmış sallama olarak ama onuda bulamadım neyse ama iyi kilo vermişsin herkeze de böyle kilo vermeler.:)

  475. Hicran Yorumu:

    arzucum ben çayı içtim ama yanında spor ve diyet yaptım ama şükürki zorlanmadım buda sanırım çayın verdiği tokluk hissi ve metabolizmamı hızlandırması buda tabi azmimi artırdı ama şu varki diyet değil sağlıklı beslenme önemli ben hayatımdan tüm yanlışları çıkardım ve bu sonuca vardım artıkda inş.. devam edicem böyle beslenmeye bol bol taze sebze ne kadar yeşillik varsa öğünlerimi onlarla geçirdimm halada geçiriyorum herkese kolay gelsin

  476. _aslı_ Yorumu:

    Arkadaşlar muhteşem bişey bu ilaç!!!!!!
    ben metabolizması çok ağır çalışan vede asla zayıflasada görünmüyen biriyim. Bugün itibariyle tam 1 Ay oldu. 2. haftada bile verememiştim. Fakat şuan 3 kilo verdim ve kalçamdan belimden 4′er 5′er cm inceldim. Kendime bakınca inanamıyorum. Tam vazgeçecekken ailemin baskısıyla devam ettim ve çok mutluyum. 3 bardak içiyorum ama sıcak olarak.Bardağım bittiği andada tam yarım saat sonra diyet bisküvisi bile olsa mutlaka yiyorum. ve sonuç ortada. Ve çok mutluyum. İnanmıyordum ama şimdi şok içindeyim. SİZDE LÜTFEN VAZGEÇMEYİN

  477. zeynep Yorumu:

    arkadaslar ben bi haftadir iciyorum bi kilo verdim..ama kullanmaya basladigim günden beri basim cok fena agriyor..bu sizlerdede oluyormuydu..bünye alistikca gecermi?

  478. tuğba Yorumu:

    bende yaklaşık 13 gündür içiorum ama ofis çalışanı olduğum için hareket yok bi ev işi yapıorum akşamları akşamları spor yapmaya çalışıorum her akşam olmasada ama çayı işyerinde içmem imkansız gibi bişi işyerinde sallama yeşilçay kullanıyorum akşamları demleyip eşimle birlikte içiyoruz sadece 1kg verebildim ama 47 kg birden 67 olmuştum doğum kontrol hapları yüzünden..

  479. tuğba Yorumu:

    ya çok acil cvp bekliom çünkü burda içmem imkansız akşamları içebiliom gün içersinde yeşilçay içsem yerini tutarmı bide idrarımdan yağ şeklinde topaklar çıktığına şahit oldum acaba bu şekildemi yağlar dışarı çıkıyo acaba?

  480. Hicran Yorumu:

    merhaba arkadaşlar _aslı_ tebrikler ve umarım ideal kilona ulaşırsın bende gayet memnunum içiyorum çayımı ayrıca arkadaşlar sizle şunuda paylaşmak istiyorum benim çayımı aldığım aktarın tavsiyesiyle bir aydır çayıma kiraz sapı ve mısır püskülüde koydum ve çok daha etkili olduğunu gördüm tavsiye ediyorum zeynepcim bu baş ağrıları dönem dönem bendede oluyo zaman içinde geçti benim tansiyonum düşüyo sende dikkat et ok

  481. tuğba Yorumu:

    AZ ÖNCE TARTILDIM VE NE GÖREYİM 13 GÜNDÜR İÇİYORUM SPOR YAPIORUM DİYETTE TABİ.HERGÜN TARTILIORUM HEP AYNI HATTA KİLO ALMIŞIM Bİ SÜRE BIRAKTIM TARTIYA ÇIKMAYI VE ŞİMDİ GÖRDÜMKİ 1,650 KİLO VERMİŞİM MÜTHİŞİM YAŞASIN YEHUU BU ÇAYI ÇOK SEVİYORUM TADI Bİ HARİKA KIZLAR HADE BAKALIM KENDİMİZİ SALMAK YOK BİZ KADINLAR İSTEDİKLERİMİZİ YAPARIZ AZİM ÇOK ÖNEMLİ STRES YAPIP KAFAYA TAKILINCADA VEREMİO BENDE Bİ ARA VEREMEMİŞTİM ÇÜNKÜ AMA ŞİMDİ ÇOK İİ GİDİO VE MUTLUYUM VE İNCELDİĞİMİDE HİDDEDİYORUM 13 GÜN SONRA 4 KİLOYA TMMLARIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU ŞEKİL

  482. _aslı_ Yorumu:

    saol Hicrancım. Darısı tüm arkadaşların başına diyorum.Çok büyük bir mutluluk veriyor insana :)

  483. zeynep Yorumu:

    bas agrisi yaptigi icin korkuyorum icmeye..devam edince düzelcegine emin olabilsem bi. cokta umutlanmistim. vermistimde bi kilo.. neden bas agrisi yapsinki bu otlar sifa degilmi? yokmu tecrübesi olan bu konuda.?

  484. serpil Yorumu:

    i günler ben bu çayı yaklasık 20 gundur içiyorum ama faydasını göremedim hala ben aklıma nezamn esese içiyorum tok yda aç 4 bardak tuketıyorum spor yapamıyorum çunki 20 aylık kızım var o bana fırsat vermiyo lütfen yardımcı olun ve sureklımı kulanmmız gerkiyo acaba metebolimmam mı yavas çalısıyo yardım ederseniz sevinirimmm

  485. arzu tekin Yorumu:

    tubacım çok haklısın bende 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım ve ben 10 kilo aldım birdaha da veremedim bende çalışıyorum ama ben sabahları uyandığım gibi çayı damleyip bir bardak içip gerisini termosa koyup iş yerine götürüyorum ve böyle ce yemeklerden yarım saat önce içme şansım oluyor bende bu çayı 2 aydır kullanıyorum ama bir faydasını göremedim diyordum ama arkadaşlarım bu ara zayıfladığımı söylüyor ben tartılmak tan korkuyorum umarım öyledir herkeze bol şans.

  486. tuğba Yorumu:

    Arzucum akşamları içiyorum ben ama çok faydasını gördüm 8 bardaktan fazla su tüketiyorum günde sporda yanısıra az az hergün veriyorum 14.günüm bugün başladığım da 67 kg dim şimdi 65.250 olmuşum gözlerime inanamıyorum ben hergü,n kilo alırdım şimdi hergün azda olsa veriyorum 14 günde yaklaşık 2 kg çok ii:D içmeye devam et bol bol su iç ben 10 ay kullandım doğum kontrol hapı ama 47 den 67 oldum 15 gün oldu bırakalı işte ama vucüt 3 ayda kendisini topluyomuş bıraktıktan sonra yada yağlar yerleşip bi yere gitmiyo ama göndermek zorundayız

  487. dilek Yorumu:

    bende bir kac gündür iciyorum umarım faydasını görürüm arkadaşlar dogumdan sonra kilolarımı veremedim yanlız yemeklerden yarım saat önce oldugunu bilmiyordum birde benim bunları temin ettigim aktar bir litre suya her bitkiden birer caykaşıgı dedi.Bu cayı icen herkese bol şanslar ve kilosuz günler diliyorum

  488. dilek Yorumu:

    ya bende bulamıcamı düşünerek sık kullanılanlara ekledim şimdiden bu sayfayı

  489. hebal Yorumu:

    Ben bu çayı 4 gündür kullanıyorum. Fakat 3 gün önce adet olmam gerekiyordu.Hala da adet olmadım. Bu çayın bir yan etkisi olabilir mi? Bilen varsa cevap yazmasını istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

  490. Hamide Özyilmaz Yorumu:

    merhaba,

    ben 10 gündür bu cayi iciyorum, lakin hic bir sey görünmüyor teraside. gerci ac karnina icmiyordum her zaman. aklima geldikce iciyordum. ama sabahlari hep ac karnina iciyordum.
    aceba sabir edersem sonuc alabilirmiyim?

  491. dilek Yorumu:

    bende bir kac gündür iciyorum umarım faydasını görürüm arkadaşlar dogumdan sonra kilolarımı veremedim yanlız yemeklerden yarım saat önce oldugunu bilmiyordum birde benim bunları teğmin ettigim aktar bir litre suya her bitkiden birer cay kaşıgı dedi .Bu cayı icen herkese bol şansalar ve kilosuz günler diliyorum.

  492. dilek Yorumu:

    hebalcim bende şüphe etmiştim adet olmadım diye ama onunla bir ilgisi yok merak etme görürsün sanırım bu hava degişikliklerinden bende öyle sanmıştım bol şanslar

  493. dilek Yorumu:

    ya arkadaşlar önceleri sadece öylesine cay hakkında girmiştim ve okumuştum bu yazıları şimdi ise bu sayfayı hazırlayan herkese cok teşekür ediyorum insana moral veriyo bildiklerini paylaşma bilmediklerini ögrenme fırsatı veriyo hepsinden ötede moral veriyo umarım bu savaşta hepimiz galib cıkarızzz :)

  494. _aslı_ Yorumu:

    selamlar. arkadaşlar adet sorununu 3 gün gecikmeli bende yaşadım. korkmayın sorun olmuyor. ayrıca dilek lütfen sabret 20 günden sonra asıl göreceksin faydasını. ben çok mutluyum. misafirliğe bile gitsem yanımda götürüyorum. 3 kez yemeklerden yarım saat önce iç lütfen. ve önce inceldiğini sonrada tartıda zayıfladığını göreceksin. herkesin metabolizması farklı çalışıyo benimde öyleydi. ama şimdi vazgeçemiyorum. çok iyiyimm sürekli kilo gidiyo. günlük nerdeyse 200 gr :)merak etme vazgeçme. herkese kolay gelsin.

  495. AYSEL Yorumu:

    slm arkadaşlar ben beşi biryerdeye buğün başladım ve başlama sebebim ideal kilomama kavuşmak evliyim evleneli 9 ay oldu ve eşim çok zayıf bende zayıf olmak istiyorum ve korkuyorum kilo veremezsem esim beni bırakır diye korkuyorum ne olur banada iyi gelir işallah aslında fazla kilom yok ama vermem gerekiyor eşim 10 kilo fazlalığın var diyor ve acilen vermem gerekiyor ve mutlu şekilde yuvamı devam ettirmek istiyorum.

  496. AYSEL Yorumu:

    birde merak ettiğim ben beşi bir yerdeyi 1 litre suyu kaynatıp herbirinden 1 çay kaşığı koyup 10 dk demlendikten sonra süzüyorum o hazırlamış olduğum 1 litreyi 24 saat içinde tüketmem mi gerekiyor.cevap verirseniz sevinirim

  497. dilek Yorumu:

    saol aslıcım ay inşallah
    bende o günleri görürüm bu yazılar insana cok güc veriyo valla umarım banada birgün kilolarımın gittigini yazmak nasip olur yılmıcam birinci haftam bitti inşallah 2 haftata veririm herkesi öptm:) yılmak yok bayanlar

  498. Hicran Yorumu:

    tüm arkadaşlara merhaba ben 10 marttan beri kullanıyorum 70 le başladım ve bugün tartıda 60 ı gördümmm 44 beden zor olurken 40 beden giymeye başladım süper inceldim 5 kilom kaldı şiddetle tavsiye ediyorum ben 1 litre suya 1er tatlı kaşığı koyuyorum sadece yeşil çayı 2 tatlı kaşığı koyuyorum çay kaşığı değil arkadaşlar tatlı kaşığı hepinize kolay gelsin birbirimizi motive edelim lütfennn

  499. dilek Yorumu:

    Süpersin hicrancım terbrik ediyorum seni cogu gitmiş azı kalmış darısı tüm kullnanlara ve bana. Sana bi sorum olcak adetliken kilo vermen durdumu ve adetden sonra gercekten hızla veriyomu insan kiloları bide 1 talı kaşıgı acı oluyor Birde “ARKADAŞLAR ŞU SELÜLİT İCİN VARSA KOLAY Bİ TAVSİYENİZ LÜTVEN YAZIN” ACİL BEKLİYORUM
    BOL SELAMLAR

  500. Lady_Güler Yorumu:

    Hanımlar bende 1 aydır kullanıyorum ama bahsedilen kilo vermeyi göremedim ama karınmdaki yağlarda erime oldu. Yinede deneyecegim umarım bahsedildigi gibi etki yapar. Bilgiis olan varmı bu çay ülsere zarar veriyor mu? Şimdiden thanks

  501. Hicran Yorumu:

    dilekcim bu selülit için sana şunları öneririm güvenilir bi aktardan biberiye yağı kekik yağı ve zencefil yağı al bunlarla masaj yaparak terleterek selülitten ve yağlardan kurtulabilirsin benim selülit sorunum yopk ama çok güvenilir bi kaynaktan okudum bunu dene istersen

  502. Hicran Yorumu:

    ayrıca dilekcim bu kilo verme gerçekten insanın metabolizmasıyla ilgili ben adetliyken kilo verimi durur die duyuyorum ama bende öle bişey olmadı aksine gayet güzel verdim güzel inceldim ben çok memnunum bide benim bu 10 kilom 2.doğumdan kalma 10ay önce yaptım doğumu oyüzden kolay verdim die düşünüyorum yani yerleşm,iş bi kilo değil di ama bu 5 kilo ilk oğlumdan kalma ve 5 yıllık bi kilo :) bakalım ne olacak(ayrıca benim bebeğim emmiyo)emzirenler içmesin

  503. ayşegül Yorumu:

    Hicrancım merhaba süper vermişsin valla yeme düzenini yazarsan sevinirim bende 1,5 aydır kullanıyarum fakat 2 kilo verebildim acaba birşeyleri yanlış mı yapıyorum

  504. ayşe Yorumu:

    benim sorunum kilo degil nelimde ve karnımda si şişkinlik acaba bu çayı içsem o şişkinlik gidermi ne olur bana yardımcı olun.bu şekılde sorunu olanlar eridinizmi

  505. ayşe Yorumu:

    karın bolgesındekı yagları olanlar erıttınızmı yzın da bende ogreneyım

  506. ayşe Yorumu:

    göbegimdeki yagları eritmek istıyorum bana yardımcı olun lutfen

  507. aliş Yorumu:

    Ben iki aydır kullanıyorum tam 7 kilo verdim çayla beraber spor yaptım yediklerime dikkat ettim tabi herkeze iyi günler dilerim

  508. ipek Yorumu:

    hicrancım gerçekten mükemmel kilo vermişin 80 günde. benim sana bir sorum olacak bende 18 gündür içiyorum bu çayı ama daha yolun başındayım, 10 kiloyu nasıl verdin diyet ve spor yaptın mı yoksa sadece çay ve yediklerine dikkat mi ettin beni aydınlatırsan sevinirim cnm herkese sağlıklı kilo vermeler…

  509. dilek Yorumu:

    arkadaşlar bana tam bugün bir hafta oldu cayı iceli kilo vermedim ama eşim ve arkadaşlarım inceldigimi söylüyorlar bende biraz kıyafetlerden anlıyorum dogrusu inşallah veririm kilolarımı bende hergün bir saat yürüyorum yememe dikkat ediyorum bol su tabikide kücük kızımdan fırsat oldukcada egzersiz yapıyorum
    şuan icin iyi gidiyo diyebilirim herkese bol şans ve kilosuz günler diliyorum

  510. Hicran Yorumu:

    merhaba arkadaşlar ben çayla beraber ilk 1 ay düzenli spor yaptım ama şimdi fırsatım olmadığından bıraktım ekmeği tamamen kestim kepekli galeta yedim genelde sebze ağırlıklı çiğ tüketebildiklerimi çiğ yedim
    hepimizin bildiğin tatlı tuzlu kızartma vs.onlardan uzak durdum 7 den sonra bişey yememeye gayret ettim unutmayın ki saat 9 da vücudumuzdaki sindirim duruyo ve yenilen herşey yağ olarak kalıyo.2,5 litre su tükettim oda ısısında elimden geldiğince hareketli olmaya çalıştım aralarda bazen 1 tane yeşil elma yada form bisküvilerinden yedim canım istediğinde çikolata yedim bitterlerden ama öğünlerde kaçırdımsa diğer öğünle dengeledim anlıycanız ben kararımı vermiştim sizde öle yapın arkadaşlar pes etmeyin ağzınıza attığınız herşeye çok dikkat edin veremiyorum die strese sakın girmeyin aksine kilo alırsınız ben veremediğimde 70 den 75 ekadar çıkmıştım beyinde bitmişsse bu olay kesin bu kilolarınız gidecektir hepinize bol sabırlar ben elimden geldiğince duyduğum uyguladığım şeyleri paylaşırım sizdende bekliyorum ayrıca ben çayıma kiraz sapı ve mısır püskülüde ekledim denemek isteyen olursa tavsiye ederim birde şunu ekleyeyim yemekten hemen önce ve hemen sonra su içmeyin miğdenizi büyütmekten başka hiç bi işe yaramıyo en az 1 er saat koyun aralarına ok

  511. dilek Yorumu:

    hicrancım ben yemekten önce koca bir bardak su iciyorum cünkü daha az yememi saglıyo belki yanlış bu hareket birde şu vermiş oldugun selülite karşı olan yagların oranını bana yazarsan cok mutlu olurum canım şimdiden teşekür ederim ama az önce dondurma yedim acıkcası pişman olmadım degil bu saate hemde neyse herkese kolay gelsin öpüldünüzz

  512. arzu tekin Yorumu:

    hicrancım verdiğin bilgiler için sağol bende 5 gündür kiraz sapı ve mısır püskülü ekledim çayıma umarım umarım bizde faydasını görürüz senin gibi
    sizlerin yazdıklarını okudukca daha çok güçleniyorum herkeze bol bol kilo vermeler.

  513. zelan Yorumu:

    slm arkadaşlar bende içmeye başladım bu çayı ama nasıl demlencek,nasıl içilecek yemekten öncemi sonramı.beni bi bilgilendirseniz sevinirim çünkü fazla bilgim yok.şimdiden teşekkürler…

  514. Hicran Yorumu:

    dilekcim bu selülit için yağların miktarını zaten aktarlar ayarlıyo güvendiğin bi aktara karışım yaptırıp sürebilirsin ben kullanmadım ama faydası olduğunu duydum şimdi yanlış bişeyler söylemek istemiyorum

  515. Hicran Yorumu:

    zelancım aramıza hoşgeldin bu çayı 1litre kaynamış suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay ve diğerleri 1 er tatlı kaşığı olmak üzere demleyip 10 yada 15 dakika demlenmesini bekleyip süzersin ve daha sonra yemeklerden 15 yada 20 dakika önce içersin

  516. zelan Yorumu:

    teşekür ettim hicrancım,çayı soğuk mu sıcak mı icecez diyet yapmam da gerekiyo?sen istediğin kilaya ulaştın mı?kaç kiloydun ne kadar oldun?ben 73kiloyum 60 ile 65 arasında olmak istiyorum ayrıca bilgiler için teşekkür ederimş.

  517. ela Yorumu:

    ya bu bitkiler nie bu kdr yavaş zayıflatıyor acaba ben hızlı zayıflamak istiyorum ama hem aldığım yerdede 3 ayda 20 kilo yazıyor nie bu kdr yavaş ya hızlı zayıflamak istiyorum….

  518. hamide Yorumu:

    elacım hızlı zayıflarsan çabuk kilo alırsın, önemli olan vucutta sıvı atılımı ile zayıflamak değil, yağ atılımı yoluyla zayıflamaktır. 3 ayda 20 kilo sadece çayın satımı için pazarlama tekniğidir. Zayıflama çaylarının etkisi göz ardı edilmez lakin özellikle diyet ve spor ( egzersiz de) önemlidir. Diyet yapacağım derken sağlığınızı bozmak akıl karı değildir. Biraz sabırlı olmak gerekir. Yediğimizi tamamen kesmek yerine kalorisi düşük yiyecekler özellikle yazın lifli besinler yemek gerekmektedir. Kendinize iyi bakın

    Bu arada 239. sıradaki yorum bana zayıflama çayları konusunda yararlı bir bilgi gibi geldi

  519. Hicran Yorumu:

    zelancım üsteki yorumlar arasına da yazdığım gibi ben bu çayı 10 martta kullanmaya başladım 70 kilo idim şimdi ise 60oldum ideal kilom 55 ben çayı genelde soğuk içiyorum sıcak içemiyorum diyet derken yediklerime dikkat ettim hareketimi artırdım gayet de sağlıklı bi şekilde kilo verdim 5 kilom kaldı bakalım hayırlısı

  520. yelda Yorumu:

    bende 3 gündür bu çaylardan içiyorum yemeklerden önce içilmesi şartmııııııııııı?

  521. Hicran Yorumu:

    evet özellikle yemeklerden 15 yada 20 dakika önce içmek önemli daha az yememizi sağlıyo iştahı güzel kapatıyo

  522. dilek Yorumu:

    ya arkadaşlar daha 10 gün oldu korkuyorum tartılmadım ama şevkim kırılıyo gibi evet biraz incelme var ama bir moral bozuklugu yaşıyorum sanki hic veremicem gibi hissediyorum gerci fazla yemiyorum cay tok tutuyo ama üstümde bir garib agırlık var bırakmakda istemiyorum allah yardımcımız olsun arkadaşlar yılmıcam ama .:(

  523. arzu tekin Yorumu:

    evet yeldacım yemeklerden yarım saat önce içilmesi gerek çayın amacı yemeklerden önce iciliminde tok tutması sana da bizede bol şans

  524. Hicran Yorumu:

    merhaba arkadaşlar acil motive edilmeye ihtiyacım var bana ne oldu bilmiyorum ama psikolojik olduğundan eminim gayet güzel kilo verdim die, herşeyi yiyebilirim artık die bi hisse kapıldım ve irademi kontrol edemiyorum 2 gündür fena yemek istiyorum daha vermem gereken kilolarım var onları versem bile dengeli beslenmeyi bırakmak istemiyorum ama bana bişeyler söyleyinki azme geleyim lütfen tekrar kilo almak istemiyorum

  525. arzu tekin Yorumu:

    NAZAR DEYMİŞ HİCRANCIM AMA ÜZÜLME BAZEN BÖYLE YEMEK YEME İSTEĞİ OLUYOR GECİCİDİR AMA BUKADAR YOLU YÜRÜMÜŞKEN GERİ DÖNMEK OLMAZ BİZ SENİ ÖRNEK ALARAK YOLA DEVAM EDİYORUZ ÖYLEDE OLMASINI İSTİYORUZ SANADA BİZEDE BOL ŞANS

  526. Hasret Yorumu:

    Merhabalar öncelikle blok kurucusu ve bilgi paylaşımında bulunan tüm üyelerine sevgi saygılar… Emeği gecen herkesin ellerine sağlık…

    Beşi bir arada çayını yaklaşık 19 Mayıstan beri kullanmaktayım… Aktardan normal sallama çay gibi karışımını edindim o nedenle taze içiyorum tek kullanımlık ki bence daha iyi neden derseniz hem taze içiyorsunuz hem de hangi bitkiden ne kadar ekleyeceğim yada fazla mı ekledim sorunu ortadan kalkıyor… Böylelikle çalışma hayatında da kolaylıkla kullanabiliyorsunuz… bir kutusunda yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam 84 adet var… ( şuan ofiste olduğum için paket yanımda yok kullanacağım kadar ofise getiriyorum)… Sanırım sabırsızlıkla verdin mi diyenler olacaktır… Benim sizlerden farkım şu olacak kullanım esnasında ekstra macun kullandığım için şimdilik pek bir şey yok tartıya çıkmayı da pek istemiyorum :) ( Neden veremediğime gelince yada henüz öyle göründüğüne kullandığım macun iştah acıcı ( Zencefilli macun Astım-Bronşit ) bitki çayı da tok tutucu konumda anlayacağınız şimdilik sadece almamk için uğraşıyorum) Şu kanıt sanamaz bir gerçek ki bitki çayının sağlık acısından yararı çok ii yönde… Lütfen öncelikle kullandığınız ürünün içindeki bitkilerin ne yönde yayarı olduğunu dikkatlice okuyunuz…Daha çok oluşan ödemi idrar yoluyla atıyor.. Ciddi anlamda mide şişliğine iyi geliyor… Tabi bunlar benim gözlemlerin naçizane… Ciltte parlama şişkinlik indiği için daha rahat edebilme… Ki yüzümde küçülmeler olduğunu da düşünüyorum… Sanırım bitkilerin biri alerji yapmış olabilir cildimde hafiften küçük küçük kabarcıklar oluyor ama macunda kullandığım için olabilir az kaldı tekrar kullanmayı düşünmüyorum macunu aslında en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş…Yanılmıyorsam haziran 9 dan sonra tek başına çayı kullanmaya başlayacağım o zaman gerçek etkiyi göreceğim ama ciddi anlamda şişliği aldığını düşünüyorum… Zıt olan nokta okuduğum yorumlarda şunu dikkatimi çekmiştir… Mideyi hızlı çalıştırdığı için mide kazınması yada açlık hissi veriyor bununla baş etmek zor oluyor bende de var çünkü… Sanırım bu devrede diyetisyenlerin ara öğün dedikleri çok işe yaracak en azından bastırmak için meyve yada kalorisi düşük yiyecekler tercih etmeliyiz…Sabah ve akşam işe gider gelirken 20 şer dak yürümenin dışında şimdilik bir şey yapamıyorum yakın zamanda mekik olayına girmeyi düşünüyorum hayırlısı hepimiz için… Biraz uzun yazmış oldum sanırım özür dilerim başınızı ağrıttıysam… İyi günler kolay gelsin… Saygılar

    (Tabi her ilaçta olduğu gibi alternatif tıpta da fazla kullanımın zararı olacaktır her şeye rağmen gene de dikkat etmek gerekiyor…)

  527. dilek Yorumu:

    hicrancım bize negüzel örneksin sen sakın bırakma canım bak 10 kilo vermişsin bence ben dahil bütün bu cayı icenlere en güzel örneksin CANIM şunun şurasında 5 kilon kaldı bende umutsuzluga düştüydüm ama sen geldin aklıma ve devam ediyorum.

  528. dilek Yorumu:

    ayrıca ben gecen perşembe başladım demiştim yaaa 68 kiloyla başladım bu sabah bide ne göreyim 66 kiloyum arkadaşlar dediginiz gibi önce belli olmuyodu tartıda nasıl mutluyum anlatamam inşallah herkez faydasını görür ve bayanlar sizlerden ricam sizlerde yazın nasıl gittigini
    durmak yok yola deva yılmakda yok :)
    Bol iradeler ve bol ŞANSLAR

  529. Hamide Yorumu:

    merhaba hanimlar
    ben bugün tam 20 gün oldum caya baslayali. faydasini görür gibi oluyorum. yaglar iyice yumsadi.cok korkunc görünüyor. ama kilo gitmedi.birsey söyleyin ne olur, aceba dogrumu yapiyorum. 160 cm boyunda, 64 kiloyum. 4 veya bes kilo versem yeter. ayrica sik sik yürüyüs yapiyoum. aceba kaz gelistigi icin mi kilo veremiyorum???

  530. dilek Yorumu:

    gider hamidecim merak etme bende 2 hafta oldu ama 2 kilo vermişim faydasını görürsün bol şanslar

  531. filiz Yorumu:

    ben besı bı yerdeyı eczaneden kutu halınde alıdım hazır posette acaba o işe yarar mı yorumlarınızı beklıyorum on ytl verdım garden life markası

  532. seda Yorumu:

    selam bende bu cay karısımını aldım ve içmeye basladım umarım zayıflarım benım 5 kılo fazlam var agustosta da dugunum var insallh bu karısım bana yardımcı olur…

  533. Hicran Yorumu:

    ay kızlarr inş. ya almak istemiyorum verdiğim okadar kiloyu ama inş… şimdi biraz rahatım kalmadı okadar bide inanırmısınız ben bu çayı içmediğim zaman acaip açlık duyyorum o günde biraz vücudum dinlensin die demlemedim ve o gün içmedim bu çay hakkaten tok tutuyooo ben buna bi kez daha inandımm

  534. arzu tekin Yorumu:

    arkadaşlar neden herkez sustu yokmu artık kilo veren böyle oldumu bende içme isteği azalıyor benim ayın 10 da 3 ay olacak ama sadece 4 kilom gitti ona rağmen içmeye devam ediyorum acaba 3 aydan fazla içmek zarar verirmi

  535. Hicran Yorumu:

    evet arkadaşlar ne oldu güya beni motive edicektinşz maşallah hepiniz sustunuz!arzucum 3 aydan sonra 1 yada 2 hafta ara ver bütün uzmanlardan bunu duydum benimde ayın 10 unda tam 3ay olcak inş.. bende ara vermeyi düşünüyorum ama yerine form çay kullanıcam ama günde 1 fincan içmeyi planlıyorum bu benim fikrim yanii kendimi psikolojik olarak desteklemek için yani çayı kesecem ama dikkat etmeyede devam etcem canım sende dikkat et benim azmim azalıyo ama bilmiyorum şu 5 kilo öyle büyüyoki gözümde napıcam bilmiyorum okullar kapanıncada tatile gitcem of ya neyse hayırlısı ne olur motive edelim öyle iyi geliyoki insana hepinize bol sabırlar

  536. dilek Yorumu:

    hicrancım şunun şurasında 5 kilocun kaldı ben dahil herkez sana güveniyo kendi adıma söyleyim ben cok güveniyorum ve örnek alıyorum iradenede ayrıca hayranım 3 ay olacakmış bak bana daha 14 gün oldu 2 kilo verdim ama sanki etki etmicekmiş gibi geliyo evet yemiyorum tokda tutuyo yürüyüşümüde yapıyorum ama bu hissi atamıyorum icimden gerci piskolojik bişey galiba insan oglu hemen kurtuluyum istiyo kilolarından
    bu arada sevindirici olan ta genc kızlıgımda aldıgım bir kot elbisemin icine hamilelikten sonra hic mi hic giremiyordum ama okadar incelme olduki giriyorum ve şuanda büyük bir gururla onu giyindim herkese bol şanslar hepinizi öpüyorum ve yineliyorum YILMAK YOK !!!! :)

  537. ipek Yorumu:

    arzucum 3 ayda 4 kiloyu nasıl verdin bende yeni sayılır başladım bu çaya spor ve diyet yaptın mı yoksa yediklerine mi dikkat ettin

  538. göknil Yorumu:

    mrb. hicran azmine hayran kalmıştım. 10 kilo vermek bana artık hayal gibi geliyor. Bence sen bu kadarını başardıktan sonra devamını getirirsin. Ben bu çayı 1 ay içtikten sonra bıraktım ama tekrar senin verdiğin azimle başlamaya karar verdim. Bu cesareti ve azmi sen verdin bana ki eminim birçok insan da benim gibi düşünüyordur. sana güç diliyorum umuyorum o fazlalığınıda verirsin.Hepimize bol şans

  539. deli_kızz_61 Yorumu:

    slm sitenizde okudum ilk işim aktarcıya gitmek oldu:) gittim aldım umarım zayıflarım 5 kg fazlalığım var:( çok fazla yürüyüş yapan biri değilim ama iş yerinde sürekli ayaktayım hasta tedavi ediyorum hastanede koşturup duruyorum yeterli olur inşallah koşturmam, göbek te eritir mi bu cvbınıbı bekliyecem şimdiden tşlr.

  540. Hicran Yorumu:

    teşekürler kızlarr:)60 da kaldım. suç benim biliyorum. dilekcim tıpkı bende sen gibi bitane 40 beden kot almıştım. ve hamile kalınca hiç giyememiştim.onun içine falan da girince kendimi havalarda buldum. sanki bütün kilolarım gitti sandım ve psikolojikmen gerçekten tepetaklat oldum. bu çok önemli işte şimdi yememe okadar dikat EDEMİYORUM farkındayım.ama işte kendime bi türlü söz dinletemiyorum süper inceldim sadece miğde ve göbekten biraz kaldı etrafımdakilerde ha gayret diyeceği yere iki çocuk yaptın yeter bu kadarı falan diye öyle şevkimi kırıyolarki sormayın gitsin inanın çaydan önce 4 kilo çayla beraber 10 kilo toplam 14 kilo verdim çok rahattım şu 5 kiloya takıldım kaldım gerçekten beyinde bitirme olayı varya hepimiz orda kaybediyoz bence arkadaşlar. hadi ya hep beraber şimdi şu andan itibaren hepinize ve kendime söz veriyorum o 5 kiloyu da vericem Allah hepimize bol sabırlar versin.

  541. Hamide Yorumu:

    merhaba kizlar, bu gün am 24 gün oldu, ama tik yok. bazilariniz nasil verebiliyorsunuz hayret ediyorum ve gibte ediyorum. yaaa, ne olur bende versem. aceba vermem gereken kilo az oldugu icinmi cok zorlaniyorum anlamadim. cevabi olan varmi???
    ayrica beyimde iciyor. o, az da olsa verdi biraz. unutmadan, arkadasimda 2 haftadir iciyor. o da veremiyor. yorum bekliyorum. arkadaslar!!!!

  542. arzu tekin Yorumu:

    merhaba ipekcim 4 kiloyu nasıl verdin diye sormuşun ama ben 4 kiloyu az buluyorum ama yürüyüş yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim zaten bu çayı içince fazla bişey yiyemiyorsun ben 2 hafta ara verdim bakalım bu sürecte neler olacak
    sana kolay gelsin

  543. dilek Yorumu:

    alo arkadaşlar nerdesiniz ya nicin kimse bişeyler yazmıyo hicran ne alemdesin arkadaşım hic yazmıyosun aslı sen nerelerdesin kızlar hani birbirimize destek olacaktık hani????

  544. ipek Yorumu:

    arkadaşlar benim çayı kullanalı tam bir ay olcak haziranın 12 sinde.ara verilmeliymiş diye duydum doğru mu ve ne kadar ara vermeliyim yardımcı olurmusunuz

  545. arzu tekin Yorumu:

    İPEKCİM 3 AY KULLANDIĞIN ZAMAN ARA VERECEKSİN 2 YADA 3 HAFTA DAHA SONRA TEKRAR BAŞLAYACAKSIN PEKİ 1 AYDIR KULLANDIĞINI YAZMIŞSIN BİŞEYLER FARK ETTİMİ

  546. Hicran Yorumu:

    burdayım dilekcim galiba sitede sorun vardı oyüzden yorumlar geç ulaştı
    yola devam arkadaşlar ok

  547. ipek Yorumu:

    valla yukarda bahsettiğim gibi tam bir ay olcak ama kilo olarak 1.2 oynuyorum ama pantolunum bol geliyor bende şaşırdım..

  548. sevgi Yorumu:

    merhaba ben beşi bir yerde çayını 1 hafta oldu kullanıyorum.spor yapıyorum diyet yapıyorum.bu çaya başlamadan önce 3 kilo vermiştim.şimdihiç memnun değilim ilk iki gün iştahımı kesti şişkinliğimi aldı ve 5 gündür açlık şişlik kabızlık uykusuzluk çekiyorum.nedenini bilen varsa yardımcı olurmusunuz.devam edimmi bırakımı

  549. Hicran Yorumu:

    merhaba sevgi bahsettiğin sorunlardan sadece kabızlık yaşadım sabahları bikaçtane kaysı yiyip 1 bardak ılık su içtim diğer sıkıntılarım olmadı belki psikolojik olmuştur hemen bırakma biraz daha devam et şikayetlerin artarsa bırakırsın

  550. Hamide Yorumu:

    merhabalar… nihayet bende 2 kilo verdim diyebilirim. herhalde bu cay herkezde baska tepki veriyor. benimde istahimi aciyor. yemekten kisa süre sonra cabuk karnim acikiyor. kabiztlik bir iki hafta cektim, simdi iyi durumdayim. arkadaslar iyice süzüldün yeter artik diyorlar ama ben daha yeni kilo verdim o yüzden devam. 2 cocuk annesiyim. eeee… biraz izler birakti tabiki.
    arkadaslar, gayret lütfen. kirilsaydi benim sabrim kirilirdi. ben sabrettim, sizde basarirsiniz. hep beraber!!!

  551. dilek Yorumu:

    hicrancım dedigin gibi yorumlarda gecikme oluyor arkadaşım sen bakma kimselere ver o 5 kilonuda o etrafındakilerede hic bakma bi deyim varya kedi uzanamadıgı cigere mındar dermiş boşver sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap hem fenamı 2 cocuk sayıf ve bakımlı bir anne sen aldırma onlara arkadaşım ama sakın saglıgındanda olma ben hala 66dayım galiba diger 2 kiloda 2 hafta sonra gidecek hayırlısı allahtan yeterki saglıgımızdan olmayalım ben yavaş yavaş vermeye razıyım herkese bol şanslar herkese veeeee ne diyoruz yılmak yok bayanlar… :)

  552. dilek Yorumu:

    SENİDE TEBRİK EDİYORUM HAMİDECİM VE KOLAY GELSİN UMARIM HERKES İSTEDİGİ KİLOYA ULAŞIR

  553. arzu tekin Yorumu:

    selam arkadaşlar 3 ay içtikten sonra 2 hafta ara vereyim dedim ama bu çayın etkileri çokmuş bikere gercekten tok tutuyormuş canım hiç bişey yemek istemiyordu yesem bile midem rahatsız olmuyordu ve vucudum şişmiyordu ama şimdi hepsi var 1 hafta da ha bekleyemiyecem çaya başlayacam ve buarada artık hiç kimse verdiği kiloları yazmıyor ne oldu arkadaşlar hadiyin

  554. Hicran Yorumu:

    kızlar u çay acaip tok tutuyor bakın herkes aynı fikirde gerçekten demlemediğim günde yemek yemekten kendimi alıkoyamıyorum devam edelim lütfen dilekcim süpersin inan teşekürler yazdıkların beni sevindirdi ama galiba ben duraklama dönemine girdim ya60 da takıldım kaldım elimden geldiğince dikkat ediyorum ekmek falanda yemiyorum ama galiba durdu ama pes etmiycem napalım o 5 kiloda yavaş yavaş gitsin benden uzak olsunlarda :))) hepinize sabır ve başarılar..

  555. dilek Yorumu:

    ya hicrancım gercekler ama canım derdi olmayan anlayamaz ben burda aldıgım morali eşim bile veremiyo yeri geliyo bu yazılar gercekten yarıyo moral veriyo güc veriyo valla insan destek istiyo oda burda var 5 bir arada cay kardeşligi gibi bişey oldu yani :) neyse öptm tekrar herkese bol şanlar bayanlar

  556. Hicran Yorumu:

    merhaba arkadaşlar:)

  557. Hicran Yorumu:

    kızlarrr:)59 u gördümmmmm yediklerimize dikkat umutsuzluk yokk tamammı hadi herkese kolay gelsinnn

  558. dilek Yorumu:

    veee 1 kilo daha vermişim yaşasın bu cay harika 65 oldum arkadaşlar neolur yazalım verdigimiz kiloları herkese bol şanslar(Çok yakın bir arkadaşım bir ayda 10 kilo vermiş sirkeli ballı ılık su icerek ama ben bunun yanlış oldugunu düsünüyorum )arkadaşlar neticede cabuk giden kilo bi okadar hızla geri gelir bizim bu cayımız daha saglıklı benceeee herkese kolay gelsin

  559. elif Yorumu:

    merhaba arkadaşlar bende bu çay olayına takıldım ve gerçekten tok tutuyor yemeklerden 15 dakika önce içilmesi yeterli yemek sırasında en sevdiğim şeyde olsa içim almıyo buda beni sevindirdi 4.günüm bugün gayet memnunum şişkinliğim gitti ve azda olsa giyimlerimden fark ediyorum çaya devam 8 kilo daha vericem daha :))herkese sabır pes etme yok çok iyi gidiyorsunuz…

  560. arzu tekin Yorumu:

    slm arkadaşlar hicrancım dilekcim sizin adınıza sevindim bol kilo vermeler ben 2 hafta aradan sonra bugün tekrar başladım ve busefer sıkımı sıkı bir diyetle kendimle inatlaşarak başladım inşallah busefer başarırım sizede banada kolay gelsin

  561. ayşegül Yorumu:

    merhabalar… ben bugün lokman aktarın form çayını aldın beşi biryerde bitkilerinin (mate ve yeşilçay yok)yanı sıra sinameke,anason,ardıç tohumu, defne yaprağı, mernis yap,papatya,limon aroması, rezene şahterem meyankökü,bamya çiçeği gibi bitkilerde var kulanan varmı merak ettim iyi günler,kolay gelsin

  562. yetgin Yorumu:

    BENDE BU ÇAYI 2 AYDIR YAPIYORUM. AMA TOK KARNINA 2 BARDAK İÇİYORDUM YAŞIM 42 10 KİLO FAZLALIĞIM VAR ŞİMDİYE KADAR HİÇ FAYDASINI GÖRMEDİM. BUNDAN SONRA AÇ KARNINA DENEYECEĞİM İNŞALLAH FAYDASI OLUR SİZLERİN YORUMLARINI OKUYUNCA ÇOK SEVİNDİM HERKESE BAŞARILAR DİLERİM. ÇEVAP BEKLİYORUM.

  563. ns_v Yorumu:

    ben 2.5 ay once dogum yaptim bebegimi emziriyorum acaba bu cayi kullanbilirmiyim ve ne zaman zayiflarim yesil cayida icebilirmiyim emzirdiyim icin cocuga zarari olurmu tskler

  564. ns_v Yorumu:

    Arti bisey daha soracam ben yurt disinda yasiyorum bi bitkinin adi sadece 5 bi arada mi yoksa bi adi varmi nasil bulabilirim en kisa zamanda yazarsaniz cok sevinirim cunku haftaya insaAllah tr de olacam gitmeden ogrenmek isterim ben simdiden cok heveslendim ins bende faydasini gorebilirim

  565. arzu tekin Yorumu:

    ARKADAŞLAR NEDEN KİMSE BİŞEY YAZMIYOR ARTIK

  566. Hicran Yorumu:

    merhaba arkadaşlar millet tatile gitti galiba sustunuz…ns_v arkadaşım Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin emzirme dönemindeyken bence bu çayı kullanma bebeğin hem daha çok yeni bol bol emzir yediklerine dikkat et benimde 11 aylık kızım var ve ben kızım emmeyi bıraktı 8 aylıkken ve ben ondan sonra çaya başladım ve sadece 4 5 kilo bişeyim kaldı sen şimdi bebeğini düşün canım ayrıca türkiyeye gelince hangi akrata gidersen hemen verirler bu çayı merak etme beşi biyerde çayı dedinmi bilir herkes hadi bebeğine iyi bak

  567. arzu tekin Yorumu:

    merhabalar emziren bayanların kullanması bebek için sakınçalı olduğunu aktardan duymuştum çünkü bu çayın yağ eritiçi özelliği olduğunu söyledi aktarcı ama ginedede isterseniz çayın adı beşibiryerde ama isimleri bitkilerin funda yaprağı,mate,biberiye,yeşil çay ve kekik,bunları kaynamış suyun içine tatlı kaşığı koyarak 10 dadika bekletiyoruz ve süzerek yemeklerden yarım saat önce günde 3 kere içiyoruz kolay gelsin.

  568. BEYZA Yorumu:

    BENDE 3,5 AYDIR KULLANIYORUM YÜRÜYÜŞ VE DİYETLE BİRLİKTE 8 KG VERDİM FAKAT NEKADAR SÜRE KULLANMAM
    GEREK 3 AYI GEÇTİĞİ İÇİN BIARAKMAM MI GEREK BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

  569. dilek Yorumu:

    hicrancım evet bildin tatildeyim ama cayımı ihmal etmiyorum fakat yürüyüş yapmak cok zor eee bide şu annelerin ye ye ısrarı olmasa cok güzel olacak ama elimden geldigi kadar yememeye calışıyorum herkese bol şanslar bayanlar ben biraz gec başladıgım icin caya yazı kilolu girdim malesef ama seneye inşallah istedigim kiloya ulaşırım bırakmak yok öpüldünüz

  570. Hamide Yorumu:

    merhabalar… nihayet yine yazabiliyorum. Hanimlar ben kilo meselesini detayli arastirdem. benim kilo (160 cm; 62 kg) verebilmem icin, komsumdan (170 cm; 75 Kg) 1,5 kat daha fazla yürümem gerekiyor. buda demek ki, ne kadar fazla kilon varsa, o kadar cabuk kilo veriliyor. Ben bu hafta 6. haftaya girdim ve ancak 2 kg verebildim bu güne kadar.
    hepinize basarilar ve gayret diliyorum.

  571. Semra Yorumu:

    ben garden life ın hazır poşet çayını içiyorum.anladığım kadarıyla aktardan alıp demliyorsunuz.daha pratik diye böyle kullanıyorum ama doğru mu sizce.

  572. ns_v Yorumu:

    Arkadaslar tskler tavsiyleriniz icin bende alayim bulunsun Turkiye ye herzaman gelemiyoruz burada bulmak zor oyle seyleri Hollandalilar bilmiyorlar hem ailede cok zayiflamak isteyen var bu siteyi sevdim ben yaaa dogumdan sonra 12 kilo verdim daha ins en kisa zamanda zayiflarim tskler arkadaslar

  573. esra Yorumu:

    ya arkadaşlar aldıgım kilolardan dolayı psiklojim fena bozuk.herşeyi denedim bi faydasını görmedim.iki gündür bu çaya başladım iştahı kestiği bi gerçek.faydasını görürsem tekrar yazarım.hepinize bol şanslar…

  574. Hamide Yorumu:

    sevdili ns. bende almanyada yasiyorum. aktardan alamiyoruz cayin iceriklirini. ancak tek tek alip kendin karistirman gerekiyor.
    Mate cayi: drogerie markt dan poset halinde alabilirsin.
    yesil cay: yine drogerie markt veya süpermarkerlerdede satiliyor.
    kekik: cogu mutfaklarda saten kullaniliyor. yoksa türk bakkalarindan alabilirsin.
    biberiye otu: almancasi Rosmarin, onuda drogerie lerden veya süpermarketten veya türk bakkalindan alabilirsin. bir nevi baharattir.
    funda: baska adiyla süperge otu; bunu bulmasi cok zor oldu. ancak ezsaneden siparis edebilirsin.

    biraz ara bulursun. Hollandada adlari ne bilmiyorum ama sözlüge bak ve karsiligini ögren.
    hadi kolay gelsin. basarilar diliyorum sana ve herkese.

  575. ns_v Yorumu:

    Sevgili Hamide cok tsk ederim yesil cayi biliyorum zaten digerlerinide ins bulurum cok saol

  576. çaresız eylül Yorumu:

    meraba ben eylul 15 yaşındayım ben de kıloluyum ve zayıflamam lazım okullar açılana kadar bu çayı duydum kadınlar konuşurken çok faydalıymış falan bend eıstıyorum ama annemler yasım kuçuk oldugundan zararlıdır dıye almıyolar onlardan gızlı de kullanmak ıstemıyorum napıcam ben şimdi ne olur bana yarrdım edın

  577. elif Yorumu:

    kimse niye bişey yazmıyo çayı kullanmayı bıraktınızmı lütfen yaşadıklarınızı paylaşın destek olmak için hadiyin arkaşlar…:(

  578. dilek Yorumu:

    eylülcüm canım ablacım annenler haklı sen daha gelişim cagındasın sakın öyle bişey yapma olurmu kalıcı zararlar acma başına hem bak daha 15 yaşındasın senin yedigin herşeyden vitamin alman lazım hem kiloların gider sen merak etme güzelim sen bence şuan kendinle barışık ol yeter canım öptm seni eminim bu forumdaki tüm ablalarında benimle aynı fikirdedir herkese slmlar

  579. ipek Yorumu:

    valla elifcim ben 13 mayıs dan beri içiyorum ama çok sıkı diyet ve hergün 100 mekik çektiğim halde tık yok delircem yüzüm kurudu bacaklar olduğu gibi duruyor napcam bilmiyorum:(

  580. elif Yorumu:

    ipek bende 2 hafta oldu kullanalı 2,5 kilo verdim öylece kaldım durdu neden bilemiyorum 5 kilo daha verebilsem bişey istemiyorum bende senin gibi sabah 50 akşam 50 çaylarımı eksik etmiyorum ve plates topu aldım inşlaah bi gayretle veririz inşallah sende azda olsa verirsin mesajlaşalım arada haberdar olalım birbirimizden…

  581. kadriye Yorumu:

    slm arkadaslar sık sık yazıyorum gercı bu cay super hıc acıkmıyorum yaaa aclık hıssetttıgmde bolca su ıcıyorum yemlerde corba yogurt tuketıyorum aralarda meyva yada formlu seyler atıstıyorum spora vaktım olmuyo ama cok ıyı sonuclar aldım 1 ay oldu 74 kılodan 65,400gr dustum

  582. çaresız eylül Yorumu:

    dılek ablacım artık çok geç o kadar ısrar ettım kı aldılar çayı 2 gun oldu kullanalı gunde 3 bardak falan içiyorum ne bılyım sız boyle bu kadar kılo falan verınce bende ozendım napıyım?bakıyım artık faydasını gorurum insallah ama yınede soyledıklerın için çok sagol…

  583. berfin Yorumu:

    meraba arkadaslar ya ne kadar gereksız seylerle ugrasıosunuz sız boyle caylar falan sırf bu cayları konusup kac kılo verdıgınızı bırbırınıze solemek ıcınmı bı araya gelıosunuz cok komıksınız ya valla bence 5 cayı falan duzenleyın orda demleyıp bı araya gelıpte ıcın belkı daha etkılı olur buda bı arkadas tavsıyesı hepınıze ıyı zayıflamalar…

  584. Neslihan Yorumu:

    selam. bende bu çayı içiyorum tam 5 gün oldu,ve 5 günde tam 1 kilo 100 gram vermişim cok mutluyum. herkese hızlı zayıflamalar

  585. dilek Yorumu:

    arkadaslar ollllllllllllllleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy 64 olmusum mujdeeeeeeee….

  586. elif Yorumu:

    ooo berfin hanım ne kadar asabiyiz:) yoksa siz kilolumusunuzda sitres gerginlik yaratıyorsunuz bendende size bi tavsiye gereksizse sizde yazmayı verin olup biter biz bize yetiyoruz sizin yorumunuza ihtiyacımız yok sanada iyi zayıflamalar…:)

  587. Hicran Yorumu:

    evet berfin hanım tam dediğiniz gibi bu çayla kaç kilo verdiğimizi ,kendimizi nekadar iyi hissettiğimizi söylemek için bi araya geliyoruz!ben burda komik hiçbişey göremiyorum aksine çok güzel şeyler görüyorum belki sizin kilo probleminiz yoktur yada takmıyosunuzdur size kalmış ama biz birbirimizden faydalanıp bilgi alışverişi yapıyoz!aslında çok şey yazmak isterdimya neyse kalan kısımlarıda arkadaşlarım yazssın artık

  588. dilek Yorumu:

    hicrancım nerdesin ne alemdesin canım ya ben 64 olmuşum bide bir diyetisyene gittim ve bu cayı sordum bir sakıncası varmı diye oda hayır gayet iyidir hatta dedi yan etkisini görmüyorsanız dedi birde yan etkilerini saydı idrada yag tabakası oluşursa tansiyon problemi oluyorsa vede ishal yapıyorsa icmeyin diyor zaten kontrollü tükettin diyo yani günde 4 bardak nasıl sevindim valla diyetisyen öyle deyince icimde hep bir tedirginlik vardı yani arkadaşlar herkese kolay gelsin öptm herkesi bol şanslar

  589. CENNET Yorumu:

    benimde 14 aylık bir oğlum var .emziriyorum acaba benimde içmem uygun olurmu olmazmı.inşallah olmazda şu kilolardan bende kurtulurum

  590. dilek Yorumu:

    zevkler ve renkler tarışılmaz berfin hanım bu forumda kimse kimseden rahatsız olmuyor ve ta martdan bu yana yazan arkaşalar var size ne oluyo anlamadım biz burda gayet iyiyiz elif hanımın ve hicran hanımın dedigi gibi biz birbirimize destek oluyoruz anlaşılan siz böyle kavramları bilmiyorsunuz galiba neyse …..

  591. Hicran Yorumu:

    :)))dilekkk hadi gözün aydın yaklaştın bana tebrikler bende 59 dayım hala baştada demiştimya canım bu son 5 kilom 5 yıldır veremediğim kalıplaşmış diyebileceğim doğumdan kalma kilom on yüzden yavaş veriyorum ama olsun ben gayet memnunum çayada devam ediyorum ayrıca diyetisyeninden öğrendiğin faydalı bilgileri bizlede paylaşırsan memnun olurum bu arada fazla sık bakamıyorum oğlumun sünneti var:)2 kere sevinçliyim paşamın sünnetine kadar zayıflamayı başardım sıra sizlerde arkadaşlar kimseye aldırmadan dikkatlice ve sağlıklıca bu kilolardan kurtulalım herkese başarılar

  592. suna civelek Yorumu:

    merhabalar bende caya baslamak istiyorum ama emin degilim on kilo fazlam var nedersiniz arkadaslar baslıyayımmı

  593. ece Yorumu:

    18 temmuzda izne çıkıorum ama tatıle gıtmem temmuz sonunu bulacakk hemen baslasam faydası olurmuuu?

  594. Neslihan Yorumu:

    berfin hanım sana diyecek tek şey var KISKANANLAR CATLASIN.

  595. suna civelek Yorumu:

    kendi irademle 8 kılo verdım herseyı yıyerek ama cayda kararsızım 10 kılom daha var

  596. rıdvan Yorumu:

    17 yaşın dayım bu çayı kullana bilirmiyım bi zararı olurmu

  597. çınar Yorumu:

    merhaba arkadaşlar ben çayı içmeye başlayalı 1 hafta oldu 1 kilo verdim bile ve ne diyet nede egzersiz yaptım ama yapmaya başlıcam çünkü diyet vede egsersiz yapmadan 1 kilo verdim demek ki yapsam daha fazla vericem herkese tavsiye ediyorum gelişmeleri sizinle payaşıcam

Benzer Yazılar



6 yorum:

dilek Pazar, Temmuz 06, 2008  

herkese bol şanlar arkadaşlar iyi gidiyoruz

Adsız Cumartesi, Temmuz 19, 2008  

mrb arklar ben bu çayı yaklaşık bir aydır kullanıyorum fakat neden kilo veremediğimi hala anlamadım benim de 6 kilo fazlam var ltfn banada yardımcı olursanız sevinrim

Adsız Pazar, Ağustos 03, 2008  

ya neden hic yorum gelmiyor artık
lütven yetkililer ilgilensin
bi zahmet biz bu yorumlardan cok memnunduk

Adsız Salı, Ağustos 05, 2008  

Ya slmlar arkadaslar hepiniz yazdiklarini okudum cok hosuma gitti herkes ne gzl zayiflamis bu cay sayesinde amaaa ben almanyada yasiyorum ve bu mate 5i bir yerde cay burda satilmiyorrr bildigim kadariyla nerden bulcam bn bunlari hem ben bu otlarin almancasinida bilmiyorum yesil cay haric:D

Adsız Salı, Ağustos 12, 2008  

arkadaşlar nerdesiniz bulamadınızmı bu sayfayı hicran nerelerdesin arkadaşım yaaa
gelin artık insan motivesiz kalıyo

Adsız Pazartesi, Ekim 12, 2009  

arkadaslar bende yeni basladim nasil olcak bilmiorum 2009da hic yorum yazilmamis neden acaba???

Yorum Gönder

  © Blogger template 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP